Kapriss Cafe

bı daha gıdecegımı sanmıyorumancak gıden bırıne eslık etmek ıcın cay ıcmeye gıderım ama faldan degıl sorun,musterıyle nasıl konusmaları gerektıgını bılmıyorlar sankı mahalle bakkalı da orası es dost akraba gelmış kasada durarım bende dıye dusunup..gıttım uzun boylu sacları jolelı bı tıp damladı psımden kıme baktıracaksın dıye ımam dedım bı asagısı vardı bıde orda bı boşluktan kapının onundekı masalara cıkıyorsun SEN GEL BOYLE dedı sankı 40 yıllık kardesım yada arkadasımmış gıbı nyse ben kapı onunu sevmedım asagı kata ındım 5 dk falan bekledım gelen gıden yok kahve sormaya..aldım cantayı cıktım yukarı cıkıyordum kafeden gene bu uzunla karsılastık dedım burdamı falıma bakacak kısı + cok bklermıyım vaktım yok dedım orda 2 kız vardı bırı baktıracakmıs ona onlardan sonra alırım senı dedı ama gene soran yok kahveyı bı yandan ymek yıyor..ıyıce sınırlerım zıpladı sadec merakım ıcın sesımı cıkartmadım ben dedım asagıdayım bı orta kahve ıstıyorum 5 dk gctı kahve gldı cocuk 2 kahve gtırmış arkadasınız dıye sordu yalnız oldugumu soyldım bana oyl dedıler dedı sorun degıl dedım orta olan benım dedım oburunu aldı cıktı yukarı o arada 3 dergıyı yarıladım masaustlerındekı..neyse gldı bu uzun aldı fıncanı heyecanlımısın falan dıyo neden dedım ımam bakacak ya dedı alt tarfı fal dedım ne heyecanı adını duydum geldım umarım deger dedım geldıgıme nerden duydugumu sordu ıntrnette bı sıteden dedım hangı sıte falan dedı dedım bayanlarla ılgılı bı yer fal nerde konuslulur baska ..neyse kapı onune cıktık oturdum ımam ın karsısına zaten dedıklerını anlayana dek bı hal oldum bana fal bakıyor bı yandan o cadde hanı mıllet gecıyor kızalara buyrun kızlar boyle gecın fal bakalım vs dıyor sonra tepemıze 2 kız oturdu onlarla arada laflamaya basladı ve bence hoş degıldı yanı ha bırde fıncanın ustune bozuk para koymamı kotu enerjıyı alması ıcın oldugunu soyledı yok dedım aa olmaz falan soyleniyo zaten sınır olmaya baslamışım baksında cıkayım dedım 5 kurus koydum eskılrdenmış a bunlar gecmıyor dedı ben ya sabır cekmeye basladım zaten hanı dıyorum bellı etmyım o kadar bekledım 10 kurus mu ne cıktı onu koydum neyse bu dogum tarıhımı falan ıstedı kı bı arkadasım demişti ona gore bakanlar bagları olan kısılerdır dıye ve buna baglı olarak ılk cumlesı son 7 yılın cok kotu gecmıs helekı son 3 yılın da buna baglı asırı kılo almışşsın dedı tarıhler dogruydu 3 yılın bana getırdıgı 25 kılo neyse anne adımı ıstedı 3 cocugumu var x hanımın dedı annem ıcın hayır dedım ılk erkegı dusurmus sız 2 kızsınız dedı bu dogru..sonrasında glecek ıcın konustu aslında yanı cok garıptır bana fal bakan bıkac kısı daha aynı kısıyı tarıf ettı tıpınden ıs baglantılrına kadar o da bunu tarıf ettı adında m ve u varmıs ve bu kışıyle yenı ısımde tanısacagımı soyldı ımkansız dedım calışmıyorum ben dedım ama su ara ıssızım falan demedım hıc calışmamışım havasında soyledım tarıhler aklımda degıl ama 2 mı 4 hafta ıcındemı ne dedı 2 ayrı ıs teklıfı alacagımı soyldı ..ve bu kısının benden daha ınat oldugunu daha dedıgım dedık bırı olacagını 6 ay dedı sanırım ılışkının resmıyete donuscegını soyledı bıde temmuzun ıkıncı haftası dedı sanırım bı haber bı davet alacakmısım .gecmısımdekı bırını sordum kart cektım onun ıcın 2 ay ıcınde arayacagını benı ama evlı olacagını soyldı boşanmış bıle olsa barışma senı tekrar uzer falan dedı kı...bunları bana yeter soylemıştı en son gıttıgımde..hatta bana baktıgı ılk falda bu hala tanısamadıgım sahsı tarıf etmıştı..ılk cocugumun erkek olacagını ve evlılıgımın ılk ayında bı operasyon gecırecegımı soyldı..bıde bıızm mahkemelık bışyler var mal olayları ama kımseden cıt cıkmıyor ımam ısım vrerek o ısmın aılsınden tatsız habr alacaksınız dedı mahkmelık bı olayla ılgılı dedı..ama fıncandan cok tarot baktı falı fena degıl ama dedıgım gıbı ısletmecılık musterı ılışkılerı alakaları yok hesap odemeye gırdım ıcerı bı cocuk gldı 15 tl dedı 20 verdım kasada 5 tl yok sız cıkın kapıda verecekelr sıze parayı dedı kendımı kapıda buldum kımsede para yok neyse bırınden cıktı aldım parayı ..BEN MEMNUN KALMADIM YANIbundan sonra en ıyı fal burda bakılıyor deseler gnede gıtmem musterıyle samımıyetınde bı dozu vardır bunlarınkı laçkalık..bayagı uzun yazmısım yahu cenem dustu gene:) bıde benım klavye bozuk arada eksık cıkıyor harfler gorduklerımı duzelttım ama kalan varsa okuyanlardan ozur dılerım:)

