Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

gliss,neredeyse saçımdan oluyordum.dört-beş defa kullandım sadece ama kafamdaki saçlarımın yarısı döküldü maalesef.oluk oluk saç döken bir şampuan.neredeyse aldığım yere götürüp doldurma şampuan mı bu diye soracaktım.o derece berbat.bir daha yanına yaklaşır mıyım acaba?

blendax berbat bişi yaa ( saçlarımı yıkadım kuruttum halal saç diplerinde yapış yapış lık var anlamadım gitti o kadarda duruladım arınmıyo bu şey ..

adanadan çok büyük bir marketten aldığım panten saçımı mahvetti şikayet ettim fabrika geri istedi bir y sonra kullandığınız şampuan sahte diye rapor yolladılar bir adet te panten vardı pakette gerçeğini görünce tüm şampuanların sahte olduğuna kanaat getirdim . bu durumda sahte şampuanlardan dolayı saçların perişan olduğu ortaya çıkıyor . aslını bulmak imkabnsız gibi bu kimyasalların benim kanaatim bu.

blendax berbat bişi yaa ( saçlarımı yıkadım kuruttum halal saç diplerinde yapış yapış lık var anlamadım gitti o kadarda duruladım arınmıyo bu şey ..

aynı şey bende de oluyordu
ben de sık sık şampuan değiştiriyorum
sen bi çözüm bulabildn mi canım ?

aynı şey bende de oluyordu
ben de sık sık şampuan değiştiriyorum
sen bi çözüm bulabildn mi canım ?

yok cnm ya maalesef geçen elidorlada yıkadım gene aynı şey oldu (

ben bi ara otacı kullanıyodum o bitkisel olduğu için saç boyamı akıtıyodu ama en azından böyle bir problem yaşamıyodum sanırım gene ona geri dönücem ..

cevabını yeni gördüm canım
otacı yı denicem en kısa zamanda çok kötü bişi bu
yıka yıka hep pis gibi görün-hisset

dove şampuanı lisedeyken çok severdim.ama düzleştirici kullanmaya başladıktan sonra nefret ettim. eğer düzleştirici kullanmıyorsanız çok ii nemlendiriyor, ama kullanyorsanız saçınızda çok fazla nem olduğu için saçlarınızı düzleştirirken duman çıkıyor resmen

elseve çok yumuşak yapıo tarak kayıyo ama saçı aşırı döküo saçı zaten anlık iyileştirio.elidor kötü bide dove çatal çatal yapıo

pantene kesinlikle. uzun vadede saçı mahvediyor.

dove gerçekten kötü 1 gün sonra saçm yağlanıyordu hemen

pantene kesinlikle saçı döküyor ...dove yağlandırıyor evet sonuna kadar katılıyorum.saçlarım çok dökülüyor
ve bu durum beni çok rahatsız ediyor ..
en son BİOBLAS ı denedim. 5/6 aydır kullanıyorum ama kesin çözm alamadım
saçım hala dökülüyorr:çok üzgünüm::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…