canım sls olmayan bir şampuan arıyordum otacı da sls var sanırım.ama doğal içerikli dersen deneyebilirim sen kullandın mı memnun musunOtacı deneyebilirsin canim doğal içerikli ve kimyasal içermiyor
canım benim bendeki olan sampuan limonlu zeytinyağlı olan çeşidi ve sls sles sülfat silikon paraben renklendirici sodyum içermediğini %100 doğal olduğu yazıyor bakabilirsin :)canım sls olmayan bir şampuan arıyordum otacı da sls var sanırım.ama doğal içerikli dersen deneyebilirim sen kullandın mı memnun musun
nerden aldın canım nerde bulabilirimcanım benim bendeki olan sampuan limonlu zeytinyağlı olan çeşidi ve sls sles sülfat silikon paraben renklendirici sodyum içermediğini %100 doğal olduğu yazıyor bakabilirsin :)
büyük marketlerde ve kozmetik mağazalarında var canımnerden aldın canım nerde bulabilirim
nerden aldın canım nerde bulabilirim
canım ben nüde şampuandan hiç memnun kalmadım memnun olmayanlar çoğunlukta haberin olsun.otacı almayı düşünüyordum ben de nerden aldın ve ne kadar kullandın canımelidor,elseve,bioblas,clear,blendax bunlar berbat.Dün down under natural's in nude serisinden aldım birde onu deneyeceğim. Ondan önce otacının naturals serisinden ıhlamur ve ballı olanını kullandım harikaydı. Saçlara hacim,parlaklık ve sağlık kazandırıyor. Bitkisel şampuan tercih etmek isterseniz kesinlikle deneyin derim. Haa şampuanlardan bıktıysanız sizde no-poo akımına katılabilirsiniz
ban 5-6 ay kadar kullandım sanırım canım.bana çok iyi geldi yıkadığımda saçlarım pırıl pırıl parlıyordu. Tavsiye ederim. sac uzatacaksan eğer sarımsaklısını dene. Ben suan down underden yaglandırması dıısnda sıkayetcı değilim :):)canım ben nüde şampuandan hiç memnun kalmadım memnun olmayanlar çoğunlukta haberin olsun.otacı almayı düşünüyordum ben de nerden aldın ve ne kadar kullandın canım
clear sampuan değil tam bir deterjanKesinlikle clear.Bir şampuan bu kadar saç dökemez...
elidor,elseve,bioblas,clear,blendax bunlar berbat.Dün down under natural's in nude serisinden aldım birde onu deneyeceğim. Ondan önce otacının naturals serisinden ıhlamur ve ballı olanını kullandım harikaydı. Saçlara hacim,parlaklık ve sağlık kazandırıyor. Bitkisel şampuan tercih etmek isterseniz kesinlikle deneyin derim. Haa şampuanlardan bıktıysanız sizde no-poo akımına katılabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?