Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

benm saçlarım çok aşırı dokulmye başladı kızlar ya elseve kullanıyorum ondan mı acaba ve de çok yağladırdı her gun yıkıyorm genellkle elseve demşsiniz siz bana ne önerirsiniz saçlarım cok dokuluyor:sinifsinif:

kesinlikle elseve diyorum ben.ne biçim döktü saçlarımı yaa biraz daha kullansaydım kel kalıcaktım Allah korudu.banyoda abartısız bir avuç banyodan çıkınca tararken bir avuç ve her şekillendirişimde bir avuç dolusu daha dökülüyordu.değiştirdim şimdi otacı kullanıyorum süper bi şampuan

aynen benim de öyle bir avuc tararken bir avuc toplarken gidiordu bıraktım bugun bebek şampuanı denedim saclarımı yumusacık yaptı kızlar:1rolleyes:

şampuanımı sürekli değiştiririm, uzun süre aynı şampuanı asla kullanmam, en iyisi olsa da zarar vermeye başlar. banyoda da eskiden 3 kez şampuanlıyordum ama artık 2 kez şampuanlıyorum, sonra kremliyorum. fazla şampuan da yıpratıyor.

Bence;şu ana kadar kullandıklarımdan en berbatları

pantene
elidor
gliss

kullanmadıklarımdan hepsi berbattır eminim, bitkisel olanlar bi derece daha iyi. geriye ne kalıyor sabun, şu anda zaten gerçek defne sabunu deneme aşamasındayım. şimdilik idare eder gelecek için bişey diyemeyeceğim.

panten saçlarımı döktü,elsev cansızlaştırdı .ricos düz olan saçlarıma sertlik ve hafif dalga kattı,blendaks kabartıyor dolgulu bi hava veriyo kokusu güzel sadece.bioblas saçımın kanını emdi sanki elodor saçımı yumuşattı doğal bi canlılık verdi bir haftadır onu kullanıyorum memnunum bakalım zamanla nasıl bir değişim gösterecek

Organicum ... doktorum saçlarım dökülüyor diye verdi ..dökülmesi durdu ama saçlarım çok kurudu ve kırıldı .. rengide kızıla dönmeye başlamıştı ki yarım bıraktım şu andaki şampuanım muhteşem :)

birde Pantene asla kullanmam bir daha ..

şampuanun herkese etkisi farklıdır ama sana iyi gelen bana kötü gelir,sana kötü gelen bana iyi gelir ......

biz uzun bir süredir pantene kullanıyorduk annemle benm kafamda en sonunda iki tel saçım kalmıştı.gören herkes senin ne kadar az saçın kalmış öyle diyordu üstelik 2.gün saçlarım vıcık vıcık yağ oluyordu.çok üzülüyordum.aslında anneminde saçları çok dökülüyor ama onu ikna edemiyorum panteneden kaynaklandığına üstelik annemin saçları benim saçlarımdan da felaket bir durumda onun saçları birde dalgalı ama iyice çiti çiti duruyor pantene hakkaten çok kötüü.neyse birgün kardeşim gitmiş duru şampuan almış bende bir denim dedim.aman allahımmm o ne güzellik öyle.saçlarım harika olmuştu.bende bundan sonra duru kullanmaya karar vermiştim.vede 2 seneden bile fazla bir süredir duru şampuan kullandım.saçlarımın dökülmesi azaldı.yağlanması azaldı.ama geçen hafta gene kadınlar kulübünde şampuanlarla ilgili yorumlara bakarken glissin met edildiğini görünce gittim markete glissin olı nutrıtive serisini aldım komple(45 tl verdim bütün serisine ama kesinlikle saçlarım kolay taranıyor ve tararken dökülmüyor bu yüzden bu parayı vermeye değdiğini düşünüyorum).glissden çok memnunum.pazar gününden beri kullanıyorum dün 2.kez yıkadım saçlarımı glissle süper oldu yaa bu da saçlarımı normalinden fazla dökmedi.ayrıca benim saçlarım yağlı saç tipidir ama glissle bir kere şampuanlamam yetrli oluyor.üstelik sıvı saç kremini falan hergün kullanmama rağmen saçlarım ne yağlandı ne döküldü.süper bir seriymiş ben çok beğendim ve herkesede tavsiye edebilirm.ayrıca zamanında elidorun 7/24leri vardı bilen bilir onları falan kullandığımda saçlarım 1 saat içinde yağlanmıştı.aynı şekilde panteneinde bir saç şekillendirmeye yardımcı bir ürünü onun tam adını hatırlamıyorum onuda kullandığımda saçlarım gene aynı şekilde yağlanıyordu.ama glisste öle deil sıvı saç kremini hergün kullanmama rağmen saçlarım hiç yağlanmadı.bide şöyle birşey daha eklemek isterim glissle ilk yıkadığımda saçlarımda bir matlaşma oldu ben bunu şampuan değişikliğinden olduğunu düşünüyorum çünkü ikinci yıkayışımda saçlarım hem parladı hemde yumuşacık hemde mis gibide kokuyor.herkese tavsiye ediyorummm.üstelik dökülmüyorda.ayy neyse amma çok konuştum.

pantene.... çok döktü saçlarımı seneler oldu kullanalı ama bi daha asla almam.

arkadaşalr pantane yada elidor ..piyasadaki bütün o gördüklerinizden fazla bir şey beklemeyin...eğer ki içeriğine bakarsanız ikinci sırada sülfat türevi var...normalde şampuanlarda en fazla yüzde 2 oranında bulunması lazım ama malesef saçları ii temizliyor ve alkolde kolay çöüznüyor diye maliyeti çok düşük olduğu için üreticiler tarafından tercih ediliyor...ki şunu da eklemek isterim ..bu sülfat türevi madde doğadaki su kaynaklarına ulaştığında sudaki oksijeni bitiren bir numaralı düşman.....

ya kızlar bnm öle şampuan takıntım yok bn şimdiye kadra hngi şampuanı kullandıysam yumuşack yaptı sdece şuan kullandığım pantene doğal sentezden pek memnun kalmadım favori şampuanlarım head&shoulders ve elidor çok güzel yaptılar sçlarımı

pantene!!!saçlarımı sertleştiriyo ve tiftik tiftik yapıyo!!! panteneden sonra saç kremleri bile fayda etmiyo sanki...zaman zaman beyaz sabun kullandığım olur o bile panteneden daha yumuşak yapıyo en azından ardından krem sürdüğümde sorun kalmıyo...

elseve.. mahvetti saçlarımı kesinliklee kullanmayınn azcık saçım kaldı ve kepekten arındıramıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…