Kapriss Cafe

Jua, hangi kafede bu Yeter?

pen kafede canım benettonun karsı sokagından gırıyorsun hanı kosede cıkolata satan dukkan var ya ıste o sokaktan gır yolun sonunda soldakı handa zaten kafanı yukarı kaldırınca gorursun afış mı tabela mı ne oyle bışey vardı..

hımm tamam teşekkürler

onemlı degıl canım ..valla ben 1,5-2 ay oldu en son gıdelı 12,5 falandı sanırım ya 12 ya 12,5 ..ama cumartesılerı ızınlıydı ger hala degışmdıyse gne hatırlatayım da sen ona gore ayarlarsın kndını:)

tarık ın sevgılısınden ayrılan arkadasıma yorumu .. fıncanı kaldırdı ask hayatını cok b.ktan goruyorum dedı kıza kız bı kaldı ne dıyo bu boyle dıye:)sonra dedı ıyı etmısın eger bıdaha gelırse babanın 43 numaar ayakkabısını fırlat ona:) eglncelı bırı o.. ama havasında degılse yada kafe kalabalıksa kısa kesıyor araya da kucukken balet olmak ıstedıgını ama babasından dayak yedıgını falan sıkıştırıyo unıden mezun oldugum zamanlarda cok dolasırdım falcı falcı..sımdı yaslandım sanırım:)

hadi ya:) bana kısa bakmıştı, 1,5 sene olmuştur. Ciddi bir fal olmuştu bizimkisi:)) erkek arkadaşın şöyle şöyle biri ,yakında şu olaylar olucak sonrada şunlar olucak demişti, bildi...
Bir de Batu vardı orda, Batu isim bilme ve iş konularında süper;ama aşkta ıhh.
bundan 3 sene önce baktırmıştım ilk kez Batuya, işinden ayrılıcaksın demişti ısrarla. Cafeden çıktık ,dedim ki arkadaşıma (o tavsiye etmişti) boşu boşuna getirdin beni buraya, amma salladı ya, bana işten ayrılacağımı söyledi, 4 senedir burdayım ben, daha neler dedim, 1 hafta sonra işten çıkartıldım ve aniden oldu:) terfi beklerken işten çıkartılmıştım.
Bide ilk oturduğumda daha fincanı açmadan sen isminde S-R-A-N harfleri olan birinden ayrılmışsın dedi. Erkek arkadaşımın adı Serkandı:)) Yuh dedim direkt adını söyleseydin:)) ama diğer şeyleri bilemedi :)

kapris kafe adı altında tarıktan bahsedınc haklı olarak ortalık karıstı:) ben kapristekı ımam ı merak ettım de gcen gıdecektım olmadı haftaya kaldı sanırım haftasonu kalabalıkta gozum yemıyor..kalabalık+sıcak batuyu da merak edıyorum dıger baslıkta yerını belırtmışler ama kararsız kaldım yaaa...bıde elektrık ısı bı nevı fal ıslerı malum..karsı tarafla elektrıgın tutarsa guzel gıdıyor..neyse haftasonu gecsınde bı bakalım gıdersem paylasırım

ben bugün Symbolda ki Tarığa gittim, uzun baktı sıra yoktu, öyle çok detaya inmedi, gelecek için söylediği şeyler bu sefer çıkar mı bilmiyorum, ımamla karşılaştırırsak daha öncede yazdığım gibi ımam bayağı detaylı bakmıştı, normalde sallanıpta tutturulmayacak şeyleri söyleyip bilmişti, bir ara sanki herşeyimi bilen arkadaşımla konuşur gibi olmuştum onunla. ımam sen bişey demeden yönlendirmeden pat pat söylüyor. Gelecek için 21 gün vermişti 1 ay olucak :)) onu tutturamadı. Tarıkta zaman verdi bakalım o çıkacak mı :)))

Son düzenleme:
bende bu hafta gıdecem ımam a hangı gunler ızınlı bılıyormusunuz kızlar?boşuna gıtmeyım

kızlar gıttım ,kahvemi ıctım, ımamı gordum ,cebıme sıkısan 15 tl yı verıp geldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…