karaca yemek takımı

canım bu mu acaba? resim yükleyemedim ama link yolluyorum :)

http://www.krcshop.com/asp/product/3889/82-Prc-Yemek-Takimi-1576

Ya aslinda ben kutahyanin takimini almistim amaa acele ettim sanirim almakla cok icime sinmedi bu modeli gorunce vuruldum resmen degisim yaptirmayi dusunuyorum ne bileyim tabak sonucta zaten misafirlere kullanilacak sadece

bu benım yemek takımım sanırım böyle bişey istysun sende. kutusundada bsey yazmıyo ki sylesem.

Eklentiler

• $yemek takýmým.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:

Karacanın bazı modelleri var özel tasarım. Onlar internetten çıkmıyo genelde ama bide karaca özel tasarım yemek takımı diye arat istersen. Sanırım dediğin takımı bende gördüm fiyatı 2900drn 2500 yapıyolar aynı takımsa tabi:) alcaktım ama fiyatı çok geldii((

bu benım yemek takımım sanırım böyle bişey istysun sende. kutusundada bsey yazmıyo ki sylesem.

aslında model tam olarak bu değildi ama benziyo sizinkinde yapraklarda var fakat benim dediğim sırf pembe minik çiçeklerden oluşuyordu yalnız sizinkide çoookk hoşmuş karacanın modeli mi bu da bayılıyorum şöyle şirin şeylere ya

dediğin gibi de arattım ama bulamadım eğer fiyatı öyle uçuk birşeyse üzülürüm yaa

öyle birşey bende hatırlıyorum sana bulucam onu merak etmee sadece cicek var ama kare demi

ah canım ya bu karaca yenileriyle beni de mahvetti
bende yemek takımım olmasına rağmen mağazada gördüğüm,modelini sormayı 2.gidişimde akıl edebildiğim,ismi margaret olan bu takıma aşıkkk oldum fiyatı 1398 liraydı karacanın kendi mağazasında 1700 lira dediler ama ateş bacayı sardı bende ürünler o kadar yeniymiş ki kataloğa bile basılmamışlar dolayısı ile internette bulamassınız dediler

Eklentiler

• $2014-01-23-2099.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:

benim model bu değildi yalnız bu çoookk şirin aynı zamanda da çok şıkmış ya bayıldım harika kesin benim gördüğümde yeni bi modeldi tekrar gidip bakmam gerekecek sanırım :44:

benim model bu değildi yalnız bu çoookk şirin aynı zamanda da çok şıkmış ya bayıldım harika kesin benim gördüğümde yeni bi modeldi tekrar gidip bakmam gerekecek sanırım :44:
bak tabi resmini çekip eklemeyi unutma yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…