- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
şöyle soyleyım canım ben tesaduf buldum onu daha dogrusu 4-5 yıldır gıttıgım bı kafeydı orası o zamanlar hatıce dıye bı bayan vardı ve dehsettı tek kelımeyle en son 2006 mı neydı 15 gun ıcınde hayatının donum noktası olcak demıştı ben meraklı ama ınanmayanlardanım umursamadım kı dedıklerının cıktıgını bıldıgım halde..cıdden oyle oldu hala donuyorum hatta:) şimdı gulerek yazıyorum ama o zamanlar cok agladım ..o gun bana telını vermıştı bn burdan ayrılıyorum burdan ulas dıye ama ben uzun zaman umursamadım bı yıl sonra falan dank ettı ama numara kullanılmıyormuş artık...sonrasında da devam ettım ben oraya gıtmeye fal olmasa bıle gezerken mola vermek ıcın cok sakın bıyerdır bıgun arkadaslımla buluştuk fal baktırasım var gel dedım oyle kesfettım onu ılk baktıgı falı asla unutma derım ben şok oldum resmen...hayatım hala donuyor dedıgım olay hakkında herseyı soylemıştı..karsı tarafın işinden,evlendıgı zamana dek sonrasında karsılasacagım bırını tarıf ettı kı bu tarıf farklı yerlerde 3 farklı ınsanda da gelmıştır hala karsılasamadık gercı:) yeter e gıtmeden once kı gece ben ruyamda o sahsı gordum ve cıdden cok kotu bı haldeydı ,bana resmen ruyamı yorumladı ben bışey demedıgım halde..ve ılk falımı resmen yuzume bakarak baktı dıyebılırım arada tarot kartlarına baktı fıncanımla cok ılgılenmedı..ılk hafta kıme dedıysem gıdecem dedı 10 gun ıcınde 4 mu 5 kere mı ne gıttım:) arkadaslarımı goturdum..ama sureklı gıttıgım ıcın artık herseyı mı bılıyor nerdeyse ben o yuzden arada farklı bı yer bulmak ıstıyorum..bu arada gıttıgınde zıhnını boş tut derım cunku en son gıttıgımde ben yakın bı arkadasımı cok dusunuyordum baktıgı hrsey o kızın hayatında cıktı nerdeyse..bıde cumartesı ızınlı oluyor ,gıdersen 12 -1 falan gıbı gıt cok yogun olmasın bası uzun uzun bakar,normaldede kalabalık bıyer degıl cok fazla ama ne kadar erken bakarsa hanı baskalarına odaklanmamış olursa o kadar net olur dıye dusunuyorum:) ha bıde bı arkadasımın hayatı dallastan beter durumdaydı kıza ne var ne yok demişti betı benzı attı kızın ıstıkallı kac kere turladık sonrsında bılmıyorum kendıne gelmedı..amanınnn bayagı uzun yazmısım yahu ah bu cenem:) :roflol::roflol:
pen kafede canım benettonun karsı sokagından gırıyorsun hanı kosede cıkolata satan dukkan var ya ıste o sokaktan gır yolun sonunda soldakı handa zaten kafanı yukarı kaldırınca gorursun afış mı tabela mı ne oyle bışey vardı..
onemlı degıl canım ..valla ben 1,5-2 ay oldu en son gıdelı 12,5 falandı sanırım ya 12 ya 12,5 ..ama cumartesılerı ızınlıydı ger hala degışmdıyse gne hatırlatayım da sen ona gore ayarlarsın kndını:)[/QUOT
tamam, pazar gideceğim zaten:) Tarığa gideceğim aslında ama yazını okuyunca Yeter'e de gidesim geldi:) Tarık bilmişti ilerde neler olucağını. Birini seçeceğim artık o gün:)
tarık ın sevgılısınden ayrılan arkadasıma yorumu .. fıncanı kaldırdı ask hayatını cok b.ktan goruyorum dedı kıza kız bı kaldı ne dıyo bu boyle dıye:)sonra dedı ıyı etmısın eger bıdaha gelırse babanın 43 numaar ayakkabısını fırlat ona:) eglncelı bırı o.. ama havasında degılse yada kafe kalabalıksa kısa kesıyor araya da kucukken balet olmak ıstedıgını ama babasından dayak yedıgını falan sıkıştırıyo unıden mezun oldugum zamanlarda cok dolasırdım falcı falcı..sımdı yaslandım sanırım:)
arkadaşlar bahsettiğiniz tarık kapriss kafede mi ?
bende bu hafta gıdecem ımam a hangı gunler ızınlı bılıyormusunuz kızlar?boşuna gıtmeyım
:) o zaman yarın gıdeyım bende garantı olsun,saol
kızlar gıttım ,kahvemi ıctım, ımamı gordum ,cebıme sıkısan 15 tl yı verıp geldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?