Doktora gittin mi canım? Kan değerlerine baktır vitaminsizlik vardır belki,beslenmeyle de çok alakalı.Sonrasında da saçın için gidersin,cildiye mi bakıyor bilmiyrm ama saçını diplerini bir analiz etsinler.Sana uygun önerileri olur mutlakaÇok zor ne yapacağım ki ben böyle
Doktora gittin mi canım? Kan değerlerine baktır vitaminsizlik vardır belki,beslenmeyle de çok alakalı.Sonrasında da saçın için gidersin,cildiye mi bakıyor bilmiyrm ama saçını diplerini bir analiz etsinler.Sana uygun önerileri olur mutlaka
Elma sirkesi kullanabilirsinBıttım kullanmaya başladım dün akşam. İlk yaıkamada köpürmedi sonra azıcık köpürdü ama saçlarımın suyun altında bile kazık gibi olduğunu hissedebiliyordum. Mecburen krem yaptım ama bu konuda deneyimli arkadşlara sormak istediğim şey su saç kremi yerine siz ne kullanıyorsunuz hani tamamen organik olsun diye uğraşıyorum.
Elma sirkesi kullanabilirsin
Hakikisini nerde bulabilirsiniz bilmem ama annem evde kendi yapar.. İnternette mutlaka yapılısı yazıyordur.. Durulama suyuna katarak kullanabilirsinNasıl kullanmalıyım hakikisini nerde bulabilirim ay çok mağdurum bu saçlar yüzünden
Benim hic dokulme problemim yok :)elseve felaket saç döküyor.....
glisin hangisini kullandınSaçlarımın düşmanı GlissKesinlikle benim için mimli ve keşke hiç almasaydım dedirtti.
Total repair serisi. Turuncu beyaz şişede.glisin hangisini kullandın
Gliss ilk zamanlar çok iyiydi şişeleri büyüdü sonra içeriği değişti bozdu kendiniTotal repair serisi. Turuncu beyaz şişede.
Bilmiyorum artik ama asiri parfumlu.s bogucuGliss ilk zamanlar çok iyiydi şişeleri büyüdü sonra içeriği değişti bozdu kendini
Yoksa saçları ipek gibi parıl parıl yapıyordu :/
Kokularını herdaim sevmişimdir yalan yok.Bilmiyorum artik ama asiri parfumlu.s bogucu
Bana cok yogun geldi.sKokularını herdaim sevmişimdir yalan yok.
İçeriklerini değiştirmeyeylerdi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?