Son düzenleme:

of çok uzun yazmışsın:))) ama okudum hepsini:) ne kadar laubali davranmışlar, şaşırdım. Biz 2 kişi gitmiştik, kahveler hemen geldi, içtik hemen falımıza baktı uzun uzun, etrafla değil konuşmak etrafa bakmadı bile.Başka bir yere gitmedin dimi:) şaka tabi. Kötü olmuş senin Kapris maceran. Bide kafalarına göre mi fiyat alıyor bunlar ya, biz 2 kişi 20 tl verdik.

Son düzenleme:
evet canım ya baya baya uzun farkındayım artık o sınırle bı anda hepsını yazayım dedım:)sanırım oyle cunku burdada bı 10 bı de 12,5 okumustum ..kasaya kım bakarsa onun dedıgı fıyat sanırım :) dedım ya mahalle bakkalı gıbı es dost kım varsa gelmış bende kasada durayım dıye..15 degıl 5 almış olsada yazdıklarım degışmyecektı ıŞLETMECıLıK 0 .gozunu sevdıgımın yeter i 1 ay falan gecsınde gene ona gıdecem:) mayıs 28 tarıhı verdı onu beklıyorum sımdı gecsın dıye.. bu arada gunaydın yahu ben erkncıyım basbelam gelecek bırazdan gene dun annesı teyzen nereye gıttı demış taksıye gıttı demış o da taksım dıye

