Kara Ekmek ATV

Öyle birkaç kere denk geldim biraz bakayım dedim hic beğenmedim başroldeki kızın ağzı okadar argo ki üç kelimeden ikisi lan ve bu tarz kelimeler ,çok kaba buldum hiç izlemiyorum

Ben tekrarlarini izleye izleye baya alistim atvnin diger dizileri gibi sıkıcı degil

hala gülüyorum ya nasıl karıştırdım. Berkant da ilerleyen bölümlerde para koparacak Asiye den.Gıcık oluyorum ona.

benimde o dikkatimi çekti kızlarda iyi davranyor ama geçenki bölümlerde kaynanasına engelli maşından söz etti
Kadın paragöz çıktı,taylandan bile aldı.

Henüz çıkmadı ben de merak ediyorum:) Ay şu Seda da başa bela oldu kaptırdı adama paraları
Iyi oldu sedaya Bakalım bu bölümde hale-mine cephesi ne olacak Taylan hâleden boşanamaz bence mineden de vazgeçmez gibime geliyor,dizinin tanıtımlarını gördümde asiye ve Taylan karakteri birbirine aşık olacak zannetmiştim ama Taylan yönünden şaşırtılar bizi.

Hale karakterini pek sevmedim aslında geldiği yeri çabuk unutmuş,sonuçta kendiside zengin değil.

Taylan aslında severek evlenmiş ama Hale soğutmuş kendinden çok kaprisliydi iyi oldu.Bana Hale o cadoloz anası varken boşanmaz Taylan dan.

Evet Hale nin annesi fakirmiş temizliğe falan da gidiyormuş eskiden.

Taylan aslında severek evlenmiş ama Hale soğutmuş kendinden çok kaprisliydi iyi oldu.Bana Hale o cadoloz anası varken boşanmaz Taylan dan.

Evet Hale nin annesi fakirmiş temizliğe falan da gidiyormuş eskiden.
İşte diyorum ya canım kendi geldiği yeri unutmuş hale.Çetinin annesinin evliliğini kabul etmeyen evin babası haleyi nasıl kabul etti acaba.
Bakalım Taylan mineden vazmı geçecek asiye ye doğru yol alır mı acabaZannetmiyorum pek asiye bu ikiliye hayatı dar edecek bence.

Asiye Hale yle bir olacak ne yapar eder mineyle taylan ı ayırır.Ali yi bile musallat eder başına.

Çetin çok komik ya diyor ya ter kokucam ellerim nasır tutacak diye

Asiye Hale yle bir olacak ne yapar eder mineyle taylan ı ayırır.Ali yi bile musallat eder başına.

Çetin çok komik ya diyor ya ter kokucam ellerim nasır tutacak diye
Asiye bana kara meleği hatırlatıyor ben çocukken öyle bir dizi vardı oda hem iyi hem kötüydüAsiyede öyle ama gitgide kötüleşecek gibi duruyor,Taylan asiye ye bakmaz bence bakmasındaYakışmıyorlar.

Çetin evet komik hele buluştuğu kıza anlattığı nasıldı

Bence de bakmaz Taylan.Pervin de öğrenecek bence Asiye nin yaşadığını.

Çetin manyak ya Asiyeleşti yanında dura dura babaanne de çok komik

Bence de bakmaz Taylan.Pervin de öğrenecek bence Asiye nin yaşadığını.

Çetin manyak ya Asiyeleşti yanında dura dura babaanne de çok komik
Genellikle başroller birbirine aşık olurdu jenerikte asiye ve Taylanın ismi yazıyor önce ama ters köşe yaptılar.Pervin onun yaşadığını öğrenirse artık para muslukları akar bak gör.Ama yine tok gözlü kadın seda gibi 500 bin istemiyor 5 bin istiyor.Dizinin reytingleri bu hafta iyi gelmiş inşallah bitirmezler.

İnşallah ya ben en baştan beri izliyorum çok güzel:)) Pervin o yönde biraz saf diyor ya Salim e 5- 10 bin kopar diye Evi üstüne yaptırdı ama uyanık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…