Kara Ekmek ATV

Bu dizi ne kadar hızlı ilerliyor ya:) Çetin i çok seviyorum çok şapşik.Arada Asiye gibi konuşuyor ya öldürüyor beni manyak

Asiyenin karnıda nasılsa hiç belli olmuyor hala göbeği açık kıyafetler giyiyor.

Bu dizi ne kadar hızlı ilerliyor ya:) Çetin i çok seviyorum çok şapşik.Arada Asiye gibi konuşuyor ya öldürüyor beni manyak
Aynen ya çok hızlı ilerliyor anneannede öğrendi fragmanda gördüm.asiye Taylanda ne buluyor,bıraksın onu işte ona mine ve hale yeter.

dün izledin mi?? anneanne de ne psikopat çıktı saykoymuş kadın meğer
Izlemez olur muyumkadın resmen psikopat çıktıseda ölmedi bence eğer ölmüşse suç asiye ye kalacak en son onunla konuştu,en komik olan ise Çetin di ya Berkantı nasıl kovdu söz de dövdü.Hale ve annesinede sinir oldum adam istemiyor seni bırak gitsin.Ama bırakır mı hiç yalıyı.

Ben mine ye de sinir oluyorum ara ara.Adam ne olursa olsun sonuçta evli yani bu ne samimiyet.

Çetin ya deli atar gider hepsi onda artık Anneanne de kendi itiraf etti Seda ya çetin in öldürdügünü.

Ben mine ye de sinir oluyorum ara ara.Adam ne olursa olsun sonuçta evli yani bu ne samimiyet.

Çetin ya deli atar gider hepsi onda artık Anneanne de kendi itiraf etti Seda ya çetin in öldürdügünü.
Mineye de sinir oldum haleye de en iyisi taylana başka kadın gelsin.Ama minesini bırakmaz bence.Anneannenin sıraladı Plan'ı ne bakalım Hedefte kim var.Dizi dram dizisi ama çetinden dolayı bana komedi dizisi geliyor.

Mineye de sinir oldum haleye de en iyisi taylana başka kadın gelsin.Ama minesini bırakmaz bence.Anneannenin sıraladı Plan'ı ne bakalım Hedefte kim var.Dizi dram dizisi ama çetinden dolayı bana komedi dizisi geliyor.

aynen sıra asiye de bence onu da evden gönderecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…