Karabasan....

defalarca başıma geldi bu aralar yok olmaya başladıgında her gece oluyor bende resmen uyumaya korkuyorum eşim yanımda olmadıgı zamanlarda oluyo

en çok etkilendigimi anlatıyım oglum 5 yaşlarındaydı gece uyutmak için bir sürü numaralar yapıyoduk kendimde uyuyomuş gibi yapıyorum yanına yatıyorum sonra kalkıyodum yine bi gece aldım yatak odasında yatıyoruz eşinde salonda tv. izliyo tam çocuk daldı küt diye bi ses ufak bi şey komidinin üstüne atladı silkelendi silkelendi bu arada büyüyo benim gözlerim kocaman açıldı tabi yatagın üstüne atladıgında oğlumda uyandı ikimiz aynı anda görüyoruz nefesime kadar geliyo boguluyorum sanki geri çekiliyo bu arada bagırıyorum ama sesim çıkmıyomuş bir insan büyüklüğünde oldu oğlum aglıyo ben hüngür hüngür aglıyorum ama dua okuyamıyorum dilim dönmüyo üstümde feci bi baskı hissediyorum kalkamıyorum içinden dua okumaya başladım ama mahfoldum baya bi mücadele ettim sonunda çıglıgıma eşim geldi bizi bi görseniz çocuk mahfolmuş benim aglamaktan ve bagırmaktan gücüm kalmadı eşim şok oldu böyle şeylere pek inanmaz ama o gece oda tırstı yani hiç ses gelmedi diyo emreyi uyuturken uyudun sandım diyo bütün gece titremiştim

ay okudum tylerim diken diken oldu offf okadarda uykum gelioki ama cok tirsiom yaa napcammmmeyvahedigeldismile ama ben öle bisi görmedim...bide görsem ohooo iceee delirirm

ay okudum tylerim diken diken oldu offf okadarda uykum gelioki ama cok tirsiom yaa napcammmmeyvahedigeldismile ama ben öle bisi görmedim...bide görsem ohooo iceee delirirm

bende kolay atlatamadım cnm diğer gecelerde oldu solu hocada aldık gece banyo yapmıcaksın özellikle çarşamba geceleri dedi okudu falan işte bi süre görmedim senesine varmadı gene oldu sonra düzeldi tekrar oldu bu aralar yok

bazen uyku arasında sıçrıyorum korkuyorum ama karabasanla karşılaşmadım Allaha şükür. acaba çok inanıp bu durumu düşünenleri mi etkiliyor psikolojik mi ki?
eğer öyle ise bu akşam buraya yazan etkilenen arkadaslar birkaç güne kadar tekrar görür değil mi?
merak ettim cidden?
ben çok fazla kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum ve korkuyorum. ama bu karabasanla aynı şey değil sanırım.

etkilenerek görülecek bi şey degil bu işallah Allah size yaşatmz baya üzücü bi şey bu bir bakıma manevi boşluktan kaynaklanıyor . Bir süredir 5 vakitimi kılıyorum çok şükür yaşamadım umarım bir dahada olmaz olumsuz etkiliyor insanın hayatını

banada bişey olmuştu ama karabasanmı bilemiyorum
bundan 1 buçuk yıl önce düşük yapıyodumm çok yorgundum çokta moralim bozuk bebek düştümü düşüyomu diye baya bi sıkılmıştım ben 9 yaşındaki oğlumla yatak odasında yattım eşimde oğlumun odasında yatıyodu o gece
uyuyodum birden uyandım yatak odasının kapısının önünde eşimi gördüm bana bakıyodu ama çok kötü bakıyopdu yani ben korktum bağırıyorum sesim çıkmıyo dua etmeye başladım besmele çektim ama baya bi uğraştım oğlum yanımda kolumu kıpırdatıp oğlumu uyandırmak istiyorum kıpırdayamıyorum orda kapıda eşim hala bana bakıyo yavaş yavaş yaklaşmaya başladı ben daha bi panikle besmele çektim dua ettim ve bütün cesaretimi toplayıp eşimin yanına gittim eşim sırtı dönük uyuyodu yanına girdim sarıldım yanında uyudum sabah uyandım bi baktımki eşimin yanında değilim hiç gitmemişim yatağımda uyorum ama nasıl terlemişim sırıl sıklamdım
çok korktum günlerce gözümün önünden gitmedi
hatta şu an aklıma geldi eşimde yok evde çok korkmaya başladım

ayyy bölesi daha kötü kızz ben böle görsem heralde eşimle yatamazdım bir daha tırsardım bu kim genemi o diye eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

birisinin kılığına girebiliyolarmış diye biliyorum benimde eşime çıktı şans ne diyim

benim ablama çok olurdu lohusayken siyah bi insan kılığına yada insan kadar siyah bi kedi kılığına girerdi
ayy neyse ben çok korkmaya başladım başka şeylerle oyalanim kesin bu gece uyuyamıcam ben

rüya olmadığına eminim o kadar gerçektiki hala daha anlatırken bakışları gözümün önüne geliyo

neyse ben çok korktum bi eşimi arim yanlız olunca daha çok korkuyo insan ayy napsam televizyonun sesinide açim bari uyumim

sarıl oğluna yat bi şey olmaz eşinin ceketinide ört üstüne gelmez o zaman gelemezmiş eskiler öle der boshayallersmile

yeni doğum yapan kadınlar 40 gün lohusa olur o 40 günlük dönemdeki anneye lohusa denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…