- 4 Eylül 2008
- 299
- 3
- 118
vay bee :bbo: düşündüm de ''çakma Holyvwood benzeri şampuan'' nasıl oluyor anlamadım CADIARZU
Şöyle oluyor güzelim daha önce de yazdığım Organicum'un reklamını yapan arkadaşların yeni taktiği oluyor. Organix'i rakip görüyorlar sanırım ona takmış durumdalar. alkisalkisalkis
Elidorun bir süre sonra saçları berbat edip dökmesi meşhur, onun birde merdivenaltı çakma Holywood benzeri var organix :enbuyukkk:
ıyyy aynen elidor ya ben bu kadar ıgrenc bı sampuan gormedım.sabahları banyo yapmadan evden cıkmam ben kızlar ve sampuanm btmıstı elıdor kullanım dedım hayyy nerden elımı attıysam o tıksınc seye akannehir sacımı hıc temızlemedı bole bı garıp yaptı seklınıde.en fecı seyıyse okula gıdıyorum otobuste bole bı balık kokusu gıbı bıse gelıyo ama ne ıgrenc bır kokudur o sagıma bakıorm soluma bakıorm kımden gelıyo dıye megersem BENIM SACIMDAN GELIYOMUS!!!!!!!!!!!3derse grdım eve gttım kendımı nası banyoya attım bılemedım bıdaha elıdor mu ASSSSLAAAAA !!!! klava:
pantene :) saçlarımı her seferinde yumuşacık yapar ama top top dökülen saçlarımla kıyaslanamaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?