Kara Ekmek ATV

Oğlum ben notunu verdiğim insanı bir daha sözlüye kaldırmam!....der asiye ben çok beğeniyorum değişik olmuş film ağlak ağlak kadınlardan gına gelmişti dizilerde

Ya şu ses montajını niye düzgün yapamıyorlar ses önden geliyor sinir oldum.

Çetin hiç tipim değil de .. şu şapşalak tavırları hoşuma gidiyo :)

yazık hale ye yaaa kadının içi yanmış zaten çocuğunu kaybetmiş,bide kocasını kaybetmesin

herkes birbirine aşık dizide..pervin ali ye, ali mine ye, mine taylana, asiye taylana, cetin asiye ye daha ne asklar olacak bakalım

Pervin Salim Ayşe ve babaanne hariç neredeyse herkes öğrendi Asiye nin yaşadığını.Dizi çok hızlı ilerliyor. Hele Taylan la Mine aşkı çok hızlı gelişti.Daha iki bölüm öncesine kadar Taylan karısının gözünün içine bakıyordu. Mine de Ali Ali diye ağlıyordu.

Diziyi bugün internetten izledim güzel bir diziye benziyor mine ve Taylan birbirine aşık oldu asiyede taylana aşık olacak galiba bakalım bu dizide ki aşk üçgeni nasıl olacak.

asiye taylana aşık oldu bile
Henüz yeni izlemeye başladım.Taylan da mineye oldu bakalım hep böyle mi olacak yoksa oda asiye ye aşık olur mu pek zannetmiyorum ama.

Ben denk geldikçe izliyorum ama tamamını izlemişimdir herhalde tekrarlarla fln
Güzel diziye benziyor inşallah reyting kurbanı falan olmaz reytingleri iyi gibi,sence Taylan asiye ye aşık olur mu bu dizide iki kardeş karşı karşıya gelecek galiba.

Güzel diziye benziyor inşallah reyting kurbanı falan olmaz reytingleri iyi gibi,sence Taylan asiye ye aşık olur mu bu dizide iki kardeş karşı karşıya gelecek galiba.

Yok Taylan Mineye vuruldu artık asiyeye asık olmaz bence. Ama asiye taylana asık olunca kardeşini fln gözü görmeyecek mineyle düşman olacak gibime geliyor.

Yok Taylan Mineye vuruldu artık asiyeye asık olmaz bence. Ama asiye taylana asık olunca kardeşini fln gözü görmeyecek mineyle düşman olacak gibime geliyor.
Nedense ben mine karakterini beğendim,tamam asiyede güzel yapıyor rolünü ama fazla lanlı,lunlu konuşuyor.Asiye mineye çok çektirecek galiba.

Güzel dizi gerçekten, en azından şimdilik, inşallah b...u çıkarmazlar da, cuma günümün vazgeçilmezi arasından çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…