karaca mı kütahya mı ??*

sincazli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
459
299
103
kızlaaar misafir için yemek takımı almak istiyorum ama çok kararsızım kararlı olduğum tek konu kare olmasını istediğim hangi marka olsun deseni rengi ne olsun bilemiyorum yardım ediiinnn

kızlaaar misafir için yemek takımı almak istiyorum ama çok kararsızım kararlı olduğum tek konu kare olmasını istediğim hangi marka olsun deseni rengi ne olsun bilemiyorum yardım ediiinnn

canım ben çeyizime karaca aldım hepsini tencere takımı,yemek takımı,kahvaltı takımı,günlük yemek takımı benim yemek takımım kareli tavsiye ederim al bence ama kütahyada azımsanacak bir marka değil yılların markası...benim aldığım yemek takımı grili idi ism,ini buşamadım ama güzel takım yani bugün alacak olsam kütahya alırım canım desenleri çok güzel internet sitesinden bakabilirsinn

çoğunu beğendiğim için bu durumdayım ama sanırım kütahyadan alcam günlük için yuvarlak düşünüyorum onu karacadan bakabilirimm .. teşekkürlerrr
tencerelerimi çkb mi filan hisardan aldım hep umarım pişman olmam

kütahyayı öneririm. Çelik konusunda da hisar oldukça kaliteli bir markadır. Pişman olmayacağını söyleyebilirim canım

Porselende kütahya karacadan kat kat öndedir, ve nacizane tavsiyem yuvarlak alman,
Şimdiki aklım olsa kesinlikle yuvarlak alırdım

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..ALCAKSAN PİERRE CARDİN AL CANIM KULLANANLAR MEMNUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…