dün sonlara doğru izleyemedim ama güzel bir bölümdü
Dün öldüm öldüm dirildim diziyi izlerken. . Haftaya kesin mahir bende ziyarete gelmiştim diiyip çıkacak işin içindenBirde orhan acayip gıcık bişey
Sonuna kadar izliyorum salı günüde ayakta uyukluyorum valla, sonunda Feride sabah kalkıp Kara ailesine gitti ama kapıyı açan Mahirdi tam da karşı karşıya geldiler bölüm bitti. Bakalım haftaya Mahir Feride'ye ne açıklama yapacak ....
Ayy ben de ızlerken omuzlarımda bı yuk var sankı ıcım kararıyor mahır e bı yardım eden Allahın kulu yok tek basına cırpınıp duruyor adam
Damatla orhan yok mu bıde ayten muhtesem 3 lu
Bencede o dosyada kol duğmesı var
Mahırle turgut aynı anda desıfre olur gıbı gelıyor bana
Babasının yargılanmasına ferıde bakamaz herhalde tarafsız olamayacagı ıcın
Bıde ben necdetın kardesınede sınır oluyorum o kızda ınanırsa ona hıc sasırmam.
Bırı mahıre su kardesıyle damatın yedıgı nanelerı anlatsın onuda geveze ahmetten umuyorum
Savcının metresıyle nazıf karanın ne ılgısı olabılır kı:44:
Salıh actı kapıyı ama ısın ıcınde cıkar gercı fragmanda soruyor mahır kara nerde dıye orhanda abım bizati burda dıyor ferıdeye
Nazıf karayıda bır yere göturuyorlardı nereye acaba baska bır koğusamı alıyorlar acaba:18:
turgut Savcının eşine nazif kara ile savcı arasında husumet olduğuna ferideyi inandırmamız için tanık lazım dedi ve sonra da Savcının metresıni sordu.Demek ki bu konuda Savcının metresınden destek istiycekler.
ben necdete de kardeşine de sinir oluyorum valla,hiç acımam
Babasının yargılanmasına feride bakmaz elbette,başka hakim bulurlar
orhanın enişteyle yediği naneler yumurta kapıya dayandığı zaman ortaya çıkıcak ve ailede bişeyler çatırdıycak gibi,zaten ilknur da sevmiyo gibi kocasını,sanki şu y.dışına tedaviye giden çocuğun babası ile konuşurken böyle bi tuhaf oldu gibi,eski aşık filan mıymış onlar :26:
Evet ama nıye metresı nazıf karayla dusman desın kı neden yanı bısey olmalı kı tanıması gerekmıyor mu
Necdet evet ne gıcık tıp dımı ne oldugu o kadar bellı kı nasıl ınanıyorlar hele o dalyan yanında calıstırdıgı adamı cozememıs
Orhanın mahıre olan dusmanlıgı neden acaba:44:
İlknur sevmıyor zaten ılk bolumde soyledı dıye hatırlıyorum
Haklısın o cocugun babasıyla bısey olabılır keske o olsaymıs karakterlı bırı o iç güveysidamattan bın kat ıyıdır
aynen,hiç yakışmıyo ilknura,kız acaip sorumluluk sahibi,adamsa yetersizin teki.Yani turgut kadına para teklif edebilir(kadın paragöz bi tipse) ya da bi şekilde bişeylerle tehtid edip,nazif karanın aleyhine tanıklık ettirebilir,mamafih turgut bu herşey beklenir cancağızım
Kesınlıkle yazık olmus o kıza
Gercı kucuk kızada yazık olacak o necdetın kardesının soyledıklerıne nasıl ınanıyor yaa oda bulmus kızın zayıf noktasını damardan gırıyor yok benım aılem evlenecegım kadın falan fılan
Dogru soyluyosun turguttan hersey beklenır para verırı tehdıt eder yalan soyler
Ama artık mahır pesıne dustu sonunda suphelenmeye basladı ondan coktan duserdı de pesıne ferıde turgut yapmaz turgut şöyle turgut böyle dıye dıye adamı oyaladı
Annesıde kendı evlenecek nerdeyse turgutla
Babası ıstemez bence onun ne oldugunu bılıyor herhalde yazık etmez kızana ama annesınde kı bır hayranlık goz var nızam var hıc yakısıyorlarmı Allah aşkına
Kesınlıkle yazık olmus o kıza
Gercı kucuk kızada yazık olacak o necdetın kardesının soyledıklerıne nasıl ınanıyor yaa oda bulmus kızın zayıf noktasını damardan gırıyor yok benım aılem evlenecegım kadın falan fılan
Dogru soyluyosun turguttan hersey beklenır para verırı tehdıt eder yalan soyler
Ama artık mahır pesıne dustu sonunda suphelenmeye basladı ondan coktan duserdı de pesıne ferıde turgut yapmaz turgut şöyle turgut böyle dıye dıye adamı oyaladı
Annesıde kendı evlenecek nerdeyse turgutla
Babası ıstemez bence onun ne oldugunu bılıyor herhalde yazık etmez kızana ama annesınde kı bır hayranlık goz var nızam var hıc yakısıyorlarmı Allah aşkına
turguta inanilmaz kinlendim varya kucuck cocuktan ne istiyorsun insafsizligin bu kadari..boyle insanlarin birine sevebilecegine ihtimal vermiyorum.bu kadar kin nefret ve bir yanda feride aski..bilmiyorum tutarsiz geldi bana.
durduk yere bırakmaları çok saçma oldu, bi önceki mahkemede idamı isteniyo sonra mahkeme delil yetersizliği vs. bişey yokken hoooop dışarı, salih'in mahir olduğu da sanki hiç anlaşılmıycak bu durumda tabi, ayrıca turgut'ta ki de ne kinmiş arkadaş, sen kalk başsavcıyı öldür, sonra suçladığın adam idam edilmedi diye ailesine savaş aç yok artık cancağazım..
durduk yere bırakmaları çok saçma oldu, bi önceki mahkemede idamı isteniyo sonra mahkeme delil yetersizliği vs. bişey yokken hoooop dışarı, salih'in mahir olduğu da sanki hiç anlaşılmıycak bu durumda tabi, ayrıca turgut'ta ki de ne kinmiş arkadaş, sen kalk başsavcıyı öldür, sonra suçladığın adam idam edilmedi diye ailesine savaş aç yok artık cancağazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?