+1haber vermeden mi gelmiyorlar? eğer öylyse patronunuz çok yüz vermiş sanırım. hem size haksızlık hem işverene saygısızlık. benimde evim işyerinde çalışanlar olarak en uzak ev ama bir gün bile 10 dk geciktiğimi bilmem. böyle yapıyorlar sonra iş yok zam yok diye ağlıyorlar. çalışma şartlarına uymuyorlar. bence siz doğru olanı yapmışsınız bunlarla canınızı sıkmayın işveren elbette bunları yazıyordur kenara.
birde herkes kendinden sorumludur. siz sorumluluklarınızı aksatmıyorsanız gerisini boşverin.
Baskalarinin davranislarindan size ne? Hayir is yok mus zaten sanki gelmediler diye onlarin isinide yapmiyorsunuz. Patrona verecekleri cevap ve patronun tavri birbirlerini baglar.Selam kızlar. Dünden beri kar yağıyor istanbulda.Neyse bugün ise geldim bizim is yerinde muhasebede dört kişi çalışıyor dördü de gelmedi caya ve temizlige bakan biri var o da gelmedi.Sadece aşçı Abla ve ben bayan olarak geldik.Kar yağıyor da biz nasıl geliyoruz da onlar gelemiyor tek enayi ikimiz miyiz.Burası bir işyeri sonuçta çtesi calıslmak sıkıcı çünkü is olmuyor ama bu kararsız bahanesiyle ise grlmemek patron da sordu kimse gelmedi mi dedi yok dedim hafiften surat yaptı. Hele muhasebede yeni baslayan bir kız var o da gelmedi.İnsan yeni yere başladım gözüne girmem diye dusunur.Siz ne düşünüyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?