Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

benim saçlarım boyasız ve yağlı canım ama otacının naturway serisinin her saç tipine hitap edeceğini düşünüyorum. saçları kazık gibi yapmıyor. istersen dene sende.

saçlar boyalı olunca saç bakım kremi ya da maskesi şart gibi.çünkü boya kurutuyor saçı,taranmaz hale geliyor bir süre sonra otacı naturway yine de aklımda

Genel kanının aksine benim kara listemin en öncelikli şampuanı turuncu elidordur.

Herkesin kötü gün şampuanıdır, sokakta 10 kadından 9 unu çevirseniz hayatında bir defa mutlaka kullanmıştır, piyasada satışları top'tır vs. ama niyeyse ilk birkaç kullanımdan sonra beni mahvetmiştir.

Titanic'i hala izlememiş olanlara verilen tepkiler bu şampuanı ilk aldığım zaman bana verilmişti. -hala kullanmadın mı, yok artık, şaka mı yapıyorsun vs. gibi- İlk zamanlar ben de çoğu kişi gibi mucizevi bir ürün olduğunu düşünmüştüm ama gel gelelim bir kaç kullanımdan sonra saç derimde kanamalı, kabuklu ve kötü kokulu yaralar oluşmaya başladı.

Bir kere ürünün yapısı çok viskoz, yani koyu. Gerçekte su bazlı bir ürün olmadığı için saçta oluşturduğu köpük, suda iyi çözünmüyor. Kütlesel, yoğun olan bu köpüğü saçın her yerine yedirmek açıkçası çok uğraştırıyordu beni. Saç diplerim ürünle iyi temas edemediği için, etse bile durulamadan sonra bile tamamen yok olmadığı için üç dört kullanımdan sonra faturası bana ağır çıktı.

Her şampuan herkesde aynı etkiyi vermiyor. Herkesin hormonel yapısı, cilt tipi, saç tipi birbirinden farklı olacağı için şampuan önerme olayının dünyanın en saçma şeyi olduğunu düşünüyorum. Üzügünüm ama bu iş maalesef deneye deneye arkadaşlarım.

Elseve, Elidor ve Gliss tam bir facia ! Her çeşidi Syoss aldım, onu deneyeceğim bakalım

Clear yağlı saçlar şampuanı.Çilekimsi bi kokusuyla saçın yağı var derken yağın saçı var der oluyorsunuz.

:'(

benım de saçlarım günde en fazla 2 tel tararken dokulurdu glissın yaldız renklı sampuanı ıle sıyah kutudakını kullanıyordum..mukemmel gelıyordu..bu arada saçlarım boyalıdır sureklı cıkolata kahve..ama doymuyoruz bız kızlar ve arkadaslarım bana artık ınsan buyudukce saç dokulur bıtkısel sampuanlara alıstır saclarını yok paraben yok sls yok bılmem şu yok dedıler..

gittim down under ıle basladım bu ıse..ılk deneme sertlesmesı normal dedım..sadece 2. yıkamada berbaattt..
neyse dedım uzak dur kımyasaldan basladım urbana nafıle..son olarak ta restorex sac uzatan sampuanı kardesım onerdı ay cok takıyosun kullan gıtsın dedı..
kullanmaz olaydım...devam edeydım kımyasal kımyasal glisslerime...mahvettım saclarım suan günde nerden baksan bi 10 tel dokuluyor :'(
memnunsanız bırseyden aman dıyım benım gıbı ac gozluluk etmeyın..aynen devam
kara listemdekıler de otomatık olarak restorex down under urban otacı dove blendax pantene aqua lıght facıa

Bioblas avuç avuç sacimi dokmustu

o kadar sayfada en cok dove ve elseve kotulenılmıs, ben de dun elseve pembesını aldım kasmır yumusaklıgı yazıyor, bılmıyorum sampuan denen seyden artık gına geldı..bıtkıseller daha da beter..
belkı de kurkcu dukkanıma gerı donerım glisse

Bioblas
Down under kazık gibi yapıyor
Gliss siyah serisi
Syoss hiç bir etkisi yok
Elidorun bazı ürünleri iyi bazıları berbat
Pantane yıllardır elim dahi gitmez
Dove eskiden güzeldi şimdi berbat

Arakadaşlar bu topiği devam ettirelim. Kullanmadığım şampuan kalmadı saçlarım avuç avuç dökülüyor ve ben iyice tırsmaya başladım Şampuanlardan vazgeçip sabuna başlıyorum. Bıttım sabunu aldım aktardan bu akşam deneyeceğim bakalım o nasıl yapacak

bıttım sabunu gerçekten dökülmeyi engelliyor ama ben zor arındırıyordum.. az kullanılması gerekli

Kara listedeki şampuanlarım, markette satılanların hepsi Ya saçımın dipleri nasıl kepek dolu oluyor,resmen baş ağrısı yapıyor; bir tanesi bile iyi olmaz mı? Bu kepeği sadece Head&Shoulders yapmadı ama ondan da %100 memnunum diyemem. En iyisi katkısız şampuanlar.

Katkısız şampuan yok ki Saçlarım bitti ya resmen kedi kuyruğu gibi birşey kaldı. Sürekli bu konuyu düşünmekten başıma ağrılar giriyor. Tamam kansızlık çekiyorum ama hiç bu kadar döküldüğü olmamıştı böyle giderse kel kalacağım

Katkısız derken paraben,SLS,sülfat,fosfat,DEA gibi bileşenleri içermeyen demek istedim. Bu maddeleri içermeyen,doğala yakın şampuanlar da var. Bazı bebek şampuanları gibi masum ve saçıma uygun bir şampuan keşfedebilsem keşke.

Çok zor ne yapacağım ki ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…