Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

syloss mu syoss muy du ismi, kullanddığım en kötü şampuandı. İlk çıktığında almıştım. Saçlarım zaten boyalıydı. Onunla yıkayınca keçe gibi oldu.

blendax panthene elidor dove hand and sholders en ama en berbet şampuanlar bunlar yurt dışında raflarda
bulamazsınz ama bizde elm armut gibi satılıyor

tüm şampuanları kullandım maalesef hepsi de farklı bir etki yaptı olumlu ya da olumsuz,
dove saç diplerimi inanılmaz kaşındırdı
komili yumuşacık yaptı
elseve keçe gibi yaptı
ipek pek temizlemiyormuş gibi geldi bana
pantene sertleştirdi
elidor fena değil çok olmasa da yumuşak yaptı parlak durdu saçlarım
head and shoulders ve blendax nötr ne iyi ne kötü
tresan kullanıyorum şu an için memnunum ilk kullanınca sert oluyor kutu yarılanınca saç alışıyor yumuşağa dönüyor.

acaba bunlar dışında kullanıp da şu şampuan çok iyi diyen biri var mı ?

Matrix Biolage - Bildiğiniz kötü, saçı ağırlaştırıyor.
Syoss - Süper sıradan sanki salon ürünüymüş gibi gösterilmeye çalışılan bir ürün. Vasattan öteye geçemez.
Gliss - Astım hastasıysanız o ağır parfüm kokusuyla sizi tıkaması mümkün. Parfüm kokusu çok ağır.

pantene
elidor
blendax
hadens
bioblas

arkadaşlar hepsini denedim sonuç boyalı saçta hemen hemen hepsi keceleşme yapıyo.

elseve sampuan ve sac kremi kullanıyorum (siyah dökülmeye karsı olanını)uzun zamandır.ilk esnada dökmesi zayıf saçalrın gitmesidir banyoda dökülen saçlar zayıf zaten dökülecek olanlardır.yanlız ben içine e ve b vitamini ampülü kırıyorum çok işe yarıyor.

birde avonun argan yağlı bir saç kremi var durulanmıyor.sadece uç kısımlara uyğuluyorum çok hoş bişiy ağırlaştırmadan saçı besliyor yeni keşfettim.

sevgiler

içinde silikon olanların hepsi kötüüü ha bu arada tresanın içinde artık yok galiba ama bi ara vardı misal bizim evdeki 2011 üretimi ve içinde silikon var var.ama geçen markette baktın dimethicone yazmıyordu

bioblas berbat bi şey.iyice dökmüştü saçlarımı.öğrenci evnde bi kutuyu hiç acımadan bıraktım...

Son düzenleme:
acıkcası benim icin marketlede satılan butun sampuanlar kötü neredeyse hepsini denedim hicbiri sacıma iyi gelmedi bitek markette satılan tresanı denemedim sanirim

acıkcası benim icin marketlede satılan butun sampuanlar kötü neredeyse hepsini denedim hicbiri sacıma iyi gelmedi bitek markette satılan tresanı denemedim sanirim

tresan fena değil bn yıllar önce kullandm. hangi şampuanı önerirsin peki. sebamed ve defne garlı arasındayım karar veremedm

dökülmemi vardı sendede,bende aşırı döklme var

evet dökülmem vardı aşırı yaktım yıprattım saçlarımı önce inceldiler dha sonra dökülüp azaldılar bütün kozmetik şampuanlarını denemiştim reklamlarda hangisini beğenirsem. sonra bi eczanedeki saç analizine katıldım saç derime saç durumuma baktılar ekrandan ve analizi yapan kişi firmasını ön plana çıkaran satmak amaçlı birisi değildi daha çok tavsiye verdi hatta o eczaneden almadım bile araştırdım ve cidden doğru şampuanları buldum üst üste uzun zaman aynılarını kullanmıyorum o da çok iyi değilmiş 4-5 ayda markayı değiştiriyorum fakat içerikten şaşmıyorum.

aynı durumdayz bende perma ile yaktm ama senin dediğin markaları hiç duymadım daha çok sebamed ile defne garlı arasındaydım senin dediğin priorinede bakayım bi o zaman ?

aynı durumdayz bende perma ile yaktm ama senin dediğin markaları hiç duymadım daha çok sebamed ile defne garlı arasındaydım senin dediğin priorinede bakayım bi o zaman ?

eczanelerde var canım hepsi.çoğunun içerik aynı bu priorinin içinde darı ekstresi diye bişey varmış sanırım saç uzamasına etkili ayrıca ondan bu ara tercihim bu benimde. ilk kullaışında saçıını yumuşak yapmıcak içinde silikon olmadığından yumuşak yapmıyo aklında olsun ama eğer kullanmaya devam eder saçın bu şampuana alışınca krem bile kullanmana gerek kalmıcak çünkü kremlerde zarar veriyo saça aklında bulunsun ne kadar az kullanırsan o kadar iyi:))

evet permadan sonra saç konusunda iyi bi öğrenci oldum bunları çat pat biliyorum peki saçında cidden uzama oldu mu. benm saçlar küstü permadan sonra uzamıyoda bu şampuanı kullansam etkisi olur mu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…