- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
bi kaç hafta öncede bana öyle olmuştu...
hatta bi ara gözümü hafif araladıgımda uzunboylu mavi gömlekli birini görmüştüm:18::18::18:
bol bol dua oku
yattığınız yerde ekmek kırığı ufağı varsa ona da gelir
Kızlar son 1 yıldır bu durumla karşı karşıyayım.
Şimdiki oturdugumuz eve geçen yıl mayıs'ta taşındık.
Eski evimizde hiç böyle şeyler yaşamadım.
Uyku da biri rahatsız ediyor sürekli bir ağırlık var üstümde.
Yarı uyanığım konuşup bağıramıyorum gözümü yarım açıyorum ve rüya değil eminim :26:
Normal de hemen kalkıp kardeşimin yanına giderdim.
Kardeşim anannemlerde. Dün gecede oldu bu durum.
Hemen fatiha okudum içimden besmele çektim üstümde ki ağırlık yavaş yavaş kalktı ve ayak ucumdan gitti.
Sonra uyandım çok korktum ya :26::26:
Allah aşkına normal vakitte kimse üzerime oturmuyoda uyurken mi oturcak. Ben hiç salonda otururken "aaaa oturuyodum kalkamadım sanki üstümde bişey vardı besmele çektim yavaş yavaş gitti" diyeni duymadım. Bu tamamen vücutla alakalı bi durum.
Normalde beyin ve vücut aynı anda uyanmalı ama demek ki sizin bilinciniz açılıyo ama vücut uyku halinden direk çıkamıyo. Tabi siz besmele falan çekerken vücutta o sürede kendine geliyo.
İllaki bunun bilimsel bi açıklaması vardır ama ben şuan bu kadarına yorum yapabilicem.
Aynı şey benimde başıma geldi çünkü bi ara uyanır gbi oldum kalkamadım bagıramadım hatta gölge bile gördüğmü sandım. Ama o an tam uyanamamıştım uyku halim sürüyodu o yüzden bagıramadığmı fark ettim, sonuçta uyurken rüya görürken bagramıyoruz dimi? Aynı onun gbi düşün uyku halin devam ettiği için bagırıp hareket edemiyosun.
Ben de tam tersi, bağırarak uyanıyorum . İlk başta bağırmak için çok çabalıyorum ..Zorluyorum..
Sonunda bi bağırıyorum , uyandıktan sonra '' neredeyim ben '' diye sorguluyorum ..
Ben çok zor atlatmıştım bu durumu.Bu olaydan sonra duşa dahi girmeye korkmuştum.
Sırf korkumu yenmek için gecenin bi yarısında duşa giriyordum..
Banyo havalandırmasından sanki biri bana bakıyormuş gibi algılıyordumşarkılar söylüyordum, baktım hiç bir şey yok.. Böyle böyle atlattım olayı..
Mekan değiştirdiğin için psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Uyku felci de deniyor karabasan için. Bana da stresli dönemlerimde olur. Ben sürekli Euzu Besmele çekerim. Ta ki kalkana kadar.
küçükken bana da olmuştu bizim evde kedimiz vardı o çok severdi yatağa gelip yatmayı o sanardım hep ....ama o değilmiş sonra öğrendim:18:
bide geçen uyumadım eminim yataktan birşey beni havalandırdı odanın içinde hızlıca dönderdi eşimi görüyorum ona bağırıyorum sesim çıkmıyo....sonra eşim dürttü kendime geldim bayağı titremişim bi de birşeyler söylemişim eşim dua okumuştu yattım uyudum....böyle şeylerin üzerinde durmamak lazım düşünmemek lazım....olduğunda dua ile gider...
Biraz araştırdım Uyku felci filan yazıyor.
Bimiyorum ama korktugum için dua okudum ve üstümdeki ağırlık gitti.
Bunu yaşadım yani eminim.
küçükken bana da olmuştu bizim evde kedimiz vardı o çok severdi yatağa gelip yatmayı o sanardım hep ....ama o değilmiş sonra öğrendim:18:
bide geçen uyumadım eminim yataktan birşey beni havalandırdı odanın içinde hızlıca dönderdi eşimi görüyorum ona bağırıyorum sesim çıkmıyo....sonra eşim dürttü kendime geldim bayağı titremişim bi de birşeyler söylemişim eşim dua okumuştu yattım uyudum....böyle şeylerin üzerinde durmamak lazım düşünmemek lazım....olduğunda dua ile gider...
Yarı uyanığım konuşup bağıramıyorum gözümü yarım açıyorum ve rüya değil eminim :26:
Hemen fatiha okudum içimden besmele çektim üstümde ki ağırlık yavaş yavaş kalktı ve ayak ucumdan gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?