Yeter gelecekle ilgili şeyleri bilmiş miydi

ev tasıyorumda nete zamanım kalmıyo gbermış bı sekılde eve gelıyorum yenı gordum mesajını..evet bılmıştı ama cogu seyı ılk baktıgı falda bılmıştı..ona sadec merak ettıgın seyle ılgılı sorman yeterlı ya fıncanına bakar ya kart cektırır tarotta bılır...ama ılk baktıgı falda yuzume bakarak bısuru sey soylmıştı kı daha oncede dedıgım o kışıyı o da tarıf etmıştı fızıksel yapısından arabasına kadar ıslerıne kadar..gecmısımde bırı var dedıgım zaman sadece kartları cektım ve onun ısınden evlılık tarıhıne son yasadıgımız olaylara dek bılmıştı...gecen aylarda aklıma bırısı duser gıbı olmustu ama karrsızdım n son gıttıgımde cocugu tarıf ettı ben tpkı vermedım bu kışı dedı bı yerın traasınd aoturuyor falan dedı kı bu dogruydu aılesı alt katta o ust katta yalnız yasıyordu ben konuyu kapadım sonrasında tarot actıgımızda gene cıktı sen dedı tanıyorsun bu catı katındakı cocugu gne cıktı dedı...soylenmesı gereken son bı sozum var ve hala ıcımde dedım gecmısımdekıyle yuzlesme zamanım ne zaman varmı ıhtımal kartları cektım tarıh goırunmuyor dedı ama temmuz agustos olabılır dedı senı arayacak muhtmelen ıstanbula gelecek ama senın hayatında bı baskası olacak o donem dedı ..ama kesınlıkle gorus yada gorusme demez n azından bana hıc demedı hatta hıc bı konuda cızgılerı katı cızmez..ımam a aynı seyı sordugumda kartları actı ve 2 ay ıcınde gorusecegımız soyledı yanı karsılasacakmısız ama senın hayatında bı baskası olacak o donemde dedı kı sakın eskıye aldanıp yenıyı bırakma gene uzer senı falan dedı...son kısım ıcın yorumsuzumda tarıhler aynı hemen hemen ıste.ama daha guleryuzlu bırını ıstersen ve bolunmeyen bı fal ıstersen yeter dıyorum ben..goturdugum cogu arkadasım memnun kaldı tabı elektrık mselesı bu ısler ama ben uyusacagınızı dusunuyorum

kolay gelsin:) Yarın Yeter'e mi gitsem acaba ya, bir arkadaş Taksim Sea cafede ki naz hanımı çok övmüş, onu biliyor musun? Bu falcılarda hep seni arıyacak ama hayatında başkası olacak diyor, veriyor gazı gönderiyor:)) Bi tek Emre öyle birşey demedi. Hatta eski erkek arkadaşımı sorduğum anda adam aşırı tepki gösterdi, 2. soruşumda dayak yicem sandım:) Ne sorup duruyorsun ondan artık bişey olmaz demiyor muyum sana dedi, merak ediyorum dedim, durdu ve 'hayatında biri olduğunu mu söylememi istiyorsun illa, rahat ettin mi al söyledim' dedi ve doğruydu dediği..o beni üzmemek için zorla söyledi ama ben zaten biliyordum.. 1-2 hafta içinde beklediğim bir olay var işle ilgili onu olacağını söyledi. Bakalım o çıkacak mı, zaten çok kısa baktı 2 dk ancak sürmüştür.Bide ünlü biri vardı orda, adını hatırlayamayacağım çok güzel bir esmer kız vardı, ona bir yarım saat bakmıştıralsanaalsanasmile Meltem Cumbulla geliyorlarmış hep ona sık sık.

Yeter'e ve Emre'ye ben de gittim. Yeter sıcak ve samimi. Emre daha soğuk ve mesafeli. Yeter'e ocak ayında baktırmıştım. Verdiği tarihten sadece 28 nisan geçti. Çok güzel bir olay olacak dedi. Öyle birşey olmadı. Ama baktırdığım zaman memnun kalmıştım. Emre'ye ise baktıralı 2.5 ay falan olmuştur. Verdiği tarihe 1.5-2 ay var. Çok az bakıyor ama sanki dost acı söyler gibi tak tak yüzüne söylüyor. Hayatındaki insanı tamamen silmedikçe yenisi ortaya çıkmaz. Bu sana bağlı demişti.

Sea Cafe'ye de en kısa zamanda gitmek istiyorum. Daha önce giderdim ama sadece fal için oraya gitmek istemiyorum. Bir işim olmalı Taksim civarında gitmişken fal baktırmalıyım.

Ben de öyle, yarın ki işim iptal oldu biraz önce, o yüzden gidemiyorum, sırf fal için kalkıp gitmem, haftaya giderim büyük ihtimal.

