• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca yemek takımı

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
Hanimlar merhaba bugün bir magazada karacanin bir yemek takimini gordum cok begendim ama fiyatini soramadim acelem vardi eve gelince modeli netten bulayim dedim yok yok bulamiyorum aklima burasi geldi belki alan kullanan vardir model kare orta kismi bos , kenar kisimlarinda kucuk kucuk pembe cicekler var. sarmaşık şeklinde degil cicekler tek tek biçimde cok tatli bir model fakat bulamadim var mi kullanan goren duyan bilen :(((((

Hanimlar merhaba bugün bir magazada karacanin bir yemek takimini gordum cok begendim ama fiyatini soramadim acelem vardi eve gelince modeli netten bulayim dedim yok yok bulamiyorum aklima burasi geldi belki alan kullanan vardir model kare orta kismi bos , kenar kisimlarinda kucuk kucuk pembe cicekler var. sarmaşık şeklinde degil cicekler tek tek biçimde cok tatli bir model fakat bulamadim var mi kullanan goren duyan bilen :(((((

$DSC_5559.webp

böyle bişey miydi :44:

Bende Karaca jasmin modelini kullanıyorum:36:

$3523-karaca-krc1606-101532828.webp bu mu canım?

canım kulüpte karacayla ilgili epey bi şikayet okuyunca ben vazgcemiştim sen de bi kere daha düşün derim :34:

canım kulüpte karacayla ilgili epey bi şikayet okuyunca ben vazgcemiştim sen de bi kere daha düşün derim :34:

Ya aslinda ben kutahyanin takimini almistim amaa acele ettim sanirim almakla cok icime sinmedi bu modeli gorunce vuruldum resmen degisim yaptirmayi dusunuyorum ne bileyim tabak sonucta zaten misafirlere kullanilacak sadece :(

Back
X