Kapriss Cafe

aynı kişi değildi o zaman benim dediğim saçları bağlı türkçesi bozuk zaten sürekli kendini müşterilerini anlattı

kızlar, taksim ve bakırköydeki bir çok kafede fal baktırmışlığım var :)
dejavu, beyoğlu fal merkezi, kadınlar kahvesi, mona lisa,vsss.. geçmişle ilgili bazıları bişiler bilse de gelecekle ilgili bilenini görmedim daha....bilginize ama hala moral olsun eğlencelik olsun diye takılırız çok da düşünmemek lazım işte çıkmadı hiçbiri..

cnm aynen ben baktırmıyorum artık hiçbiyerde bu grubu açtığımda merak etmiştim sadece acaba kuzenimi şok ettiği gibi başkasınıda şok etti mi yoksa sadece tesadüf mü zaten o gün ben baktırmıcaktım çünkü artık gerçekten sıkmaya başladı beni o eli ayağı titrer gelince merak ettim

hani bazı insanlar baktırır rahatlar mesela kuzenim çok baktırır ona da söylüyorum bana soran herkesede söylüyorum terapiye gidin rahatlayın kuzenim terapi gibi görüyor çünkü ama istemediği bişey duyunca morali çok bozuluyor

Symbolda ki Tarığa baktıran var mı.Gelecekle ilgili Symbolda ki Tarık bilmişti bir tek:) Sonradan tekrar gittim ama yoktu, ayrıldı mı acaba

Symbolda ki Tarığa baktıran var mı.Gelecekle ilgili Symbolda ki Tarık bilmişti bir tek:) Sonradan tekrar gittim ama yoktu, ayrıldı mı acaba

Ayrılmadı, pazartesi günleri izinli oluyor. Ben de birçok kez baktırdım ama dedikleri çıkmadı.

Ayrılmadı, pazartesi günleri izinli oluyor. Ben de birçok kez baktırdım ama dedikleri çıkmadı.

sevindim ayrılmadığına, gelecekle ilgili bir onun dedikleri çıktı. Haftaya giderim, sonra da uzunn süre gitmeyeceğim, çok gittim bu aralar, ımamdı, Emreydi yeter artık...

sevindim ayrılmadığına, gelecekle ilgili bir onun dedikleri çıktı. Haftaya giderim, sonra da uzunn süre gitmeyeceğim, çok gittim bu aralar, İmamdı, Emreydi yeter artık...

Emre'den memnun kalmış mıydın? Ben baktırmıştım da. Sen nasıl buldun?

Emre'den memnun kalmış mıydın? Ben baktırmıştım da. Sen nasıl buldun?

Çok kısa baktı Emre, mayıs ayıyla ilgili şeyler söyledi, bakalım mayıs ayındayız çıkacak mı :) şimdiki durumla ilgili söylediği şeyi bildi;ama dediğim gibi çok kısa baktı

Çok kısa baktı Emre, mayıs ayıyla ilgili şeyler söyledi, bakalım mayıs ayındayız çıkacak mı :) şimdiki durumla ilgili söylediği şeyi bildi;ama dediğim gibi çok kısa baktı

Bana da temmuz ayını vermişrti tarih olarak. Evet çok kısa bakıyor.

Evett ımam'ın verdiği süre bugün doluyor ve çıkmadı tabiiki:) Ben zaten biliyordum imkansız olduğunu.
Şu an ile ilgili olanlara çok güzel baktı ama geleceği tutturamadı. Tek tutturan olarak Tarığa gideceğim pazar günü ve uzun süre baktırmayacağım artık.

kızlarrr sanırım pek memnun degıl baktıranlar ama gnede gıtmeden sormak ıstedım bu imam deger mı gıttıgıme?yarın taksım yapasım var bı aksılık cıkmazsa,uzun zamandır yeter e gıdıyorum ben ama artık kanka gıbı olduk aa bak gcen baktıgımda da demıştım sana cumlelerı donmeye başladı ortalıkta hatta en son baktıgında soyldıklerının cogu yakın bı arkadasımın basına geldı sanırım hatlar karısıyor artık:) off ıcım sıkılıyor bu ara guzel bı fala ıhtıyacım var, bırınız yazmıssınız ya kuzenıme terapı gıbı dıye aynı oyle valla:)

şöyle soyleyım canım ben tesaduf buldum onu daha dogrusu 4-5 yıldır gıttıgım bı kafeydı orası o zamanlar hatıce dıye bı bayan vardı ve dehsettı tek kelımeyle en son 2006 mı neydı 15 gun ıcınde hayatının donum noktası olcak demıştı ben meraklı ama ınanmayanlardanım umursamadım kı dedıklerının cıktıgını bıldıgım halde..cıdden oyle oldu hala donuyorum hatta:) şimdı gulerek yazıyorum ama o zamanlar cok agladım ..o gun bana telını vermıştı bn burdan ayrılıyorum burdan ulas dıye ama ben uzun zaman umursamadım bı yıl sonra falan dank ettı ama numara kullanılmıyormuş artık...sonrasında da devam ettım ben oraya gıtmeye fal olmasa bıle gezerken mola vermek ıcın cok sakın bıyerdır bıgun arkadaslımla buluştuk fal baktırasım var gel dedım oyle kesfettım onu ılk baktıgı falı asla unutma derım ben şok oldum resmen...hayatım hala donuyor dedıgım olay hakkında herseyı soylemıştı..karsı tarafın işinden,evlendıgı zamana dek sonrasında karsılasacagım bırını tarıf ettı kı bu tarıf farklı yerlerde 3 farklı ınsanda da gelmıştır hala karsılasamadık gercı:) yeter e gıtmeden once kı gece ben ruyamda o sahsı gordum ve cıdden cok kotu bı haldeydı ,bana resmen ruyamı yorumladı ben bışey demedıgım halde..ve ılk falımı resmen yuzume bakarak baktı dıyebılırım arada tarot kartlarına baktı fıncanımla cok ılgılenmedı..ılk hafta kıme dedıysem gıdecem dedı 10 gun ıcınde 4 mu 5 kere mı ne gıttım:) arkadaslarımı goturdum..ama sureklı gıttıgım ıcın artık herseyı mı bılıyor nerdeyse ben o yuzden arada farklı bı yer bulmak ıstıyorum..bu arada gıttıgınde zıhnını boş tut derım cunku en son gıttıgımde ben yakın bı arkadasımı cok dusunuyordum baktıgı hrsey o kızın hayatında cıktı nerdeyse..bıde cumartesı ızınlı oluyor ,gıdersen 12 -1 falan gıbı gıt cok yogun olmasın bası uzun uzun bakar,normaldede kalabalık bıyer degıl cok fazla ama ne kadar erken bakarsa hanı baskalarına odaklanmamış olursa o kadar net olur dıye dusunuyorum:) ha bıde bı arkadasımın hayatı dallastan beter durumdaydı kıza ne var ne yok demişti betı benzı attı kızın ıstıkallı kac kere turladık sonrsında bılmıyorum kendıne gelmedı..amanınnn bayagı uzun yazmısım yahu ah bu cenem:) :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…