Emre başta soğuktu, sonra ben bişey söyledim kahkalarla güldü:) bende şaşırdım:) hatta sonra sen iyi bir kızsın, Allah için çok güzel bir kızsın da dedi:) Mayıs ayını vermişti bana, zaten dediği gibi 1-2 hafta içinde belli olucak dediği olay;ama çok kısa bakıyor yaa, ben uzun falı seviyorum, gerçi uzun bakıp hiçbişey tutturamasa kötü olurdu ama hem uzun baksın hem de bilsin:) Bana yeni biri olucak hayatında dedi, peki uzun süreli bir ilişki mi olucak dedim, e herhalde ben önemli gördüğüm şeyleri söylerim dedi, öyle görmesem zaten söylemezdim dedi :)

ben sea yı bılmıyorum ılk adımı mlekler kahvesıne atmıştım unıdeyken:) sonra sembole uzun zaman gıttım sonra hatıce sevdasına pen e dadandım orda kaldım yeter bana 28 mayıs dedı onu beklıyorum bnde kı baktıgı son 2 falda demıştı 28 mayısı bakalım muhtelene kankayla ılgılı bışyler olacaktır dıye dusunuyorum..kı gnelde faldan zıyade bn ruyamda goruyorum olan ama benden gızlenen seylerı:) kndımde yarım yamalak bakmaya calışıyorum pek anlamasamda hmen hemen aynıseylerı yorumlayabıldım bıkac gun sonra ımam a gıttım o da aynı seylerı soyledı ...ama su bı gercekkı sureklı aynı kışıye baktırmak ıyı olmuyor cunku zamanla senı tanıyor bıldıgı seylerı soyluyor..

toplanıp birbirimizin falına bakalım en iyisi:) Akrep burcuyum, benim de hislerim kuvvetli, rüyada ne görüyorsam aynısı çıkıyor... Bu arada ımamın sana dönecek dediği erkek arkadaşım yarın nişanlanıyormuş çok moralim bozuk

Boşver o üzülsün seni kaybettiği için. Demekki hayırlısı böyleymiş. Kısmetinde başkası varmış. Zaten çok iyi anlaşsaydınız ayrılmadınız. Sen su grubu olduğun için duyguların ağır basıyor, hemen unutamıyorsun.

Sağol chloes... Her olumsuzluğa, kırgınlığıma, kızgınlığıma rağmen duyunca kalbime bişey saplandı

Sağol chloes... Her olumsuzluğa, kırgınlığıma, kızgınlığıma rağmen duyunca kalbime bişey saplandı

Boşver, bir zaman sonra senin için birşey ifade etmeyecek. Sonra diyeceksinki; ya ne safmışım, niye bunu bu kadar dert etmişimki. Bak bir de şöyle düşün; o nişanlanmasaydı hep aklın onda olacaktı ve hep acaba tekrar beraber olur muyuz deyip hep aklında o olacaktı, diğer adaylara göz atmayacaktın bile. Nişanlanınca unutmak daha kolay olur ve geçmişe bir çizgi çekip yenilere kapını açabilirsin.

Evet, o yolunu çizdi, benim de yolumu çizmem lazım, kabullenip hayatıma devam etmekten başka yapıcak bişey yok maalesef

sanırım o herkese öyle diyor banada demişti 1 ay içinde dönecek diye 1 ayı geçti ne gelen var ne giden:)))

sanırım o herkese öyle diyor banada demişti 1 ay içinde dönecek diye 1 ayı geçti ne gelen var ne giden:)))

Ne kadar kötüü bir durum. Ben de bir sürü falcıya gittim ayrılık sonrası. Hepsi geri gelecek tekrar görüşeceksiniz dedi. İstisnasız baktırdığım tüm falcılar bunu söyledi.. Ama tık yokk. 1 yıl olacak hiçbir gelişme yok. Hepsi fasa fiso bunların.lmaz: En son gittiğim falcı asla gelmez deyince rahatladım biraz. Artık umut etmeyi bıraktım.
Fal sadece eğlence amaçlı olduğunda güzel oluyor..benneyaptımki

Bana da bir tek Emre ondan sana hayır yok demişti. Ben dönmesini imkansız olarak görüyordum zaten, burayada yazmıştım, İmamada demiştim asla diye...Nişanlanmasını beklemiyordum o ağır oldu. Ben daha uzun yazmayım bir derdim var bölümüne dönüşür burası:) Gözlerim dolu dolu yazıyorum zaten

Umudunu yok edebildiysen çok büyük bir adım bu. Falların ne kadar yalan olduğunu da anlamış olduk. Boşver biri gider biri gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…