- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Yeni fragman çıkmış Taylan haleye boşanma davası açacağını söylüyordu galiba tam anlamadım Orayı .,halede boşanmak istemediğini,asiye yalıya dönmüş galiba,Pervin yine mineye birşeyler söylüyordu.
Asiyenin karnıda nasılsa hiç belli olmuyor hala göbeği açık kıyafetler giyiyor.
Yakında Göbüşü üşütecek.Asiyenin karnıda nasılsa hiç belli olmuyor hala göbeği açık kıyafetler giyiyor.
Aynen ya çok hızlı ilerliyor anneannede öğrendi fragmanda gördüm.Bu dizi ne kadar hızlı ilerliyor ya:) Çetin i çok seviyorum çok şapşik.Arada Asiye gibi konuşuyor ya öldürüyor beni manyak
Aynen ya çok hızlı ilerliyor anneannede öğrendi fragmanda gördüm.asiye Taylanda ne buluyor,bıraksın onu işte ona mine ve hale yeter.
Bu bölüm daha Heyecanlı olacak anneanne öğrendi galiba.çetin e üzülüyorum ya asiye ye aşık şapşik
Bu bölüm daha Heyecanlı olacak anneanne öğrendi galiba.
dün izledin mi?? anneanne de ne psikopat çıktısaykoymuş kadın meğer
olan Sedaya oldu
ay evet ya ama kaşındı o da.Devamlı para para 600 700 bin aldı kaptırdı paraları.
öbür tarafta alır artık paracıkları
Izlemez olur muyumdün izledin mi?? anneanne de ne psikopat çıktısaykoymuş kadın meğer
Izlemez olur muyumkadın resmen psikopat çıktı seda ölmedi bence eğer ölmüşse suç asiye ye kalacak en son onunla konuştu,en komik olan ise Çetin di ya Berkantı nasıl kovdu söz de dövdü .Hale ve annesinede sinir oldum adam istemiyor seni bırak gitsin. Ama bırakır mı hiç yalıyı.
Mineye de sinir oldum haleye de en iyisi taylana başka kadın gelsin.Ben mine ye de sinir oluyorum ara ara.Adam ne olursa olsun sonuçta evli yani bu ne samimiyet.
Çetin ya deliatar gider hepsi onda artık Anneanne de kendi itiraf etti Seda ya çetin in öldürdügünü.
Mineye de sinir oldum haleye de en iyisi taylana başka kadın gelsin.Ama minesini bırakmaz bence. Anneannenin sıraladı Plan'ı ne bakalım Hedefte kim var.Dizi dram dizisi ama çetinden dolayı bana komedi dizisi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?