- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Vikipedi'de konuyla ilgili şu yazıyor:
Bazıları, değişik faktörlerin uyku felci ve halüsansyonların yaşanma olasılığını arttırdığını rapor etmişlerdir. Bunlar:
Sırtüstü yatmak
Düzensiz uyuma saatleri; şekerlemeler, çok veya az uyumak
Fazla stres
Ani çevre/yaşam tarzı değişiklikleri
Olaydan hemen önce görülen berrak rüya. Ayrıca berrak rüya durumuna girebilmek için kullanılan bilinçli indüksiyon yaygın bir yöntemdir. WILD olarak da bilinir.
Yapay uyku yardımcıları ve antihistaminler.
Uyku öncesi açlık.
elbette canım yaşayan bilir ben anlıyorum artık ne zaman gelceğini
sanada oluyormu bilmem ama bana ensemin- boynumun sağ tarafından biseyirti geliyor fark ettiğim zaman hemen ovalayıp yataktan kalkıyorum
Bende anlıyorum bazen bir rahatsız oluyorum böyle hemen kalkıyorum yataktan
Beni aradı demi gözlerin
çokta üzerinde durmamak lazım canım düşünme bunları kafanı başka şeylere ver
Canım benim eşimde oluyor ben hemen uyandırırım artık alıştım nefes alışından anlıyorum artık karabasanın geldiğini ve hemen uyandırırım bazen uyandırmakta geç kalınca bana geç kaldın der😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar son 1 yıldır bu durumla karşı karşıyayım.
Şimdiki oturdugumuz eve geçen yıl mayıs'ta taşındık.
Eski evimizde hiç böyle şeyler yaşamadım.
Uyku da biri rahatsız ediyor sürekli bir ağırlık var üstümde.
Yarı uyanığım konuşup bağıramıyorum gözümü yarım açıyorum ve rüya değil eminim :26:
Normal de hemen kalkıp kardeşimin yanına giderdim.
Kardeşim anannemlerde. Dün gecede oldu bu durum.
Hemen fatiha okudum içimden besmele çektim üstümde ki ağırlık yavaş yavaş kalktı ve ayak ucumdan gitti.
Sonra uyandım çok korktum ya :26::26:
canım cevşen takmanı tavsiye ederim
şu 1-2 liraya satılanlardan mi :26:
Mustafa karatas hocanin sahurda programinda bir izleyici arayip sordu hocanin cevabi aksam fazla yemeyin kabus goruyorsunuz
cevşen hakkındaki tek bilgim uzunmu uzun ayet gibi bişey yani bi nevi dua hazır satılanların içinde omu yazıyo bilmiyorum genelde cevşen boyuna asılan içi dua dolu bişey biliniyo yani bende öyle biliyodum ama öyle değilmiş onu alıp yastığının altına koyabilirsin benimde önceden çok başıma gelirdi en sonunda bişey gördüm sanırsam onu gördüm bi dahada gelmedi hep derler görünce gelmiyor diye öyleymiş
Görmedim ben hiiç.
Korkudan bayılırım sanırım uyamam bidaha :26::26:
uyursun uyursun bana çok sık olurdu öyle oluncada çok korkardım uyanamıyorum bağıramıyorum falan bi ara her gece oluyodu uyurken bi korku geldi gözümü bi açtımki boğazıma kadar simsiyah bir duman dalga dalga dalgalanıyor zaten 2 sn bile geçmeden kayboldu bi baktım yorgan bi dahada olmadı ya herkes farklı görüyo sanırım biri sapkalı biri mavi göz biri kırmızı göz ben siyah duman gördüm adı üstünde kara basıyodu sanırım benimki gerçek yüzünü gösterdi :18: öyle olunca direk dua okumaya başla canım Allah gücünü veriyo korkunu alıyo Allaha sığınırsan hiç bişeycik olmaz karabasanda neymiş Allah var diye düşün
Yediklerinize dikkat edecekmissiniz aksam cok yemeyin zamanla gecer dedi hoca bir dua onermedi demekki gercekten karabasan diye birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?