• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca kalitesi çeyizim

Sena14914

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
30
5
6
35
Fransa
Kızlar kulanan duyan varsa yazsın lütfen ben ÇKB setimi, yemek takımımı, çelik tencere setimi ve seramik tencere setimi Karaca'dan aldım. Kulanıp memnun olan olmayan varmı!? :)

Son düzenleme:

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394892335.382359.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394892335.382359.webp
    16 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

kuzenlerimden biri de karacanın çeyiz setini almıştı. çelik tencere setinden memnun değil, çeliği ince diyor. bu sebepten de dibi tutuyormuş. granit tencere takımından memnun gibi. bone chine yemek takımından menun, kahvaltı setinden de memnun. ç.b.k setinin bıçaklarından memnun değil. bulaşık makinesine koyduğunda, bıçaklarında paslanma olmuş. aldığı firmaya verdi, temizletti. şimdi de bıçakları makineye pek koymamaya dikkat ediyor. eğer koyduysa da program biter bitmez, çıkarıp kuru bir bezle kendisi siliyor. kaçık ve şçatallarda sıkıntı yokmuş. düdüklü tenceresinden memnun, annem de kullanıyor o da memnun.

Eki Görüntüle 1024158 didim çelik tencere setim
Eki Görüntüle 1024159
Eki Görüntüle 1024160

Bu ürünleri kullanan varmı kızlar? Memnunmusunuz !?😳😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynısını aldım çeyizime 9 ay oldu daha evleneli kulpları ocaka hep yandı alt kısımları hemde ocagın altını tencereye nazaran daha kısık actıgım halde bende karacayı cok guvenerek aldım ama yemek ve catak kasık bıcak takımı harıc hıcbır urununden memnun degılım... ımkanın varsa degıstır.

Back
X