İnsallah tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)
Bulunca resmini yüklersin artık
Hanimlar merhaba bugün bir magazada karacanin bir yemek takimini gordum cok begendim ama fiyatini soramadim acelem vardi eve gelince modeli netten bulayim dedim yok yok bulamiyorum aklima burasi geldi belki alan kullanan vardir model kare orta kismi bos , kenar kisimlarinda kucuk kucuk pembe cicekler var. sarmaşık şeklinde degil cicekler tek tek biçimde cok tatli bir model fakat bulamadim var mi kullanan goren duyan bilen((((
Değil malesef canımcanım bu mu acaba? resim yükleyemedim ama link yolluyorum :)
http://www.krcshop.com/asp/product/3889/82-Prc-Yemek-Takimi-1576
Ya aslinda ben kutahyanin takimini almistim amaa acele ettim sanirim almakla cok icime sinmedi bu modeli gorunce vuruldum resmen degisim yaptirmayi dusunuyorum ne bileyim tabak sonucta zaten misafirlere kullanilacak sadece
Hanimlar merhaba bugün bir magazada karacanin bir yemek takimini gordum cok begendim ama fiyatini soramadim acelem vardi eve gelince modeli netten bulayim dedim yok yok bulamiyorum aklima burasi geldi belki alan kullanan vardir model kare orta kismi bos , kenar kisimlarinda kucuk kucuk pembe cicekler var. sarmaşık şeklinde degil cicekler tek tek biçimde cok tatli bir model fakat bulamadim var mi kullanan goren duyan bilen((((
bende merak ettim şimdi
bu benım yemek takımım sanırım böyle bişey istysun sende. kutusundada bsey yazmıyo ki sylesem.
Karacanın bazı modelleri var özel tasarım. Onlar internetten çıkmıyo genelde ama bide karaca özel tasarım yemek takımı diye arat istersen. Sanırım dediğin takımı bende gördüm fiyatı 2900drn 2500 yapıyolar aynı takımsa tabi:) alcaktım ama fiyatı çok geldii((
aslında model tam olarak bu değildi ama benziyo sizinkinde yapraklarda var fakat benim dediğim sırf pembe minik çiçeklerden oluşuyordu yalnız sizinkide çoookk hoşmuş karacanın modeli mi bu dabayılıyorum şöyle şirin şeylere ya
öyle birşey bende hatırlıyorum sana bulucam onu merak etmeesadece cicek var ama kare demi
evet evet aynen öyle kareliği aynı sizin takım gibi oval falan değil tam kare
tamam arastırıcam bulursam söylerim :)
ah canım ya bu karaca yenileriyle beni de mahvetti
bende yemek takımım olmasına rağmen mağazada gördüğüm,modelini sormayı 2.gidişimde akıl edebildiğim,ismi margaret olan bu takıma aşıkkk oldum fiyatı 1398 liraydı karacanın kendi mağazasında 1700 lira dediler ama ateş bacayı sardı bende ürünler o kadar yeniymiş ki kataloğa bile basılmamışlar dolayısı ile internette bulamassınız dediler
bak tabi resmini çekip eklemeyi unutma yalnızbenim model bu değildi yalnız bu çoookk şirin aynı zamanda da çok şıkmış ya bayıldım harikakesin benim gördüğümde yeni bi modeldi tekrar gidip bakmam gerekecek sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?