Karabasan sanırım

Bunlar hurafe kendi kendinizi korkutuyorsunuz ben inanmiyorum 30 yasina geldim bir kere gormedim aksamlari yemiyorum koca hocanin isi yok korkmayin diye soylemedi gizledi buna inandirin kendinizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da oldu defalarca. Özellikle üniversite sınavına gireceğim dönemlerde başıma geldi. İlk zamanlar korkuyordum uyanmak icin çalışıyordum sonra alıştım elimi kolumu kaldırıp cabalamadim sakince duamı okuyup gitmesini bekledim faydasını gördüm. Stresli zamanlarda olduğuna kanaat getirdim. Gecen gun yine oldu uzun bir zaman sonra. İnsan irkiliyor gerçekten. Bir de çok ilginçtir ben de hep sırt üstü yattığım zamanlarda oluyor. Şimdi sizde öyle demişsiniz. Bir nedeni var mı ki bunun. Normalde sağ kolunun üstüne yatmak iyidir derler çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüm gecelerim değişik şeyler yaşamakla geçerdi benimde.Bizim ailede problem var sanırım aile bireylerinin her birine bişeyler oluyor abimede bu karabasan gelmiş değişik sesler duydum üstüme bi ağırlık çöktü vs anlattı o günden sonra hep bi tedirginlik bi korku içindeydi gittik hocaya okunduk ama öyle ne idüğü belirsiz hocalardan değil bende okundum hatta ve artık ikimizde rahatız eğer böyle bi imkanınız varsa okunabilirsiniz :26:

bana da çok sık oluyordu her gece yatmadan önce abdestli olarakduktan sonra sol tarafına dönerek 3 kere tükür

daha sonra fatiha ihlas nas ve felak duasını oku

ve 41 kere bismillahirrahmanirrahim de

allaha şükür şu an öyle bir sıkıntım yok ve ben bunu hocaya danışarak yaptım

Cevşen diye satılanların içinde ne olduğu belli değil,ben yıllar önce almıştım,sonra bigün merak ettim açtım,içinden çıka çıka yırtık pırtık kağıt parçaları çıktı,hepsi sahte olmaz tabi.
Yasak mı bilmiyorum ama ben size bir dua yazayım,olayın elbette bilimsel boyutu var ama en azından manen rahatlarsınız,ben çoğunlukla yalnız yaşıyorum ve bu duayı sık sık okurum.

Bu duayı sabah güneş doğmadan ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan,korkmaya tek layık olan ALLAH'tan korksun.

"Bismillahillezi la Yedurrü meas mihi şey-ün fil-erdi ve la fissemai ve hüves semiül Aliym"

Bu ve diğer duaları yatağınızın başucunada yazıp asabilirsiniz,faydası olurda zararı olmaz rahatlamak açışından,insana öyle bir güven geliyor ki çünki ALLAH' a emanet ediyorsunuz kendinizi.

bu durum malesef bende de var.her gece olmasada ara sıra oluyor.
ama benimki hep başımın üstünde duruyor.baştan aşağı siyah giymiş biri ve başında şapkası oluyor.hiç birşey yapmıyor sadece izliyor.çok korkunç gerçekten.hemen ışığı açıyorum ve kayboluyor.rüya mı değil mi daha çözemedim.kurtulmak istiyorum bende.rahatsız edici bir durum.

Benim kardesim ogrenci evindeyken onada birinin isigi kapat die bagirdigini ustune birinin oturdgunu soledi evi sirkeyle yikadik bida ole sorunu olmadi

Sapkasini alirsan zengin oluomussun

Karabasan değil uyku felci arkadaşlar artık bunun adını koymak gerekiyor.
Rem uyku evresinde (derin uyku) vücut tamamen felce uğrar. Sebebi de şudur kişi uykudayken adrenalin en üst seviyeye çıkar. Yani eğer felç olunmazsa kendimize çok ciddi zararlar veririz. Hatta çevremize de.
Beyin uykudan vücuttan daha önce uyanıyor ama kaslara emri bir kaç saniye sonra gönderiyor. Bu da üstünüzde büyük bir ağırlık gibi hissediliyor ve korku ile birlikte bilinçaltında yer eden efsane karabasan sanılıyor.

çok sık olur bana da, dua okurum

felak - nas

bilimsel açıklamasını da biliyorum ama insan ister istemez rahatsız oluyor. sadece uyanamama durumu değil benim gördüklerim, neyssee

kızlar ben dogum yaptıktan sonra olmustu 4 5 ay sürdü her gece sırt üstü yattıysam illa gelirdi ve saga sola dönmeye calısırdım yapamazdım nefesim kesilirdi artık derdim azrail bu vaktim doldu galiba derdim gayet kendimdeyim ama hareket edemezdim gözümü aralayıp baktıgımda kapkara boyumca ustümde yatardı azrail der bütün duaları okurdum ya dönebilirdim aglayarak kalkardım esim sakinlestirirdii,yada rahatlar uyanamadan uyurdum,sonunda beni öldürecek kadar ilerledi ve sonunda biri allah razı olsun üstüme hatim etmiş adımı sölemiş banada 333 kere ayetel kürsi oku dedi cok sükür 3 senedir bi daha olmadı.333 kere ayetel kürsi okuyupp kendinize üfleyin bi daha olmaz insalah.yazarken bile zorlanıyorum yasadıklarımı kısa sekilde anlatabildim,tekrar olmasından korkuyorum devam edemiyorum.allah yardımcısı olsun bu durumdakilerin cok kötü yasayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…