Karabasan....

him bismillah ceksek olmazmi dua bilmiorum....fisfisfis

canım kısa duaları öğrenebilirsin.
ihlas surasi subhaneke gibi.
felak ve nas da kısa aslında.
dua sonuçta Allah a yakarıştır bi anlamda. hiç birini bilmiyorsan Allahım beni kötülüklerden koru, sana sığındım. diye dua edebilirsin...

salavat çekiyorum ben gelince.. hemen gidiyo..

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. bunu da öğrenebilirsin canım.. bi kaç kere söylüyorum gidiyo hemen

ben kaçar bu konudan kendimi adapte ederek dinlersem sizi abaaavv geleceği yoksada ben çağırırım karanlık fobim bile var Allah korusun abaavvvvv
Allah' da kimsenin karşısına çıkarmasın

him ben düsüniorumki aslinda rüyadayiz ama kendimizi kalkik hissedioruz? sizce öle degilmiii

aslinda karabasanin fizyolojik aciklamasi tam tersi
aslinda uyaniyorsun ama vucudun uyanmiyor , vucudun uyanmadigi icin de hareket edemiyorsun.
normalde uyku halindeyken vucudumuz kendini bir nevi felc durumuna getiriyor
ruyada yaptiklarimizi yapmayalim diye ama bazen ozellikle insanin asiri yorgun oldugu durumlarda ve sirt ustu yattigi durumlarda olurmus uyandigimiz halde vucudumuz o uyku halinden cikamiyor

ben bir kere yuzustu yatiyordum sirtimda nasil bir agirlik anlatamam bir de sanki ismimi seslendi bir kac defa dua ettim gecti gitti

ne kadar fizyolojik bir aciklamasi oldugunu bilsem de korkutucu

Bana lohusayken olmuştu korkunçtu.... hiç unutmadım hatta kaynanam esime demiş senemi yalnız mı bıraktın sakın bırakma valla karısız kalırsın diye bana hiç demedi ama..
lohusaydım ya belki o bakımdan

evet cok korkutucu vallahhmafoldumben ilk severde bilmedigin icin ama bazi sever oliorsa ozaman insan panike kendisini vermememsi gerekio bence sakin durmaya calismasi gerekio ama buda zor

Bir kez çocukken olmuştu..Hasta falandım galiba..Ateşin etkisiyle olmuştur diye düşünüyorum..

ben kaçar bu konudan kendimi adapte ederek dinlersem sizi abaaavv geleceği yoksada ben çağırırım karanlık fobim bile var Allah korusun abaavvvvv
Allah' da kimsenin karşısına çıkarmasın

bana hic olmadi allahima sükürler olsun:Saruboceq:
de
bendede bisürü fobi var:sinifsinif:

köpek, karanlik, yükseklik, dar yerler, yüzme,sokakta yürürken arkamdan yürüyenlerden sürekli dönüp bakiyorumbilmiyorumkismile
en cok da karanliktan hic gece olmasin istiyorum vallaha:a015:eyvahedigeldismile hele bu aralar iyice tirsik oldum ciktim psikolojim bozuldu benimde galiba:gitme:

bana da 2 kere oldu..
1 inde uyuyodum birden geldi elimi bacaklarımı falan sıktı,boğazımı sıktı,kolumu ters çevirerek büktü.. 'Allah'ı düşündüm gitti hemen..
2.de de yüz üstü yatıodum salonda dalmışım,sırtıma biirrrr şiddetle vurdu çöktükii,dedim heralde kırıldı kemiklerim,onda da Allah dedim gitti..dahada gelmedi,korkmam pek öle şelerden guclubacismile böcekten daha çok korkarımohaoldumsmile

banada oluyo arada bikaç sene önce başladı ara ara gelir uyurken üzerimde ağırlık hissi olur sanki biri üzerimde ve ellerimi ayaklarımı bastırıyor gibi konuşamam gözlerimi açamam kalkamam dua etmeye başlarım bisüre sonra gider ilk olduğu sıralar çok korkmuştum evde yalnızdım ama korkmuyorum artık alıştım.

bunu okuduktan sonra nasıl uyunur bilmiyorum eyvahedigeldismile

hepsini okudum biraz daha korkum artı vallah
bende evlendiken sonra başıma geldi
ilkinde daha yeni hamiledim blmiyodum
kolumu bitürlü bırakmıyodu uyandıgımda ter içinde kalmıştın ve cıglık cıglıga uyanmıştım
ikincisini hatırlamıyorum ama nas nuasın okudugumu hatırlıyorum kalktıgımda
allahbidaha göstermez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…