acıkcası benim icin marketlede satılan butun sampuanlar kötü neredeyse hepsini denedim hicbiri sacıma iyi gelmedi bitek markette satılan tresanı denemedim sanirim
kozmetik olan tüm şampuanlar zararlı bitkisel olanları tercih etmelisiniz hatta sadece eczanelerde bulunanları
tamamda hangisi mesela.ben sebamed ile defne garlı arasnda kalakaldm :[
sebamed günlük şampuanı kullandım o da güzel vichy güzel ducray güzel hepsini farklı zamanlarda değiştirerek kullanıyorum ben. şuan priorin kullanıyorum ondanda memnunum.
dökülmemi vardı sendede,bende aşırı döklme var
evet dökülmem vardı aşırı yaktım yıprattım saçlarımı önce inceldiler dha sonra dökülüp azaldılar bütün kozmetik şampuanlarını denemiştim reklamlarda hangisini beğenirsem. sonra bi eczanedeki saç analizine katıldım saç derime saç durumuma baktılar ekrandan ve analizi yapan kişi firmasını ön plana çıkaran satmak amaçlı birisi değildi daha çok tavsiye verdi hatta o eczaneden almadım bile araştırdım ve cidden doğru şampuanları buldum üst üste uzun zaman aynılarını kullanmıyorum o da çok iyi değilmiş 4-5 ayda markayı değiştiriyorum fakat içerikten şaşmıyorum.
aynı durumdayz bende perma ile yaktm ama senin dediğin markaları hiç duymadım daha çok sebamed ile defne garlı arasındaydım senin dediğin priorinede bakayım bi o zaman ?
eczanelerde var canım hepsi.çoğunun içerik aynı bu priorinin içinde darı ekstresi diye bişey varmış sanırım saç uzamasına etkili ayrıca ondan bu ara tercihim bu benimde. ilk kullaışında saçıını yumuşak yapmıcak içinde silikon olmadığından yumuşak yapmıyo aklında olsun ama eğer kullanmaya devam eder saçın bu şampuana alışınca krem bile kullanmana gerek kalmıcak çünkü kremlerde zarar veriyo saça aklında bulunsun ne kadar az kullanırsan o kadar iyi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?