Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

kızlar her yıl şampuanı değiştirmek gerekiyomş ibrahim saraçoğlu diodu geçen kıvırcık saçlar için elidoru aldm ben seçenek kalmadı zaten memnun bakalm ısırgan otlu şampuanıda almıştm o çok sertleştrdi erkek ark verdim şampuana para vermek istemiyom valla artıkbilmiyorumkismile

claer kullandım kuaförüm önermişti ama göze kaçırmamak lazım biber gibi yakıyor çok fena onu kullanmayı bıraktım elsevde kullandım oda beni pek tatmin etmedi şimdi dove kullanıyorum buda kötünün iyisi işte

ya ben elseve boyalı lsaçlar için olan şampuusunu ve kaşmir yumaşıklığı veren kremini kullanıorum
hiiç dökülmediii
ki benim gibi dökülme sorunu olan biri için
pırıl pırıl saçlarım

ben pantene kullanıyorum saçım çok dökülüyor banyoda panteneden mi oldu bilmiyorum..
şimdi tekrar elidora geçmeyi düşünüyorum yeni serisi çok güzelmiş.. :sm_confused:

Kızlar benim kara listem PANTENE , ELİDOR, BLENDAX, DOVE klava: ben şu an tresan kullanıyorum gayet memnunum yani buram buram bitki kokuyor şampuan boyalı değil kremli değil :Saruboceq: bir ara hiç unutmam banyodan sonra 200 tel dökğlmüştü saçım valla tek tek saydım sempatiksalakcinni tresan kullandığımdan beri en fazla 30 tel dökülüyor.. benden söylemesi sengözlerimebaksanab

Dikkat edin birşeyin reklamı ne kadar çoksa o kadar kötü demektir.. İyi firma zaten reklama ihtiyaç duymuyor.. Ayrıca hani Elidorun reklamında diyor ya kırık saç dibe batarmış sağlıklı saç su üzerinde kalırmış benim sözlüm bayan kuaförü ''YOK ÖLE BİŞEY YAAA '' diyor gülüp geçiyor kaydirigubbakcemile3

elidor ve dove da hemfikiriz ama tresana gelince;
internette çoğu kişi tresanın saçlarını keçe gibi yaptığını söylüyor. bir de geçenlerde kozmetikçiye gittim ve oradaki görevli bana tresan papatyalı önerdi ve ben birden soğudum şampuandaneyvahedigeldismile çünkü ne zaman bir görevli gelse ve deseki mesela aaa sizin cildiniz çok poblemli size şunu veriyim ,inanıp alırım cildimi daha kötü yapar ,şampuanlarda da aynı şey söz konusu .
ama tresan kullanıp-özellikle yeni çıkan papatyalı-başkaları da var mı onların da yorumlarını merak ediyorum .

şu anda tresan ısırgan otunu kullanıyorum.saçlarımda dökülme yok denecek kadar azaldı.tavsiye ederim

Elidorrrr kötükedihüso
Çok döküyordu saçlarımı mafoldumben
Neyseki şimdi hacı şakir kullanıyorum rahatım opuyorumnanaktan

bıoblas elidor dove gliss komili hepsi berbat 2 yıkamadan sonra belli ediyor zaten pantene fena değil şuan duru aldım onu deneyeceğim dalin bebe kullandım oda çok sertleştiriyor benim kalın telli saçlarımı öyle işteee....:1no2:

elseve in son aldığım pembe kutulu elseve şampuan saçlarımı keçe gibi yaptı. nie böyle oldu anlayamadım. herşey gibi ondada mı sahteler çıktı acaba..çok memnundum oysaki:1no2:

Dove un hiçbişeyi iyi değil ki ne sabunu ne kremi ne şampuanı berbat hepside birde utanmadan nasıl reklamlar yapıyolar yaaa..
Elseve de hiç yumuşak yapmıyo bence şampuan kaymıyo bile kafada:tomato:

Geçen hafta palette boya almıştım yanında 250ml boyalı saçlar için gliss verdiler Allahım saçlarımı yıkadım nasıl kayıyor ellerim hele o kokusu harika yaa pudra gibi mis misss:dance:

bende şampuanımı değiştirmek istyodum yorumlarda birinin beğendiğini öteki beğenmio kafamçokkarıştı ne alacağımı şaşırdım walla

avon'un kabaran saçları yatıştıran şampuanını gördüğünüz yerde kaçın!! adı kabaran saçları döken olmalıydı. güzel şekil veriyor gerçekten. ama artık saçım tutam tutam dökülüyor( farkedince hemen bıraktım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…