- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Gergin uyursanız kesin karabasan olursunuz..Uyumadan evvel derin nefesler alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ilk evlendigim ilk 3 ay kafayi yiyodum gece degil sabah esimi yolladikdan sonra uyurdum o zaman her gun olurdu sesim cikmaz vs vs hic hatirlamak istemiorum bile zor kotu bisey nys dua okundu bna muska yapildi sirkeli suyla heryeri siliom olmuo ewde kuran okuom, dua aciom sesli yok ayni dewam edio bi komsum bana dediki bi su bardagina bildigin dualari oku onu da ewe serp dua okuyarak rahatlarsin dedi cidden bi o rahatlatti ne zmn korksam onu yapiorum gecio korku vs hem bereket olur her yere serp suyu bi dene belki olur insallahUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Dün geldim memleketime, odamda tek kalıyorum. Dün sanırım yol yorgunluğundan derin uyudum ama bugün normale döndüğüm için yakalandım hemen uyku felcine.
Normalde yurtta kalıyorum, kızlarla aynı odada kalınca hiç olmuyor bu durum. Ama mesela kızlar gelmezse o gün tek yatarsam hemen geliyor başıma.
Artık uyumaktan korkar oldum. Bilimsel olarak uyku felcini biliyorum. Gerçek olmadığını da biliyorum ama bunu yaşarken çok panikliyorum. O an hareket edemeyince sesimi duyuramayınca çok kötü oluyorum.
Nasıl kurtulurum bundan Allah aşkına söyleyin. Daha yarım saat olmuştu halbuki uyumaya çalışalı.
bende de var artik çökmesinden degil gorduklerim beni yipratti ben hep kucuk korkunc kiz cocugu goruyorum uzerimde olan baskidan kemiklerimin boyle kirrç sesi acisi beni mahvediyor tamam diyorum bu sefer öldüm.
ben asla korku filmide izlemis bi insan degilim mutsuz da degilim
ayrica su oluyor bende bu kisma dikkat ..
telepati yoluyla bana diyorki tepki verme teslim ol ben karsi koyunca ve ayetel kursi okuyunca ciglik atip daha cok agirlik çökuyor bana biri bunu aciklasin ya
Nasil yani bogazimj sıktı falan derken karşınızda bi varlık goruyo musunuz o an? Firlattilar derken de gerçekten firlatildiniz mi?Yakın zamana kadar yıllarca ama özellikle son 1 yıldır neredeyse her gün çektiğim olay. Artık öyle hal aldı ki, 1 gece de 10 kere yaşadığımı biliyorum, kafayı yiyecektim. Çok sıkıntılı, travmalı süreç atlattım tam da o zamanlar arttı bu durum, stresliydim. Her yaşadığımda Ayetel kürsi okuyordum bende ama kafamı tekrar yastığa koyduğumda yine görüyordum. Ben hiç korkmadım, hep uyanacağımı biliyordum ama kafamın içindeki o uğultu baş ağrısı artık çekilmez hal almaya başlayınca, ağlayarak uyanmaya başladım.Çok kötüydü ya.. Uyanınca tekrar kafamı yastığa koyar koymaz olur mu ya, resmen uyumamak için direniyordum ilk yarım saat ama nafile yine oluyordu. Beni yataktan kaldırdılar, fırlattılar neler neler. Bazen çok karşı geliyordum elimi kolumu oynatmaya çalışıyordum, bir keresinde başardım okkalı bir tokadı yedim boğazımı iyice sıktı pislik nefes alamıyordumTabii böyle diyorum ama yaşadıkça bunların tamamen uyku felci olduğunu düşünmeye başladı, bilincin bedenden önce uyanması olarak algıladım hep bunu. Ben ne yaparsam yapayım geçmedi, yatma düzenim, erken yatmak vs. Stresim eskisine nazaran çok daha az, ben bu durumu stres ile ilişkilendiriyorum.
Çocukluğumdan beri yaşadığım bir durum pskolojik ben depresyon tedavisi oldum ondan sonra yılda 1 oluyor anca oda çok stres yaparsam filanUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Dün geldim memleketime, odamda tek kalıyorum. Dün sanırım yol yorgunluğundan derin uyudum ama bugün normale döndüğüm için yakalandım hemen uyku felcine.
Normalde yurtta kalıyorum, kızlarla aynı odada kalınca hiç olmuyor bu durum. Ama mesela kızlar gelmezse o gün tek yatarsam hemen geliyor başıma.
Artık uyumaktan korkar oldum. Bilimsel olarak uyku felcini biliyorum. Gerçek olmadığını da biliyorum ama bunu yaşarken çok panikliyorum. O an hareket edemeyince sesimi duyuramayınca çok kötü oluyorum.
Nasıl kurtulurum bundan Allah aşkına söyleyin. Daha yarım saat olmuştu halbuki uyumaya çalışalı.
Yastığının altına al yazma koy tılsım gibi olur.Uykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Bacim 22 yasindayim cevremdeki herkese geldi bi bana gelmedi formude şu 12 yasindan beri boyle yaparim..Uykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
cevap verdigin icin cok tesekkur ederim.Lutfen kendinizi boyle korkutmayin. Bi arkadaşın dedigi gibi uykuda nefes alamama gibi probleminiz olabilir. Once bi doktora gidin kalbinize baktirin göğüs hastalıklarına gidip ciğerlerinize vs baktirin, bazen küçük dil sarkması da nefes almayı engelliyo o da olabilir ona baktirin.
Saglik problemi yoksa psikolojiktir psikologa gidin.
Veya hastanede uyku labaratuvarinda yatırıyorlar 1 gece ve takip ediyolar beyinde bi sorun varsa tespit ediyolar. Oraya da gidin.
Gece yatarken de dua okuyun ve kendinizi korumaya aldiginizi dusunerek uyuyun ve sakın sırtüstü yatmayin yan yatinca ve yüzüstü yatinca olmuyor sanki