Karabiber01 zayıflıyor

Günlük geldimm yine elimden geldiğince hergünn misafirinn olmaya geleceğimmm.
Dün cuma yarışmasına eskiden olduğu gibii yine katılmakk istedimm ve 2nci gruptan çağırdılar çok sevindimm
artık bu sefer olacakk
yarınn diyetisyende saat 2 de randevum varr

soya sosununn sayfasından aldığımm diyet listesii

Sabah
Aç karnına - Elma sirkesi (1yemek kaşığı) + bal (1 çay kaşığı) + ılık su (ölçüler bu şekilde olmalı ve mutlaka hepsi olmalı, balı mutkala kullan miden için faydalı)

2 yk lor peyniri (85 kalori sadece, tuz çok az var içinde ve yağ neredeyse yok, bilgine)
5-6 dal dereotu ( açlık duygusunu bastırır, daha çabuk doymanı sağlar, sindirimi kolaylaştırır, midedeki şişkinliği alır, özellikle göbek bölgesi için faydalı)
1-2 dilim çavdar ekmeği (kepek ekmeği asla kullanma, çavdar yoksa tam buğday ekmeği kullan)
Haftada 2 gün yumurta ekleyebilirsin bu menüye
Salatalık istediğin kadar yiyebilirsin
Kıvırcık, marul istediğin kadar yiyebilirsin

Ara
1 meyve (elma,kivi,portakal vb)
2 adet galeta

Öğlen
Sebze yemeği 5-6 kaşık
Yoğurt
Çorba
Salata (1 tatlı kaşığı yağ, tuzsuz)
veya
Kepek ekmeğine sandviç
ayran

Ara
Yoğurt
1 pk light bisküvi

Akşam
Et (haşlama veya ızgara) + salata veya
salata+ 1 bardak haşlanmış makarna veya
çorba ve sebze yemeği + yoğurt vb

Ara
Yeşilelma ve yeşilçay

Gün içinde 2-2,5 lt su
Günde 2 fincan yeşilçay
2 fincan sade neskafe
Yatmadan önce yine elma sirkesi + bal + ılık su

Ha birde dereotunu her yemeğinde kullanabilirsin
Acıktıkca ağzına atabilirsin, iştahını kapatır
Eğer gecenin ilerleyen saatlerinde acıkırsan 2-3 kaşık yoğurt ye, en azından göbek bölgesindeki yağların yakımında faydalı

Sevgilerimle...

anammm karabıberım topik acmıs ben daha yenı gordum hayırlı olsun datlum ınsallah azmınle ısytedıgın kıloya kavusursun canım benımmmmm

karabıbercım acaip kararlı gordum seni, benım gıbı fena gaza gelmişsin sende :) yapıcaksın eminim. daha oncede cok guzel kılo verdın sen yıne verıceksın...
bende bu aralar saldıydım 65.5 e cıktım gene... 61 e ınmıstım. ramazan bıtsın 9lu caya baslıcam ve tabı yıne eskı yeme duzenıme gerı donucem. guzel kılo verdırıomus o çay. 10-15 kılo verenler var. sende dene ıstersen tatlım.

karabıbercım acaip kararlı gordum seni, benım gıbı fena gaza gelmişsin sende :) yapıcaksın eminim. daha oncede cok guzel kılo verdın sen yıne verıceksın...
bende bu aralar saldıydım 65.5 e cıktım gene... 61 e ınmıstım. ramazan bıtsın 9lu caya baslıcam ve tabı yıne eskı yeme duzenıme gerı donucem. guzel kılo verdırıomus o çay. 10-15 kılo verenler var. sende dene ıstersen tatlım.

anammm karabıberım topik acmıs ben daha yenı gordum hayırlı olsun datlum ınsallah azmınle ısytedıgın kıloya kavusursun canım benımmmmm

Sağol gamzecimmmmm
Çok önce açmıştımm ama devam ettiremedimm
Şimdii yine geldimm sahalaraa bu kadr tatil yeter artıkk banaaa
Senide beklerim canımmm

