Elektrikli Mutfak Aletleri karaca düdüklü tencere kullananlar yardım

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
karaca düdklü tencereyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. bu konusunda yardımcı olurmusunuz. bir yerde hata yapıyorum ama nerede olduğunu bulamadım.

tencerem budur

karaca düdklü tencereyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. bu konusunda yardımcı olurmusunuz. bir yerde hata yapıyorum ama nerede olduğunu bulamadım.

Eki Görüntüle 729073
tencerem budur

Bu tencereden bende de var, sorun sizde değil tencerede, her halükarda hava kaçırıyor, kapağı tam sıkışmıyor, tuhaf sesler çıkarıyor. 2 kere değiştirdim sonunda kabullendim bu tencere böyle... eğer kullanmadıysanız faturanız elinizdeyse iade edin ya da başka modelle değiştirin derim.

aynı tencerenin siyahı var ilk başlarda çok ii diyebilirdim ama zamanla içindeki suyu kaybetti etim az daha dipi tutacaktı. tavuğu 15-20 da haşlanıyordu şim 40 nerdeyse garantiye verdim bakalım nolcakk

3 senelik tencerem. çeyizime almıştım. 3 yıl önce bir kaç kere kullandım. buharlar etraftan çıkıyor. geçenlerde servise gönderdim. sözde contayı değiştirip aynı şekilde gönderdiler. 2 gün önce yine denedim. aynı problem. 3 senede en fazla 5 kere kullandım. ama hep problemli.

sizlerden ricam var. bana açıklamalı olarak nasıl kullandığınızı yazarmısınız. belki ben bir yerlerde hata yapıyorumdur

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..pierre cardin tavsiye ederim komşum çok memnun keşke bende alsaydım

Eki Görüntüle 729073
tencerem budur

Aynı tencere işte, kullanmaktan korktuğum tencere, inanmıyorum! Ben de ben mi beceremiyorum şunun kapağını sıkı sıkı kapatmayı diyordum, tam oturmuyor çünki. Bir kere bile kullanamadım korkudan! O şekilde kullanan var mı? Kapağının tam oturmamasının her hangi bir riski var mı? Düdüklü tencere bu, bilmeden kullanmayayım, şakası olmaz ALLAH korusun. İnşaallah birileri cevap verir :-?

Ben beceremedim ama yinede kullanıyorum. Düdüklü olarak değil. Normal tencere olarak kapağını kapatıyorum. Kaynayınca havasını açıp alıyorum. Bir düdüklü kadar çabuk pişirmiyor. İdare ediyorum

Allahm tencereye beddua edicem tövbe tövbe yaa uyuz bisey ceyize almistim bende zamaninda kullanmaya basladgmda garantisi bitmisti bende sanyorm sorun benimkinde simdi aklima geldi bi bakaym dedim herkeste ayniymisen güzeli eski usul düdüklüler sanırim alicam bi tane

Evet eski usuller daha iyi ama onlarda patlama tehlikesi var. Alırsan tefal al. İnsanlar daha memnun ondan.
Artık karaca düdüklü tenceremi normal tencere olarak kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…