Karabasan sanırım

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Kızlar son 1 yıldır bu durumla karşı karşıyayım.
Şimdiki oturdugumuz eve geçen yıl mayıs'ta taşındık.
Eski evimizde hiç böyle şeyler yaşamadım.
Uyku da biri rahatsız ediyor sürekli bir ağırlık var üstümde.
Yarı uyanığım konuşup bağıramıyorum gözümü yarım açıyorum ve rüya değil eminim :26:
Normal de hemen kalkıp kardeşimin yanına giderdim.
Kardeşim anannemlerde. Dün gecede oldu bu durum.
Hemen fatiha okudum içimden besmele çektim üstümde ki ağırlık yavaş yavaş kalktı ve ayak ucumdan gitti.
Sonra uyandım çok korktum ya :26::26:

bi kaç hafta öncede bana öyle olmuştu...
hatta bi ara gözümü hafif araladıgımda uzunboylu mavi gömlekli birini görmüştüm:18::18::18:

bol bol dua oku

bi kaç hafta öncede bana öyle olmuştu...
hatta bi ara gözümü hafif araladıgımda uzunboylu mavi gömlekli birini görmüştüm:18::18::18:

bol bol dua oku

Okumadan yatmam zaten hep besmele çekerim.
Bana çok sık oluyor.
Hatta bir keresinde resmen sarıldı ve ben "lütfen bırak" dedim..
Bıraktı tövbe yaaaa:26::26:

Allah aşkına normal vakitte kimse üzerime oturmuyoda uyurken mi oturcak. Ben hiç salonda otururken "aaaa oturuyodum kalkamadım sanki üstümde bişey vardı besmele çektim yavaş yavaş gitti" diyeni duymadım. Bu tamamen vücutla alakalı bi durum.
Normalde beyin ve vücut aynı anda uyanmalı ama demek ki sizin bilinciniz açılıyo ama vücut uyku halinden direk çıkamıyo. Tabi siz besmele falan çekerken vücutta o sürede kendine geliyo.
İllaki bunun bilimsel bi açıklaması vardır ama ben şuan bu kadarına yorum yapabilicem.
Aynı şey benimde başıma geldi çünkü bi ara uyanır gbi oldum kalkamadım bagıramadım hatta gölge bile gördüğmü sandım. Ama o an tam uyanamamıştım uyku halim sürüyodu o yüzden bagıramadığmı fark ettim, sonuçta uyurken rüya görürken bagramıyoruz dimi? Aynı onun gbi düşün uyku halin devam ettiği için bagırıp hareket edemiyosun.

Ben de tam tersi, bağırarak uyanıyorum . İlk başta bağırmak için çok çabalıyorum ..Zorluyorum..
Sonunda bi bağırıyorum , uyandıktan sonra '' neredeyim ben '' diye sorguluyorum ..

Ben çok zor atlatmıştım bu durumu.Bu olaydan sonra duşa dahi girmeye korkmuştum.
Sırf korkumu yenmek için gecenin bi yarısında duşa giriyordum..

Banyo havalandırmasından sanki biri bana bakıyormuş gibi algılıyordum şarkılar söylüyordum, baktım hiç bir şey yok.. Böyle böyle atlattım olayı..

Biraz araştırdım Uyku felci filan yazıyor.
Bimiyorum ama korktugum için dua okudum ve üstümdeki ağırlık gitti.
Bunu yaşadım yani eminim.

Bir süre uyuamadım zaten.
Çabuk etkılenıyorum.
Banyodayken sürekli sanki böcekler çıkacak gibi hissediyorum ayy kafayı yedim vallaha:26:

Bir kaç sene öncesine kadar bende sıkça yaşıyordum.
Kaskatı kesiliyordu vücudum korkudan..
Sonra kendiliğinden geçti ama hala evde yanlızken özellikle duşa korkarak giriyorum.
Dua en büyük ilacı.

Mekan değiştirdiğin için psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Uyku felci de deniyor karabasan için. Bana da stresli dönemlerimde olur. Ben sürekli Euzu Besmele çekerim. Ta ki kalkana kadar.

Mekan değiştirdiğin için psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Uyku felci de deniyor karabasan için. Bana da stresli dönemlerimde olur. Ben sürekli Euzu Besmele çekerim. Ta ki kalkana kadar.

Sanırım ya da pskolojık bunlar.
Bu eve taşındıktan sonra iki dede mi de peş peşe kaybettik.
Bu ev hiç iyi gelmedi bize diye düşünüyorum artık.
Karabasan sadece hamilelere geliyormuş şimdi araştırdım uyku felciymiş bu yaşadığımız.

küçükken bana da olmuştu bizim evde kedimiz vardı o çok severdi yatağa gelip yatmayı o sanardım hep ....ama o değilmiş sonra öğrendim:18:
bide geçen uyumadım eminim yataktan birşey beni havalandırdı odanın içinde hızlıca dönderdi eşimi görüyorum ona bağırıyorum sesim çıkmıyo....sonra eşim dürttü kendime geldim bayağı titremişim bi de birşeyler söylemişim eşim dua okumuştu yattım uyudum....böyle şeylerin üzerinde durmamak lazım düşünmemek lazım....olduğunda dua ile gider...

Off çok kötü yaa:26:
Ben çabuk etkileniyorum bir kenara atamıyorum bu düşünceleri hemen

Biraz araştırdım Uyku felci filan yazıyor.
Bimiyorum ama korktugum için dua okudum ve üstümdeki ağırlık gitti.
Bunu yaşadım yani eminim.

Bende yaşadım aynı şeyi ama asla bunu karabasana veya başka varlıklara yormadım. Böyle şeyleri aklına getirme bize dokunmak gbi bi gücü olsaydı bu sadece uyurken değil normal tv izlerkende olurdu. Tamamen uyku halinden dolayı kaynaklanan bişey. Sen yine dua et uyumadan önce :)

Pardon gelen şeyin kediniz olmadıgnı nasıl ögrendiniz?

yatağınızı odanızı iyi temizleyin. Benim annem yatağının altında bir kağıt parçası yada az bi toz dahi olsa kötü rüyalar görerek uyanır rahatsız olur. Bazı insanlar böyle hani temizliğinden değilde kağıt parçası olur bir dergi olur bir yazı olur ne bileyim birde bunlara dikkat edin. Birde ayaklarınız kıbleye doğru gelmesin yatak ucunda birşey olmamasına dikkat edin.

uyku bozukluğu bu...
beyinle beyincik arasındaki bi gecikmeden kaynaklanıyo diye biliyorum..
rüya bitiyo ama sen beyin olarak uyanıyosun ama vücut hala devam ediyo uykuya işte..
o yüzden ses çıkmıyo...

Bana da olur bu arada. En iyi ilacı ayetel kursi canım yatarken 7 tane Aytel kursi, 3nas,3felak,3ihlad oku birleştirdiğin ellerine üfle sonra ellerini butun vücuduna sur. Peygamber egendimiz(sav) biyke yaparmış yatmadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…