Kar bahanesi ise gelmeme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten arkadaşların söylediği gibi bu patronla onların arasında. Patronunuz onlara izin verip size izin vermeme gibi bi durumu yok ki bu kadar dert edinilcek. Bu havada sorumluluğunuzu bilip işe gitmeniz patronunuzun gözünde sizin için + puan olarak döner heralde.

Ay bi de işvereni bu kadar düşünme mantığını anlamıyorum. Resmen ömrümüz sömürülüyo saçma sapan işlerde saçma sapan paralara. Yazık değil mi bir de cumartesi çalıştırıyolarmış. Hem de boş yere. İş yoksa cumartesileri niye gidiyosunuz ki?

Belki gerçekten zor durumda kaldılar bilemeyiz. Belki daha geleceklerdir kardan dolayı ulaşamamışlardır daha. Bende birkere dışarda sabah 6 da bir saat boyunca tramvay bekledim ve dondum

Vallah ıspanaklı börek normalde de iş olmuyor çtesi sabahtan beri bir kişi aradı o kadar maksat işyeri açık kalsın. Patronlar zaten herseyi bir kenara yazıyorlar haksızlık olarak göruyorum toplu taşıma calisiyor sonuçta cayci yla aynı semtte oturuyoruz bu cayci zaten fena beni idare et diyor normalde de haftaiçi sabah onbeş yirmi dk Geç geliyor.Ana ilerde bir yanlış yaptiklarinda biriktirp birden söyler patronlar.

İyi siz gidebiliyorsunuz ve gitmişsiniz.
Benim bugün açıköğretim sınav görevim var ve gitmem mümkün değil mesela.

bu durumdan şikayet edebilmen için ancak iş veren olman lazım ya da bu durum sebbei ile iş yükünün artması lazım. iki durumda yoksa seni ilgilendiren bişey yok.
yalnız anlamadığım biz gelemiyo olsak patronu ya da yetkiliyi ararız, onlar hiç haber vermeden mi gelmiyor. ilginç.

32 yıllık çalışma hayatımda ben geldim o niye gelmedi diyenler bi türlü kesilmedi. Size ne? Onların işi size mi kaldı? Siz işveren misiniz?
Burada belki de gerçekten gelememiş kişilerin dedikodusunu yapıyorsunuz.
Bu sözleri işverene söylesen daha yerinde olurdu.

Sen de gelmeseydin :)) ben de işe gelen gillerdenim valla hatta herkes ful kadro burada dışarı felaket dize kadar kar var hala fırıtına gibi yağıyo ama geldik neden çünkü gelmezsek cart diye maaşımızdan kesiliyo :) sizin patronda kessin bak nasıl geliyorlar :))

Herkesin ulasim kosullari ayni degil, mesela biz şu an markete bile gidemiyoruz. Kar dizimi gecmis durumda, arabanin otoparktan cikmasi mumkun degil. Maltepe boyle degilmis, esenyurt burdan kotuymus vs vs.
Siz gelerek belki patronun gozunde +puan kazandiniz ama gelmeyenleri dillendirmeyin.

Sizi gittiğiniz için çok göze girmişsiniz ...
Patrondan kocaman bir Bravooo...
İş yerinde böyle göze girmeye çalışanlardan hiç haz almam...
Gelmeyenler demek ki vaz geçilmez ,işlerini yapıyorlar arkadan iş çevirmek yerine...

Size bir tavsiyem hiç bir zaman başkalarını kötüleyerek bir yere geleni görmedim.Siz burda patron sorduğun da gelmemişler ,"e tabi evleri hep ters yerde ondandır "deseydiniz hoş olurdu....

Boyle insanlara gicik oluyorum. Sizde haftaya hastayim deyin gelmeyin. Zamaninda cok yaptim sizin gibi ama emin olun iyi olmak kimseye yaramiyor.

Siz ısınızı yapın evınıze donun. Kım geldı kım gelmedı kısmına karısmayın. Madem bu kadar dert olduysa cıkıp gıdın.

İyi de siz niye gittiniz ki? Yani siz gittiniz risk aldınız diye onlar da mı gelmeli. Siz de dönün evinize. Bir de cumartesi zaten. Gidin yatın evinizde. Televizyonda acil önemli bir işiniz yoksa çıkmayın diye bas bas bağırıyorlar. Tehlikeli sonuçta sokakta yürürken kayıp düşebilirsin, sen aracını düzgün kullanırken arkadan bir araç kayıp gelip san carpabilir. Yollar kapalı dışarıda fırtına var.

Bence arkadaş haklı . Ne demek sizi ilgilendirmez eşit şartlarda çalışılıyor sonuçta. Kardan dolayı geç kalınabilir ama ne demek hiç gelmemek yada madem gerçekten gelemiyorsun arar durumu izah edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…