Kara Ekmek ATV

Birdiniz iki oldunuz anasini satim:7p0 tamam artik Körle yatan Şaşi kalkar oldu cetinde atarli knusmaya basladi

Güzel bölümdü yaa
Dedeye noldu da öldü merak içindeyim zaten kolunu ovalayıp duruyordu.
Telefonda konustugu kim acaba cetinin annesimi yoksa selenmi ölmedimi
Merakla bekliyorumm

Güzel bölümdü yaa
Dedeye noldu da öldü merak içindeyim zaten kolunu ovalayıp duruyordu.
Telefonda konustugu kim acaba cetinin annesimi yoksa selenmi ölmedimi
Merakla bekliyorumm

Ben de anlamadım bu dede nasıl öldü yahu? taylan da öğrendi her şeyi.

Ben de anlamadım bu dede nasıl öldü yahu? taylan da öğrendi her şeyi.
Diziyi henüz izlemedim yorumlardan okudum belkide Çetin'in anne ve babasının ölümünde dedenin parmağı vardı damadını Öldürmek isterken kızınıda öldürmüş olabilir bunu bilen birine tehdit falan etmiş olabilir.

Taylan hala minenin Peşinde dolaşıyor mu?

Aslında tam anlamıyla dolaşıyor sayılmaz çünkü Mine Ali yle sözlenince umudu kesti ondan zaten Hale de hamile.

Aslında tam anlamıyla dolaşıyor sayılmaz çünkü Mine Ali yle sözlenince umudu kesti ondan zaten Hale de hamile.
Dün gece izledim,Semra hastamı ? Kadın birden değişti ilaç falan da kullanıyormuş.Dedenin ölümü bence Çetin'in ailesi ile ilgili,belkide ölümlerinde dedenin parmağı vardır.

Çetin'in babasını kabul etmeyen adam haleyi nasıl kabul etti anlamadım halenin anneside gıcık geldiği yeri çabuk unutmuş kadın.

sanırım ruh hastası

Başta melek gözükenlerin içinden şeytan çıkıyor sanki. Dizinin sonunda en melek Pervin kalacak bu gidişle
Ben bu diziye çok gülüyorum, hızlı da ilerliyor, ananenin ayna karşısında çalışmaları çok başarılı

Pervin yorumu çok iyi

Diziye yeni karakterlerin girmesi güzel oldu,ömer Taylanın başına dert olacak belli oldu sizce taylanın Canını yakmak için mineyi mi kullanır yoksa halemi bana göre minenin başına dert olacak,Ali ve minede yüzükleri atacak bence,halede gerçek yüzünü göstermeye başlıyacak artık belli oldu,aMA anneanne tam bir psikopat çıktı.

Diziyi yarın Akşam izleyeceğim ama okuduğum yorumlarda Taylan asiye ye aşık olacak diyorlar nasıl bakış attıysa taylan.

severek takip ettiğim tek dizi her bölümünü merakla izliyorumm

pervin bunalıma girdi bu anneanneyi kime farketmiyomu kadın seri katil olcak salim öldümü

Mine Ali ye ne oldu da birden tekrar aşık oldu ya.çok saçma oldu orası bence.taylan da mine de birden unuttular.

asiyenin göbek hala düz bebek nerdeyse 3 ayı bitirdi

buarada asiye kocasında boşanmış acaba çetinlemi aşık oldu

asiyenin göbek hala düz bebek nerdeyse 3 ayı bitirdi

buarada asiye kocasında boşanmış acaba çetinlemi aşık oldu

asiye hic evlenmedi,sevdigi adamdan hamile kaldi adamda adi cikinca basina gelmeyen kalmadi
sonrada cetine asik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…