Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

hobbynin ısırgan özlü kremli şampuanını almıştım
sacı beslemeyi bırak temizlemiyor bile kesinlikle önermem

Son düzenleme:
Sağol canım..internette araştırdım..11,600dü..Kargo parası verene kadar eczaneden alırım dedim..dün eczaneye sipariş verdim..19 lira dedi Ama internette 11.600 dedim..mililitresi farklıdır dedi..Şimdi baktım litresi falan aynı..Ismarladım almazsamda ayıp olcak..acayip kazık yedim sanırım
Benim saçlarım öyle dökülüyorki artık derim görünüyor..bi çare aramaya mecburdum..bütçemi zorlasada kullanmaya çalışıcam..az az kullanırım

kesinlikle loreal elseve saçlarımı acayip döktü bide dökülmelere karşı diye almıştım öyle yazmasaymış heralde kafamda saç kalmayacaktı

Live Clean tam bir facia tam saçlarımdaki kepeklerden azda olsa kurtuldum derken saç diplerimi tekrar mahveden ve beni kaşıntıdan öldüren şampuan
kullanma sebebimde brezilya fönü yaptırmış olmamdı yoksa ilk kullanmada brakırdım şimdi fön falan umrmda değil tekrar diplerini düzeltme çabasına girdim

market şampuanların hepsi bende kara listede

DOVE hariç

o da arada düşünebilirim...

bence : bioblas saç dökülmelerine karşı olduğu için denedim; ilk 1-2 ay parladı canlandı saçlarım, sonra inanılmaz dökülme yaptı
bırakalı 1 yıldan fazla oldu ve daha yeni toparlandı saçlarım

Kizlar saracoglunun dogal sampuanlarini onerirumm cok nemnun kaldimher turlusu kullandin sampuanda ama bunu cokkk sevdim hatta sac tellerimkalinlanstiii

Clear! o ne saçma bir şampuan ya.. 1-2 defa kullanmak zorunda kalmıştım feci..

ısınganlı tresan şertleştiriyo saçı...

had&shuolders dökülme yapıyo...

içlerinde en başarılı bulduğum otacı şampuan...bide watsons saç cilası...

pantene çok çabuk yaglandiriyor tresan papatya felaket sertleşme yapıyor.
gliss siyah olan keratin şampuan ve gliss kırmızı harika

Son düzenleme:
clear: sabun kullan daha iyi hiç bir işlevi yok
elseve: Yumuşatıyor fakat çok fazla dökülme yapıyor ve çabuk yağlandırıyor
blendax: saçları hatır hatır yapıyor ve elktriklendiriyor
bioxcin: saçlarınız ince telliyse ve çabuk karışıyorsa tavsiye etmem, taranması çok zor bir hal alıyor, çabuk yağlandırıyor (dökülmeyi engellediği doğru ama o kadar)
hair care: en ço para verdiğim ve iğrenç olan bir şampuan, resmen alnımda ensemde bile siyah siyah kıllar çıkardı saçlarım hep kirli gibi göründü 79 tl çöpe gitti

Bu şampuanları bir daha asla kullanmam, orda kaldığımda kullandığım şampuanlar;

Dove günlük bakım ve head & shoulders (kokusunu en çok beğendiğim şampuan kokusu bir harika mor dolgun saçlar için olan),
Live clean (şuan bunu kullanıyorum, %98 bitkisel ve argan yağı içerikli saçlarımı yumuşacık yapıyor fakat kokusu pek hoş değil güzel kokulu bir kremle desteklenmeli)
elidor krem ( vazgeçemediğim tek saç kremi, saçımı yağlandırmayan tertemiz kokan yumuşacık yapan tek saç kremi. Şampuanını sevmesem de kreminden vazgeçemiyorum)

Elseve&Pantene:İlk başlarda iyi ama sonra ağırlaştırıyor.
Dove:Çok yağlandırıyor.
Gliss:Güzel ama siyah olanı ağırlaştırıyor saçı ve çabuk yağlandırıyor.
Tresan:Sertleştiriyor saçı ama dökülmeyi baya azaltıyor.
Watsons şampuanları:Saçı gıcır gıcır temizliyor ama kazık gibi yapıyor.Ballı şampuanı güzel.
Elidor:En kötü şampuan
Blendax:Fena değil ama aşırı yumuşatıyor saçı.
İpek:Fiyatına göre fena değil.

Blendax ve elseve, saçlarımı çok kabarttılar. Şu an Pantene kullanıyorum, memnunum.

syoss:saçlarımı kesinlikle mahvetti sanki saçlarıma dokunduğumda gıcır gıcır ses geliyordu bi tuhaf olmuştu
dove:kepek yaptı
elseve:dökülme yaptı hemde dökülme karşıtı kullandğım halde
pantene:ne iyi ne kötü ama diğerlerine göre iyi tabikii serinin tamamını kullanınca daha etkili sonuç veriyor
elidor:temizlemiyormuş gibi hissediyordum
şimdi blendax kullanıyorum şuanlık memnunum

L'oreal Elseve Nem Kolajen serisi mükemmel,hakikatten denildiği kadar işe yaradı bende,diğer ürünlerinden çok daha farklı.
Watsons balllı serisi de mükemmel özellikle saç kremi inanılmaz.

restorex,dove,blendax,facia hepsi hele dove saç döküyor. Elidorda fiyasko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…