Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

elseve inanılmaz döktü saçlarımı
dove sert yaptı
ricos pantene blendax zaten piyasa şampuanları
gliss gereksiz

şuanda en iyi olarak tespitlerim otacı dökülmeye karşı yada herhangi bitanesi farketmez
bir de head and shoulderın kadınlar için dökülmeye karşı olanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uzun zamandır Bioblas kullanıyodum, memnundumda değişiklik yapayım dedim Blendax benim saçlarım mahvetti. Normalde kepek olmayan saçım daha yıkamamın ertesi günü yağlanıp kapekleniyordu, dökülmede çok fazla oldu. Alışır bir süre kullanım dedim, şampuanı çeyregini kullandım. Ama şampuanı değiştirmeme ragmen hala tam olarak kepekğinden kurtulamadım.Daha kötüsü ço döküyor Benim Aslalarım listede birinci sırada

revigen, bioblas, elidor, pantene, dove,.....

listem uzayıp gidecek bu gidişle. otacı bile iyi gelmedi gibi saçıma ama atılacaklar listesine girmeden önce biraz daha devam edeceğim onunla.sanırım sorun şampuanlarda değil benim saçımda.

dove kötü yara yaptı gliss hem pahalı hem kokusu kötü parasına karşılık fazla bi etkisi yok komili şampuan berbat sabun bile daha iyidir kremide aynı krem denemez head shoulders hem kepek yapkı mat gözüktükapardı güzel diiil lorealde uzun vadede kötü ilk kullanımlarda iyi bu arada saçım gür kuru elektiriklenmeyi sever

dove kadar iğrencini görmedim ben resmen saçımı keçe gibi yaptı yapış yapış sönük ve kirli bir şey oldu yıkadıktan sonra, bir daha da kullanmadım.
pantene'in yeşil kapaklı olan şampuanından kullanıyorum ne zamandır, başkası iyi gelmiyor saçıma geçen gün syoss deneyeyim dedim bir değişiklik olsun diye
o da dove gibi temizlenmemiş hissi bıraktı, sivilceler yüzünden saç kremi de kullanamıyorum o nedenle pantene'e geri döndüm...

kızlar otacıyı nasıl kullanıyorsunuz benimki yeşil ince telli saçlar için saçım çam gibi kokuyo ve çok sert çok ağır kokusu var eşim sevmiyo hiç

slm arkadaşlar
ilk kez saçlarımı boyatacam ve biraz araştırayım dedim
boyalı saçlara nasıl bir bakım gerekli diye
öncelikle şampuanlar ( bu benim fikrim) saç yapısına göre değişkenlik gösteriyo anladığım kadarıyla
her saçın yapısı farklı kimine çok iyi gelen şampuan diğerinin saçını berbat yapıyo
ben uzun zamandır blendax kullanıyorum önceleri dökülüyodu ama fazla değil, saçlarım ince telli ve yağlı olduğundan hem hacimlendiriyodu hemde yağını alıyodu, ilk hamileliğimde (sanırım kullandığım vitamin haplarınında büyük etkisi oldu) saçlarım inanılmaz bir biçimde hem gürleşti hemde dökülmesi tamamen durdu, doğum yaptım ikizlerim 4 aylık olunca çok aşırı saç dökülmesi başladı sürekli döküldüğü için hep topuz yaparak gezmek zorunda kaldım sonra ikinci hamileliğimde de aynı şekilde tekrar gürleşti ve dökülmesi durdu, ama yine şuan kızım 4 aylık ve aynı dökülme yine başladı asla açamıyorum saçlarımı sürekli topluyorum, acaba diyorum vücuttaki vitaminlerin çoğu anne sütüne geçtiği için vitaminsizliktenmi kaynaklanıyo? bu zaman süresince şampuanımı hiç değiştirmedim halen blendax kullanıyorum ama saçlarım sürekli değişkenlik gösterdiği için şampuan nasıl bir etki yapıyor bilemiyorum işte
tüm bu sebeplerden dolayıda boyatmaya korkuyorum saçlarım daha çok yıpranır diye
ne yapacağıma karar verememiş durumdayım yaaani...

saç dökülmesi içn aldım hiç bi faydasn gremedm

Pantene AquaLight ve Doğal Sentez serisi. Dünyanın parasını döküp aldım saçsız kaldım neredeyse abartmıyorum kanser tedavisi gören biri gibi saçlarım elimde kalıyordu. Şu an eczane ürünü bir şampuan kullanıyorum gayette mutluyum..

hangi şampuan merak ettim

bioxin bana çok iyi gelmişti acayip şekilde saçım dökülüyordu
resmen onunla saç dökülmem sonaa erdi
hatta saçlarım çoğaldı hamilelikte lohusalıkta bile dökülmedi

Son düzenleme:
Elidor... Kepeklenme yaptı
Duru.... Ucuz diye aldım, verdiğim 3 liraya bile değmedi. Saman gibi yapmıştı saçlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…