Hemde nasıl gaza geldimmm buseferrrr inşallah busefer olsunn laflarda kalmasın istiyorummmm
9lu çay ne anlamadımm ama nsıll birşey

daha kendimii şu yeşill çaya alıştırmaya çalışıyorumm hiç sevmiyorumm tadınıı

Gelelimm bugün yaptıklarımaaa
Diyet doktoruna saat 2 de gittimm,ve tartıda 86.6 geldim
Çok sinir bozucuu bir durumduu ama bunu kendii ellerimle yaptımmm
Sonrada hamileliğin arkasına sığınıyoruzzzz ,,
Bana liste hazırladıı ,ama listemdekii ekmeklerin çok olması beni üzdüü
Ben her öğün 1 dilim ekmekk yemek ,isterdim
Sabah 2 dilim ,öğlen 3 ve akşam da 2 dilim olmak üzere 7 dilim verdii,
Çok değilmii diye sordumm ve kesinlikle 15 gün kadar ye sonra azaltacağım dedii.
Ayın 23ne yani 23 ağustosa randevu verdiii,evde kesinlikle tartılamayacağımm ve merakla orda tartılmayı istiyorumm
Doktorumda öyle yapmamaıı istedii satenn
Mutlaka 2 fincan yeşil çay içmemi önerdii
Şimdii sabahh çok sıkıı şekilde sarılıyoruumm artıkkk
Evde mutlakaa hergünn sebze yemeklerii yapacağımmm
Pirinç,bulgur ve makarna yasak şimdilikk ve zeytindeee

Ben yine soya sosununn günlüğünüü okumaya kaçarr
burda bu yorumumu okuyanlara duyrulur gerçektenn harika bir diyet günlüğü olmuş
ve çokk güzel vermişş

Yediklerime geleyimm bugün benn

Yorumlarınızı bekliyorumm hatamm varmıı

Sabah saat 8
1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı lor,1 domates ve 1 biber

ara saat 10

1 elma

yarım saat sonra yeşil çay sevmesemde

öğlen 1 buçuk
2 dilim ekmek,5 kaşık haşlayıp 1 soğanla kavurduğum taze fasülye,1 çay bardağı yoğurt,

ara saat 4
3 kaysı

akşam saat 7

2 dilim ekmek,3 kaşık taze fasülye ,ve yoğurt

ekmekler çokk ama benn istediğim içinn değill doktor dediği içinn 2ncileri zorladım yemek için
ben fazla olduğunuu söyledimm ve 15 gün mutlaka ne az ne fazla ye bunları dedi banaa

şu yeşil çayıı anlatıverinn bergamo denen çay demlememii yoksa sallamamıı
çünkü bilmiyorummm nefesimi tutup zorla içiyorummm

Bu arada saat 7buçukta yürüyüşe çıktım ve 50 dakka tempolu yürüdümmm

Konuyu düzenle/Sil Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

Valla harika bi menü olmuş :) eğer yazdığınız 3 kaşık fasulye, yemek kaşığı ise ölçüler artırılabilir diye düşünüyorum :) dilerim istediğiniz kiloya kavuşursunuz kolay gelsin :)

Valla harika bi menü olmuş :) eğer yazdığınız 3 kaşık fasulye, yemek kaşığı ise ölçüler artırılabilir diye düşünüyorum :) dilerim istediğiniz kiloya kavuşursunuz kolay gelsin :)

Evet yemek kaşığıyla 3 kaşık oldu ama benim ekmekler fazla birde daha dün başladım diyete ve akşamda yanı yemeği tüketmek zorunda kaldımm
ekmeklerin fazla olmasıda diyet doktoruna başladım oda ban günde 7 ekmek verdii ve çokk fazlaa
15 gün böyle ye dedi sonra azaltacakmışızz

Merhaba günlüğümm,
Burayaa evet evet kilolarımı verdim de geldimm demeyi çok isterdim ,ama nerdeee ben verdiklerimi aldımda geldim bilee,92 kilodan 68 kiloya indim ve 8 kilosunuu geri aldımm.Kendime okadar çok kızıyorumkii neden daha çok dikkat etmedim diye eğer aldığım kiloları verseydim hedefime ulaşmıştım.
Kendime yeni bir sayfa açıyorumm ve bu sefer kesin kararlı olarak yoluma devam edeceğimm.13 eylül 2013 tarihinde tartıldım ve birdaha görmemek üzere o rakamı aklıma yazdım 13 ekime kadar tartılmayıı düşünmüyorum ve inşallah o rakamı görmeyeceğimm birdaha,diyetimi bitirme tarihi olarakta 13 haziran 2014 diyorum,kendimii kasmadan,sıkılmadan,bıkmadan ve strese sokmadan bir diyet yapmak istiyorumm bu sefer inşallah.
Buraya yediğim herşeyi,yaptığımm sporumuu ev işlerimii herşeyimii yazmak istiyorumm.

