- Konu Sahibi KeLeBeKetkisi
-
yatamiorum yaaeyvahedigeldismile
ay okudum tylerim diken diken oldu offf okadarda uykum gelioki ama cok tirsiom yaa napcammmmeyvahedigeldismile ama ben öle bisi görmedim...bide görsem ohooo iceee delirirm
bazen uyku arasında sıçrıyorum korkuyorum ama karabasanla karşılaşmadım Allaha şükür. acaba çok inanıp bu durumu düşünenleri mi etkiliyor psikolojik mi ki?
eğer öyle ise bu akşam buraya yazan etkilenen arkadaslar birkaç güne kadar tekrar görür değil mi?
merak ettim cidden?
ben çok fazla kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum ve korkuyorum. ama bu karabasanla aynı şey değil sanırım.
banada bişey olmuştu ama karabasanmı bilemiyorum
bundan 1 buçuk yıl önce düşük yapıyodumm çok yorgundum çokta moralim bozuk bebek düştümü düşüyomu diye baya bi sıkılmıştım ben 9 yaşındaki oğlumla yatak odasında yattım eşimde oğlumun odasında yatıyodu o gece
uyuyodum birden uyandım yatak odasının kapısının önünde eşimi gördüm bana bakıyodu ama çok kötü bakıyopdu yani ben korktum bağırıyorum sesim çıkmıyo dua etmeye başladım besmele çektim ama baya bi uğraştım oğlum yanımda kolumu kıpırdatıp oğlumu uyandırmak istiyorum kıpırdayamıyorum orda kapıda eşim hala bana bakıyo yavaş yavaş yaklaşmaya başladı ben daha bi panikle besmele çektim dua ettim ve bütün cesaretimi toplayıp eşimin yanına gittim eşim sırtı dönük uyuyodu yanına girdim sarıldım yanında uyudum sabah uyandım bi baktımki eşimin yanında değilim hiç gitmemişim yatağımda uyorum ama nasıl terlemişim sırıl sıklamdım
çok korktum günlerce gözümün önünden gitmedi
hatta şu an aklıma geldi eşimde yok evde çok korkmaya başladım
rüya olmadığına eminim o kadar gerçektiki hala daha anlatırken bakışları gözümün önüne geliyo
neyse ben çok korktum bi eşimi arim yanlız olunca daha çok korkuyo insan ayy napsam televizyonun sesinide açim bari uyumim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?