- Konu Sahibi Deniz ve Kum
-
canım hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh günlüğünde güzel haberlerini yazarsın gün ve ve günn tabi benide ihmal etmicenn haa ona göreeee hadi bakalım biliyorsun ki seni steyince yaparsınnnn hep diyorum demeyede devem edicemmm yeterki isteee güzelliğinin ve gençliğinin kıymetini billl herzaman yanındayımmm bunuda unutmaaa
duygucumm senii hiç unuturmuyumm inann bana okadar moral oluyorsunkii
yapamıyorumm yazamıyorumm dediğim anda sen aklıma geliyorsunnn bir yerde inann dur demesinii biliyorumm kendime inann şuann eskiye göre çokk iyiyimmm
birgün acaba bende tekrar yine zayıf olacakmıyımm bunu okadar düşünüyor ve istiyorumkii tekrar
KEŞKE ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK OLSAKDA HERKEZİİ ZAYIFLATABİLSEMMSabah sabah yarı uykulu başlığı şöyle okudum: Karabiber zayıflatıyorrrrr
Hayırlı olsun günlüğünüz gönlünüzce zayıflarsınız inşallah
Evet canım inşallahhhsen varya yeterki isteeeee bak samimiyim yeterki isteee yapamıyacağın şey yok
merhaba karabiber
bende 88 kilodayım ve zayıflamak istiyorum
istersen sana bu yolda eşlik edebilirim
çünkü benimde bir arkadaşa ihtiyacım var
ben daha başlayamadım ama
acilen başlamam gerekiyor
bende yediklerimi gün gün buraya yazacağım
hepimize zayıf günler
HAdi bakalım hayırlı olsun. İnşallah ideal kilonuza ulaşırsınız. Ama sağlıklı bir şekilde.
Canım o zararlı şeyleri evden uzaklaştırman lazım,bir de çok aç kalma ki gözün dönüp yemeğe saldırma.ben de mersinliyim,seninle yazışmıştık hatırladım,adana mersin bizim oraların yemekleri çok yağlı olur,önce yemekleri az yağla pişirmeyi öğren,hatta kendi tabagına aldığın yemegin yüzüne yağ çıkıyorsa kaşığınla ayıkla at,eti yağsız almayı öğren,kuyruk yağını,yağlı parça etleri kıymaları hayatından çıkar,biliyorum bunlar bizim oraların olmazsa olmazı.o yüzden çukurova kadınlarının yüzde 90ı koca popolu
Konu açmıştın canım,5gün kalacak misafirlerime ne ikram edeceğim diye,orda yazışmıştık.56ya düşmüşsün daha önce,yine yapabilirsin ama önemli olan koruyabilmek canım
yukarıdaki yazıyı okudum,gerçekten güzel.yalnız şu kilo yüzünden laf sokan akrabaya gitme maddesine katılmıyorum,hatta şiddetle karşıyım asla gitmeyin diyorum katil olursunuz,bu tip insanlar yeni halinizde bile saf sokacak bişeyler bulur,ben yaşadım biliyorum,her fırsatta kiloma laf sokup beni ağlatan akrabam 12kilo verdiğimde veremli gibi oldun,bir dirhem et bin ayıp örtermiş,yüzün çok çirkin oldu çocuk gibi kaldın demeye başladı.ki topu topu 65 kiloydum 53e düştüm,iki kilom da abartılı uçlar değildi.
Uzak durun böylelerinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?