Günlükçümm sana söz verdiğimm gibii bakk geldimm bu sefer yarı yolda bırakmakk yokk senii sende benii bırakma olurmuuu,bu sayfaya 59 kiloyumm yuppiiiii yazmak istiyorumm
Bugünn neler yapmışımm sabah 7 buçukta benimm oğlan geldii uyandırdı beni ,bende hemen kahvaltımıı yaptım,1 dilim ekmekle ,peynir yedimm,saat 9 gibide kahve içtim ara yapmadımm öğlende 3 kaşık közlenmiş patlicanıı 1 soğan ve az salçayla kavurdumm 3 kaşık yoğurt,ve 1 dilim ekmekle 1 minik turp yedim.
Bu arada kışlık temizliğe başladım ben hergünn halı yıkıyorum,akşamdan halılarımı ıslıyorumm hlı yıkama deterjanı döküp bekliyorumm sabah kirler çok güzel yumuşamışş oluyor hiç zorlanmadan halımı yıkıyorumm,bugün 1 tane daha yıkadıktnn sonra buzdolabımıı sildimm içini dışınıı temizleyip yerleştirdimm,mikrodalgada temizlendii,bilgisayar odası ve çocuk odasınınn perdeleri yıkanıpp ütülendii,
Sonra kızıma defter alışverişine çıktık ardından ben yürüyüş yaptım
Akşam 2 kepçe trhana çorbası,3 kaşık salata,ve 3 kaşık tavuk sote yedimm

Neden 13 haziran 2014 kadar hedefim çünküü okulların kapandığı gün diyetiminn bitmiş olacağı tarih oluyor.Hedefimii uzun tuttum çünküü yok bayrama kadar,yılbaşına kadar deyince zaman azaldıkça ben çok aç bırakıyorumm kendimi ve elim ayağıma dolaşıyor veriyorumm kiloları ama geri alıyorumm,şimdii sağlıklı az ve sık beslenerek vereceğim inşallah

Günlükçümm bengeldim yine,menümüü yazmaya geldimm
Sabah 7 buçukta tam buğday ekmeğiyle tost ve domates,ara kahve,öğln 3 kaşık tavuk sote ve salata,öğlnn yine kahve içtimm akşamda 1 kepçe patate sulusu ve 2 kaşık pilav yedimm arada 1armut yedimm.Akşam tam 1 saat yürüyüşş yaptımm ,ev temizliğindede 1 halı daha yıkadım ve davlumbaz ve fırınımı iyice temizledim,yatak odası ve mutfağınn perdelerinii yıkamıştımm onları ütüledimm,balkonumuu deterjanlı çamaşır suluu iyiice yıkadımm,hergünn azar azar ince ayrıntılı birşyler yapmaya çalışıyorumm bitiğindede en son halıları sermeyii düşünüyorumm

Nod arkadaşımızın günlüğünden çok fena gaza geldimmm 31günde 12 kilo verdi
1nci gün,
Sabah,
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
3 zeytin,

Ara,
türk kahvesi az şekerli,

Öğlen,
2 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık tavuk ciğer,

Ara,
1 elma,

Akşam,
1 buçuk kepçe tavuk çorbası ekmek yok

Ara,
1 salatalık minikti

kilomda 77.2 geldi

2.nci gün
Sabah,
1 dilim ekmek,
2 dilim peynir,
2 zeytin ,
3 dilim domates ve salatalık

Ara,
1 kahve,
salatalık

Öğlen,
1 dilim ekmek,
1 kase tavuk çorbası,

Ara,
1 kahve,

Akşam ,
1 kase domates çorbası ekmeksiz
Spor olarak 60 dakka yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…