Kar bahanesi ise gelmeme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende olsam gitmezdim. Sizde gitmeseydiniz

sizin düşündüklerinizi

Ben yağan bu kar everest olsa tırmanır giderim işe,ama eşim sabah baktı heryer beyaz,kar durmamis kafayi atti yatti.Her insanın bakış açısı hasassiyetleri varklıdır işkolik bir kadınsıniz sanirim...

İstanbulun neresinden bahsediyoruz? Ataşehir beylikdüzü gibi yerlerden geliyorlarsa günah almış olursunuz

Gerizekali patron surat yapacagina cumartesi calismayi kaldirsin.

Aynen ya calisanlarin tatilinin yarim gununu calan patrona takilmiyor da.

Iste calisan kesim birlik beraberlik icinde olsa patronlarin eli bu derece guclu olmazdi. Calisma sartlari daha insani olurdu. Ama bu ortam varken patronun cokta bir sey yapmasina gerek kalmiyor. O patronda azicik insanlik olsa insanlari bu havada ise cagirmaz. Sonucta acil personeli degiller yarim gunde de batmazlardi.

Esimin patronu hastalandiklarinda doktora gidebiliyorsaniz ise de gelebilirsiniz diyen, gec kaldiklari saatleri maaslarindan kesen, dogum iznindeki calisanlarini bahanelerle surekli isyerine cagirip calistiran bir adam. O bile bugun mesaj atti yarin sabah da boyle olursa herkes evden calissin diye (evden de calismayacaklarini biliyor)
O kadar kötü yollar. Catilardan koca koca buz kutleleri sarkmis birinin basina dusse öldürür. Bu kosullarda ise gitmemek gayet normal degil mi?

Merak etme böyle zaman da patron kimin ne olduğunu anlar.
Umarım anlar.Bizim de habire rapor alır oldularYerlerine biz çağrılıyoruz.Benim rapor almışlığım yoktur bugüne kadar..Ben sürünmedikçe almıyorum insanlara haksızlık olmasın diye ve de sorumlunun gözünden de düşmeyim diye.Ama bu yeniler hele çatır çatır rapor alıyor;(Yerine heran ben çağrılabiliyorum;(Fazla mesaiden de bıkmışım zaten.

Madem patron bu kadar rahatsa sizde gelmeyin bundan sonraki kar yarışlarında. Yok benim içim rahat etmez gelirim diyorsanız da başkalarından size ne...

Madem patron bu kadar rahatsa sizde gelmeyin bundan sonraki kar yarışlarında. Yok benim içim rahat etmez gelirim diyorsanız da başkalarından size ne...
Milletin gelmeyecepini bilememiştir.

Kısa süreli bir iş deneyimim olmustu 2 sene önce ve aşırı kar yağmisti bizim oraya otobüsler çalışmıyor metro çalışmıyor taksi desen çağırmazsin yollar kapalı yarım saatten fazla durakta bekledik insanlarla ise gitmek için ama ne gelen var ne giden otobüsler gelemiyor. Benim çalıştığım yer iş yerine daha yakındı ama yakın olsa ne olacak yürümeye kalksam 1 saati geçer zaten bende eve gittim duraktaki insanlar da gitti, müdürü arayıp haber verdim tamam dedi ,sonra daha uzak yerlerden gelen olmuş oralarda kar yok tabi çok yollar acik, müdür denen terbiyesiz elalem nerelerden geliyor 2si1arada şu kadarcık yerden gelemedi diye arkamdan dedikodumu etmiş ki ben arayıp ona durumu söyledim o da tamam dedi bende bana böyle dediğini duyunca da ertesi gün kadınla kavga edip istifa ettim . Şimdi aklıma bu olay geldi . Yorum yapmayacağım yaşadığım olaydan cevabı siz çıkarın ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…