çogunlkla dove dan kimse memnun değil anladıgm kadaryla
kesinlikle dove berbat saçları hiç temizlenmemiş gibi yapıyor...asla kullanmam ...
organik,bitkisel sampuanlar sacimi iyice kuruttu, ne kullanacigimi sasirmis durumdayim...
Clear ve
Elseve
kara listemdeki şampuanlar ikisi de faci şekilde saçımı döktü
başlarda öyle yapıyor ama benimkiler alıştı ..şimdi krem bile kullanmama gerek kalmıyor ..
Hangi sampuani kullandigini sorabilir miyim? Nedense organik/bitkisel olan o kadar cok marka denedim ama hepsi saclarimi kece gibi yapti,yogun sac kremi kullanmadan saclarimin acilmasi mumkun olmuyor, simdiden tesekkurler.
canım,
benim kullandığım mecitefendi ısırganlı şampuan ve arada da bioblas normal saçlar için olanını kullanıyorum..
benim saçlar da boyalı ve yıpranmış ..ona rağmen krem gerekmiyor,ve kolayca açılıyor saçlarım..
Cnm su bitkisel/organik sampuan fikrinden bikmis durumdayim, Mecitefendi/Isirganli'yi daha once kullandim ama cok memnun kalmadim..Bioblass'i cok goruyorum ama denememistim,ilk firsatta almak istiyorum,bilgi icin tesekkur ederim.
kızlar hepimiz birçok marka şampuan denedik kullandık.bazılarından memnun kaldık bazılarından illallah edip çöpe attık.diğer arkadaslara da yardımcı olmak amacıyla kara listemizi yapalım.herkes kendine iyi gelmeyen,saçlarını mahveden,döken vb. ,memnun kalmadığı şampuanları paylaşsın kaydirigubbakcemile5
açıkçası bioblastan daha memnun kaldım canım...
inşallah senin saçlarına da iyi gelir
Canim sana bir sorum olacak, dun markette Bioblas'i inceledim ama dokulen saclari hedefleyen bir urun galiba oysa benim -cok sukur- oyle bir sorunum yok, buna ragmen kullansam mi acaba??
Canim sana bir sorum olacak, dun markette Bioblas'i inceledim ama dokulen saclari hedefleyen bir urun galiba oysa benim -cok sukur- oyle bir sorunum yok, buna ragmen kullansam mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?