Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konusu pek cok dızıden farklı harıka bence. sadece tuba buyukustun guldugu zamanlar samımı olmuyo aglasın o hep ama cok guzel kız yaaa ömere zaten yabancı damattan berı hastayımm

ayy evet sağlamlaşsın çok yakışıolar

Bi insanın dört tarafı yılanla dolu olur mu ya. Kaçırmadan izliyorum ben de.. tek konu tek kişi üzerinden gitmiyor

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

oy yazik ömere, kiyamam

ömer elif sahneleri cok güzeldi, ömerin elife bakislari cok tatliydi.
damatta var bi dumaralar ama bakalim...

yaaa ömere kıyamamm nasıl bakıyor oyle o baktıkca ben erıdım bıtıım kocem benı vurcak duysaa:)

abısı kıskanmıyorda benceeee bıanda omerın ona karsı savunma yapması falan amırnde omerı savnması garıbınee gıttı

buarada damat sanırım katıl yada katılı gordu dıye dusnuyorum bende

hadı hayrlısı omerle elıfın asklarına fazla dokumasalr dıcm amaaa

ömr nısanlısındn darbe yedı yalanınıı ogrenerk sımdıde elıfın gızledıgı yalan var ortadaa pofff

Son 2 bölümdür Tuba Büyüküstün'ün makyözü değişti sanırım.
Göz makyajı daha farklı,yoğun ama güzel.

Nilüfer'in kaşları acayip göz tırmalıyor yalnız.

Bu abide birşeyler çıkacak bence.Para için kötü işlere bulaşmış olabilir.

Çok yakıştırıyorum ikisini çok güzellerdi ama sonu kötüydü ne gıcık bir arkadaş :)

Son düzenleme:
Harika bir bolumdu yine
ama elif o masada olece kalmayj haketmedi baharin iyuna gelmemeluydu en azindan duydugu rahatsizligu elife belirtmeliydi
olmadi omerrrr

kesinlikle nerden buldu o parayı ki var bir numaralar ama bakalım :)
tefecıden borc almıs olabılır enteresan gercı borc alma hakkı vrms kurumdan ama nıye gıttı baska yerdn buldu neyse...

Son sahede dagıttılr sacma olmus omer baharın oyununna gelmemelıydı cunku akıllı bır adam baharın ne yaptıgını anlayabılırdı mesela

Borç alacağı daha legal bir yer varken neden tefeciden alsın ki bence başka şeyler var :)

Haftaya güzel şeyler olacakmış aralarında katilde bulunacakmış sezon finali geliyor :)

Borç alacağı daha legal bir yer varken neden tefeciden alsın ki bence başka şeyler var :)

Haftaya güzel şeyler olacakmış aralarında katilde bulunacakmış sezon finali geliyor :)

ay hadı ınsallah yalnz ana kralıcedeee suphelıler lıstesıne gırdı enteresan

[video=youtube;k515Vuj6rPE]https://www.youtube.com/watch?v=k515Vuj6rPE[/video]

Fragmana geeel Süper bi bölüm olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…