Cumartesi ve pazar bütün bölümlerini internetten izledim artık haftaya tv den bakarımİnşallah ya ben en baştan beri izliyorum çok güzel:)) Pervin o yönde biraz saf diyor ya Salim e 5- 10 bin kopar diyeEvi üstüne yaptırdı ama uyanık.
Cumartesi ve pazar bütün bölümlerini internetten izledim artık haftaya tv den bakarımFragman ne zaman çıkıyor acaba,ben mine karakterini beğendim hele kızın gözleri çok güzel.(kıskandım heralde)
Evet kayıp şehirdeyken bende izlemiştim seherdi,bu arada ablasından darbe yiyecek kız.asiyenin sesi kendi sesi değil mi? Dublaj değil heralde.çok masum bir yüzü var evet bence de çok tatlı maviş maviş:)) kayıp şehir dizisinde de izlemiştim onu ben.fragman çarşamba ya da persembe çıkar genelde öyle oluyor.
Evet kayıp şehirdeyken bende izlemiştim seherdi,bu arada ablasından darbe yiyecek kız.asiyenin sesi kendi sesi değil mi? Dublaj değil heralde.
Asiye nin kendi sesi. Asiye Hale yle plan yapacak bence.
Asiyeden korkulur valla Ali Berkan öğrendi Asiyenin yaşadığını ma kimsseyden sıe demediki Hale psikolojisi bozuk kızının ölümünden sonra
Fragman çıkmış,hale intihara kalkışıyor,Taylan kurtardı ve haleye kızıyor,halesinin anneside Taylanın ofisine gitmiş birşeyler söylüyordu,asiye taylana birgün çetinle ayrılırsam beni unutur musun diyor,Psikolojisi bozuk tamam ama Taylan a çok kötü davrandı.Sonuçlarına katlanacak artık.Adam bir dediğini iki etmedi bıktı artık o da.Masum Mine ye aşık oldu:)
Fragman çıkmış,hale intihara kalkışıyor,Taylan kurtardı ve haleye kızıyor,halesinin anneside Taylanın ofisine gitmiş birşeyler söylüyordu,asiye taylana birgün çetinle ayrılırsam beni unutur musun diyor,Mine taylana buraya kadar sen yoluna ben yoluma dedi Taylan üzgün üzgün bakıyordu,pervinde mineyi tehdit ediyor taylandan aldıklarından banada vereceksin yoksa babana söylerim diye,hale asiyeye laf söylüyordu oda yeter be benim kardeşim dedi.
Eğer dizide Taylan ve asiye olacaksa olmasın bence çetinle yakışıyorlar.
Jenerikte Taylan ve asiyenin ismi ilk yazıyor genellikle böyle durumlarda isimleri önde yazanlar çift oluyorYok ya sanmam Taylan la Asiye olmaz bence. Çetin demişti ya geçen bölüm bir gün sen de beni öpmek isteyeceksin diyeçoook çok sonra Asiye Çetiişş e aşık olacak Pervin cadısına bak ya gözleri açıldı artık paraya doymaz
Jenerikte Taylan ve asiyenin ismi ilk yazıyor genellikle böyle durumlarda isimleri önde yazanlar çift oluyorInşallah olmaz ikinci bir aşkı memnu olur yoksa yeğeninin nişanlısı yada eşi sonuçta. Fragmanda çetin yoktu.
Mine ve Taylan asiye ve çetin birbirine yakışıyor.
Pervinde istiyor o paralardanYok artık öyle bir şey olmazÇetin tam Asiye lik zengin serseri işte Mine yle de Taylan olsun yesinler paraları bir güzel oh Salim e yazık ya bir şeyden haberi yok. Naylon da naylon başka bir şey bilmiyor garibim
Pervinde istiyor o paralardanBencede Taylan bırakmasın kızı bırakmaz gibime geliyor yatları ile dünya turuna çıksınlar.
Kesin karşılık verir diye düşünüyorum.HahaAy ama Mine gidemez kardeşi hasta böhüüü Acaba Ali Pervin e karşılık verecek mi ya onu çok merak ediyorum.Mine ye öfkesinden her şeyi yapabilir.Keşke tokat atmasaydı yazık oldu ona da.
Kesin karşılık verir diye düşünüyorum.
Kıskansında kadın iyi biri hele kocası banyonun kapısını açtığında nasıl davrandı.Komşu Fatma var ya Pervin nasıl kıskanıyor ama onu.
Kıskansında kadın iyi biri hele kocası banyonun kapısını açtığında nasıl davrandı.Bir de tok evin aç kedileri dedi ya kek yaparken.
Kimden ben orayı kaçırmışım demek ki salimden biliyordum şu turacanı.Salim de öküz ya içeri daldı ışık yanıyordu halbuki yazık ya kek yüzü mü görmüş garipler. Salim cacık mı ne istedi yemeğin yanına kadın yapamam yeter yemekler diyor ya. Çocuk da salimden değil zaten.
Kimden ben orayı kaçırmışım demek ki salimden biliyordum şu turacanı.Anasına çekmemiş çocuk paylaşmayı biliyor.
Orayı açıklandılar mı salim biliyor mu peki? Zaten düğün fotografında da salim gülüyorduşimdi şöyle olmuş turacan başkasından. Salimle mecburiyetten evlenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?