Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wawwwww fragmana geeelll süper yaaa tabi elifff o opüsmeden sonra bı tokat sallamazsa ee malum masadaaaa yalnız kaldı

Hayrına fragmanı ben koyayım bari:)Sevdim bu gelecek bölümü.

[video=youtube;DJ_gk4CGtpQ]https://www.youtube.com/watch?v=DJ_gk4CGtpQ[/video]

sezon finalin 2 fragmani

[video=youtube;IS_nX33ndqM]http://www.youtube.com/watch?v=IS_nX33ndqM[/video]

Ama ben yanıldım....
Anneleri sanmıştım..
Kurtulduk bu başarısız oyunculuktan diyordum...
Şaşırdım...

suphelenmistim senden be hüseyin abim... ama konduramamistim....
ömer bunu ögrendiginde nolucak bakalim... ne yani simdi hüseyin tayyarin adami mi???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten baştan anlamıştım hüseyinin olduğunu titrek titrek hareketleri vardı şerefsiz şimdi ömer bunu öğrenince yıkılacak pis hayın..

suphelenmistim senden be hüseyin abim... ama konduramamistim....
ömer bunu ögrendiginde nolucak bakalim... ne yani simdi hüseyin tayyarin adami mi???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence Tayyar`ın adamı değil. Sibel`i takip ediyordu.. (emanet bir kız gibi....)
Sevgili sandı öldürdü...
Elmasları sonra farketti aldı gibi geliyor:26:
Süphelendim ama konduramadım...
Çok şaşaırdım..
Keşke Nebahat Çehre katil olsaydı gitseydi hapse..
Oyunculukta sıfır
Not : Amacı iyi oyunculuk olanlar botoks yaptırmamalı...

Son düzenleme:
Ovvvv ne yaptın abi yaa....

Bombayı patlattılar valla helal olsun.

Nebahat Çehre bu dizide hiç kaynaşmamış,yama gibi duruyor nedense.
Hani bir de Nebahat Çehre olsun demişler,ona sonradan 1-2 sahne eklemişler gibi...
Hele o hastane sahneleri çok fenaydı.

Nebahat Çehre bu dizide hiç kaynaşmamış,yama gibi duruyor nedense.
Hani bir de Nebahat Çehre olsun demişler,ona sonradan 1-2 sahne eklemişler gibi...
Hele o hastane sahneleri çok fenaydı.
Tuba Büyüküstün`de çok başarısız...
Ama başrol, diziden çıkması imkansız...
Ben Tuba`yı sadece Çemberimde Gül Oya`da izlemiştim.. Orada sırıtmıyordu oyunculuğu
Ama burada ben sadece güzelim diyor sanki ( güzel de )
Ama Nebahat Çehre özellikle bu dizide çok gözüme battı...
Çoookkk başarısız...

Hiç bu kadarını beklemiyordum abide iş vardıda buda fazla oldu yahu :) Sibeli takip ediyordu diyen olmuş bence değil çünkü neden çıktın karşıma gibi laflar söyledi

En son bitiş sahnesini izleyemedim kızlar abi sibele söyleniyordu sonrasında bir şey oldu mu :26:

Yazan bendim ama öyle söylediğini kaçırmışım...
Yarın o kısmı yine seyredeyim...
Çok şaşırdım şaşkınlığımdan kaçırdım sanırım
Güzel bir dizi
Son o kadar şaşırttı ki öpüşmelerini bile konuşamıyoruz
Şaka bir yana hiç beklemediğim bir sezon final sonuydu...

Ay bende şaşırdım :) Hayır yaa falan diye izledim :) sonunda ekstra bir şey oldu muu :26:

Ay bende şaşırdım :) Hayır yaa falan diye izledim :) sonunda ekstra bir şey oldu muu :26:

Sonunda Hüseyin güvercinini saldı ve yuvasından bir bez parçası çıkardı, içinde elmaslar vardı
Bu arada Elif bişeyler dedi ve gitti (orasını şaşkınlıımdan kaçırdım)

Son düzenleme:
Kara para akladığını itiraf etti ömere fason elmas üretip sattığını fln ömere bu kadar şok fazla bana bile fazla :/

Sonunda Hüseyin güvercinini saldı ve yuvasından bir bez parçası çıkardı, içinde elmaslar vardı
Bu arada Elif bişeyler dedi ve gitti (orasını şaşkınlıımdan kaçırdım)

oo fena bitmiş kaç ay kim bekleyecek yahu

Kara para akladığını falan itiraf etti işte

yok canım öyle değil bence. cünkü neden karsıma cıktın gibisinden birşeyler dedi. onu orda bulmayı beklemiyordu..

cok merak ediyorum yeni bölümü, bekle dur bakalım..

en sonunda da elif, ömer'e sizin aile gibi değil bizim ailemiz tarznda bişey söyledi.. ömerrr cok üzülecek..

bend eoha dıyorum abıde bır iş vardı ama bukadar olabılecegını bende tahmın etmemıstım acaba kımın adamı tayyarn olsa tayyar cınaytle ılgımız yok sorusturabılırsınız demstı komsere

sibeli takıp edıyordu desek oda deıl cunku neden cıktın karsıma ne ısın vr gıbsndn konstu hatta oldurup oldurmemekte bıan dusundu elmaslar abıde peki kuyumcuya gıdıp bozdurmak ısteyende omuydu acaba bence yenı sezon yenı adamlar dahıl olck belkideee

anam itrf ettı karapara akladıgını ben yenı sezona kalır sanmstım omer bırakcakmı acabaaaa tamda bırlkte olmaya baslmslrdı buaradaa cok hızlı gıttıklerını dusnuyorum ılıskıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…