asiye taylana aşık oldu bileDiziyi bugün internetten izledim güzel bir diziye benziyor mine ve Taylan birbirine aşık oldu asiyede taylana aşık olacak galiba bakalım bu dizide ki aşk üçgeni nasıl olacak.
Henüz yeni izlemeye başladım.Taylan da mineye oldu bakalım hep böyle mi olacak yoksa oda asiye ye aşık olur mu pek zannetmiyorum ama.asiye taylana aşık oldu bile
Asiye Ali ye aşık.Henüz yeni izlemeye başladım.Taylan da mineye oldu bakalım hep böyle mi olacak yoksa oda asiye ye aşık olur mu pek zannetmiyorum ama.
Taylana aşık bence,bakışmalarından konuşmalarından onu anladım.Aliye aşık olan üvey anneleri.Bu arada Mehmet pervinin kardeşi mi?Asiye Ali ye aşık.
Taylana aşık bence,bakışmalarından konuşmalarından onu anladım.Aliye aşık olan üvey anneleri.Bu arada Mehmet pervinin kardeşi mi?
Evet o, sende izliyor musun diziyi canım dünden beri netten izledim bölümleri.Mehmet dediğin engelli cocukmu?
Evet kardeşi
Evet o, sende izliyor musun diziyi canım dünden beri netten izledim bölümleri.
Güzel diziye benziyor inşallah reyting kurbanı falan olmaz reytingleri iyi gibi,sence Taylan asiye ye aşık olur mu bu dizide iki kardeş karşı karşıya gelecek galiba.Ben denk geldikçe izliyorum ama tamamını izlemişimdir herhalde tekrarlarla fln
Güzel diziye benziyor inşallah reyting kurbanı falan olmaz reytingleri iyi gibi,sence Taylan asiye ye aşık olur mu bu dizide iki kardeş karşı karşıya gelecek galiba.
Nedense ben mine karakterini beğendim,tamam asiyede güzel yapıyor rolünü ama fazla lanlı,lunlu konuşuyor.Asiye mineye çok çektirecek galiba.Yok Taylan Mineye vuruldu artık asiyeye asık olmaz bence. Ama asiye taylana asık olunca kardeşini fln gözü görmeyecek mineyle düşman olacak gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?