Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

evet permadan sonra saç konusunda iyi bi öğrenci oldum bunları çat pat biliyorum peki saçında cidden uzama oldu mu. benm saçlar küstü permadan sonra uzamıyoda bu şampuanı kullansam etkisi olur mu yani

yeni küçük saçlarım çıktı ve uzayan kısım parlak canlı bi şekilde diğer kısımdan gözle görülür şekilde ayrılıyor uzamasınada etki etti ama başka bakımlarda yapıyorum tam olarak hangisi etki ediyor onu bilemcem canım fakat gerçek anlamda memnunum eczane grubu şampuanlarından eğer analiz yaptırıp kullanmaya başladıktan sonra kontrole gidersen sende ekrandan saç derinin ne derece değiştiğini görceksin. o ekranda zayıflayan saçlarında görülüyor zaman geçtikçe o saçlarının kalınlaştğınıda görebiliyorsun

önce istersen cildiyeye git bi doktora benm cildiyecim de bunları önermişti ama herkesin yapısı farklı olur belki başka bişey önerir ondan sonra al istersen canım.

bana nizoral vermişti cildiyeci haklısın ya en iyisi bi doktora gözükmek şu bepanten ampül falan hakkında bilgn var mı

ne kadar çok köpürüyorsa o kadar zararlıymış. daha az köpüren şampuanları tercih etmek gerekiyor. blendax cidden kötü.

Dove : Kullandığım dönemde inanılmaz kepek yapmıştı.

Hacı şakir : Bol kepek yapan bir diğeri.

Elidor : Banyodan yeni çıkınca bile yağlıymış gibi görünürdü saçım.

Hangi şampuanı kullansam inanılmaz saçım dökülüyor Şimdi çocukların bebe şampuanını kullanıyorum yine aynı:26: Buaralar civardaki eczanelerde sebamed saç dökülmelerine karşı şampuanını arıyorum..henüz bulamadım..onuda deneyince doktora gitçem artık

canım sebamed gerçekten iyi ama eğer kullanırsan iyi düşün asla değiştirme..ben bi ara kullandım saçım hiç dökülmüyordu ama sonra fiyatı pahalı geldi öğrenciydim ve saçım yağlı olduğu için çok sık yıkıyordum o yüzden değiştirmek zorunda kaldım..değiştirdikten sonra saçım kendine gelemedi resmen ömür boyu kullanırsan iyi bir şampuan..
birde eczanelerde 26-27 falan ama bazı alış veriş sitelerinde 14 liraya satılıyor..oralardan al derim ben

Panthene ,çok kötü kazık gibi olmuştu saçlarım
Rejoice,bir dönem kullanmıştım gerçekten iyiydi
sczwarkof,fena değildi ama kıvamı çok sıvı olduğu için çabuk bitiyordu
elidor,çabuk yağlandırıyor

avon argan yağlı saçım zaten yağlıydı şimdi daha çok yağlandı

Kullandığım en kötü şampuan Aubrey beyaz kamelyalı şampuandı.Amerikanın en iyi doğal şampuanlarından biriymiş,organikmiş diye aldım ama almaz olaydım param çöpe gitti! Bir şampuan hiç mi köpürmez,zerre kadar köpürme yok bu şampuanda.Doğal olsun diye organik yağları doldurmuşlar içine resmen kafamdan aşağıya bir şişe badem yağı dökmüş gibiydim.işin kötü tarafı şampuanı el yıkamak için,kazak yıkamak için de değerlendiremedim çünkü hiç köpürmüyor malesef.Kafama jel sürmekten farksız üstelik hiç iyi temizlemedi ve döktü saçlarımı.
2. en kötü şampuanım ise Sebamed günlük kullanım şampuanıydı.Saçlarımı yumuşatacağı yerde inanılmaz kuruttu çalı yaptı.Defne sabunu bile bu kadar kurutmamıştı saçımı.Sonuçta o da çöpe gitti.
3. sırayı otacı on bitkili şampuan ve tresan ısırganlı şampuan paylaşıyor.ikisi de çok kuruttu saçımı.Tresanın saç kremini de almıştım ama hiç yumuşatmadı.Doğal içerikli olmalarına rağmen dökülmeyi de kesmediler.ikiside vasat şampuanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…