kızlar yorumlarınıza cok ıhtıyacm var.dun alcım cıktı bugun 12, gunum.burnumda dıstan ve içten egrılık bıde et vardı.ama en buyuk problem nefes almaktı .nefes almam duzelıyor.sımdıye kadar seklıne onem vermıyodum ama dun alcı cıkınca aynaya bakınca basımdan asagı bı sıcak su dokuldugunu hıssetttım sankı.ben boyle beklemıyodum.ınanın cok kotuyum suanda.aglamaktan bı hal oldum bunları yazarken bıle zorlanıyorum .burnum onceden de cok buyuk kaba degıldı ama sımdı egrılık gıdınce sankı yuzume gore kÜÇÜCÜK KALMIS COK İNCELMİŞ RESMEN.aynaya bakmak dısarı cıkmak fotograf cekılmek ıstemıyorum artık. sadece burun ucunda sıslık var.ama ben bu halını hıc begenmedım.nasıl alısacagım.donusu olmayan bı yol artık...yorumlarıınız kotu olacak muhakak ama yınede yazın.alısmaya calısmam lazım
(album herkese acık)
kızlar yorumlarınıza cok ıhtıyacm var.dun alcım cıktı bugun 12, gunum.burnumda dıstan ve içten egrılık bıde et vardı.ama en buyuk problem nefes almaktı .nefes almam duzelıyor.sımdıye kadar seklıne onem vermıyodum ama dun alcı cıkınca aynaya bakınca basımdan asagı bı sıcak su dokuldugunu hıssetttım sankı.ben boyle beklemıyodum.ınanın cok kotuyum suanda.aglamaktan bı hal oldum bunları yazarken bıle zorlanıyorum .burnum onceden de cok buyuk kaba degıldı ama sımdı egrılık gıdınce sankı yuzume gore kÜÇÜCÜK KALMIS COK İNCELMİŞ RESMEN.aynaya bakmak dısarı cıkmak fotograf cekılmek ıstemıyorum artık. sadece burun ucunda sıslık var.ama ben bu halını hıc begenmedım.nasıl alısacagım.donusu olmayan bı yol artık...yorumlarıınız kotu olacak muhakak ama yınede yazın.alısmaya calısmam lazım
(album herkese acık)
hiç moralini bozma. bak benim de büyük bi yüzüm var 6. gün alçım değiştiğinde burun sırtı incecik uçları kocaman yayık bi burunla karşılaştım -ki benimde estetik açıdan aşırı bi problemim yoktu. 2. alçım çıktığında ise burnum resmen sağa doğru gidiyordu o kadar yamuktu anlatamam sana 15. günümdeyim ben ve bandajlar çıkalı 2 gün oldu inan 2 günde bile o kadar değiştiki burnum eğrilik sabahları max seviyeye çıkıyor akşam kimsenin anlayamayacağı kadar iniyor. bu tamamen ödemlerin bize oynadığı bi oyun :) sen inceliğinden şikayet ediyorsun alçın yeni çıkmış. burnun şişecek bu seferde çok büyük diyeceksin lütfen sabret üzülme emin ol burnun çok değişecek 2-3 günde bile baya fark edecek. moralini bozma
kızlar ya benimde henüz atelim çıkmadı tam bi hafta oluyor. çok merak ediyorum burnumu..inşallah ben de gördüğümde şok olmam
slm kızlar. bende burun ameliyatı olmak istiyorum. internetten cok doktor araştırdım.kafam çok karıştı. önerdiğiniz veya kesinle suna ameliyat olma dediğiniz doktor varma. yardımcı olursanız cok sevinirim. beni bu aralar heralde sizden başka kimse anlamaz .:84: :84:
bu bahsettiğiniz dr nerde acaba
kızlar ya benimde henüz atelim çıkmadı tam bi hafta oluyor. çok merak ediyorum burnumu..inşallah ben de gördüğümde şok olmam
(album herkese acık)
canım çok geçmiş olsun beni ekler misin gözükmüyor herkese açık olduğu halde foto
albüm görünmüyor. geçmiş olsun
Geçmiş olsun albümü göremediğim için burnun hakkında bir yorum yapamıyorum ama atel ve bantlar çıktıktan sonra burun daha çok şişer ama sen şişlikten değil inceliğinden şikayetcisin. Moralini bozman için çok erken şuan farklı bir buruna sahipsin bunları hissetmen çok doğal. Ameliyatını yapan doktor kim bu bilgiyi bizimle paylaşabilirmisin?
cnm sanırım 1 ay olmuş ameliyat olalı nasıl şimdi burnun alışabildin mi?resimlerine bakttım da önceki burnunun büyük olmasından sana çok küçük gelmiş bence gayet güzel duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?