Kar bahanesi ise gelmeme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. Dünden beri kar yağıyor istanbulda.Neyse bugün ise geldim bizim is yerinde muhasebede dört kişi çalışıyor dördü de gelmedi caya ve temizlige bakan biri var o da gelmedi.Sadece aşçı Abla ve ben bayan olarak geldik.Kar yağıyor da biz nasıl geliyoruz da onlar gelemiyor tek enayi ikimiz miyiz.Burası bir işyeri sonuçta çtesi calıslmak sıkıcı çünkü is olmuyor ama bu kararsız bahanesiyle ise grlmemek patron da sordu kimse gelmedi mi dedi yok dedim hafiften surat yaptı. Hele muhasebede yeni baslayan bir kız var o da gelmedi.İnsan yeni yere başladım gözüne girmem diye dusunur.Siz ne düşünüyorsunuz kizlar

haber vermeden mi gelmiyorlar? eğer öylyse patronunuz çok yüz vermiş sanırım. hem size haksızlık hem işverene saygısızlık. benimde evim işyerinde çalışanlar olarak en uzak ev ama bir gün bile 10 dk geciktiğimi bilmem. böyle yapıyorlar sonra iş yok zam yok diye ağlıyorlar. çalışma şartlarına uymuyorlar. bence siz doğru olanı yapmışsınız bunlarla canınızı sıkmayın işveren elbette bunları yazıyordur kenara.
birde herkes kendinden sorumludur. siz sorumluluklarınızı aksatmıyorsanız gerisini boşverin.

Belki de kar gerçekten gelmelerine engel oluyordur.günahlarını almayın.hem istanbulda kar yoğun yağıyo,haberlerde de gösterdi bi çok deniz hava seferleri iptal edildi.trakya ya doğru temde kocaman kaza oldu yol kapalı.bence ön yargılı yaklaşmayın iş arkadaşlarınıza.işe kadar gitmişsiniz iyi güzl ama sizde aynı duruma düşebilirsiniz dönüş yolunda.

+1

Patron zaten kesin bunları yaziyordur ben de uçarak gelmedim sonuçta onlarda metroyla geliyor kar yağdı gelemiyoruza direk siginmamali insan sabah kalktigimda metro yine doluydu.

Sizi etkileyen bir durummu peki muhasebenin islerini size falanmi verecekler eger boyle degilse takilmayin herkes kendinden sorumlu belki gercekten gelemediler 4 kisi ayni anda yalan soylemez heralde

Valla hava o kadar kötü ki benim gibi disiplinli biri bile düşünür gidip gitmemeyi.
8:30 daki mesaiye 9:00 da geldik yine de işimizin başındayız. Şirket %99 dolu şu anda. Biraz patron ve işveren ilişkisiyle alakalı.
Sizin de haksızlık olarak görmeniz çok normal. Boşverin 'sanane' diyenleri.

Yol durumları çok mu kötü bilinmez ama gelmek isteyen gelirdi. Sonuçta toplu taşımalar çalışıyor.

Eğer patronunuz bununla ilgili konuşma yaparsa bir dahakine etkili olur. Ama boşverirse hep böyle gider.

Baskalarinin davranislarindan size ne? Hayir is yok mus zaten sanki gelmediler diye onlarin isinide yapmiyorsunuz. Patrona verecekleri cevap ve patronun tavri birbirlerini baglar.

Is yoklugundan baskalarina sarmayin. Sizin goreviniz gitmekti gittiniz otesi onlarin sorunu

Benim bugün fazla mesaim vardı. Normalde ctsi çalışmıyorum. Bugün ekstrem durumdu mecburdum. Gidemedim.

Evleriniz nerde iş yeri nerde? Siz işe yakında mı oturuyosunuz bilmiyorum. Ama benim servise gitmek için arabayla 10 km yol yapmam gerekiyodu. Arabamı çıkaramadım. Taksi de bulamadım.
Bugün çoğu yer çalışmıyo zaten. Akşama da diş randevum vardı. Arayıp iptal ettiler. Dün akşam tiyatroya gidicektim gittim hatta o da iptal olmuştu gittiğimde. Aynı istanbulda mı çalışıyoruz acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…