Karadayı Atv

dün sonlara doğru izleyemedim ama güzel bir bölümdü

Sonuna kadar izliyorum salı günüde ayakta uyukluyorum valla, sonunda Feride sabah kalkıp Kara ailesine gitti ama kapıyı açan Mahirdi tam da karşı karşıya geldiler bölüm bitti. Bakalım haftaya Mahir Feride'ye ne açıklama yapacak ....

orhan ve damat bey mahirin başına iş açacak...
feride mahirle karşılaşacak ama durum idare edilecek gibi ...feride bukadar erken öğrenemez ,
mahir kara ailesiyle görüşmeye geldim tam çıkıyodum kapı çaldı felan der sanki...orhan da sinir sinir konuşur ...
ama çakma türkan şoray gelir feride onu görürse
şu serra da tam kunduz çıktı...
ahh turgut cancağızım gıcıksın felan ama sana bayılıyorum bir de aşk acısından şarkı söylemez mi...
arşiv felan serra mahfetti

serra iyi yapıyo turgut kılpaçinosuna turgut şeytan ama serra da az değilmiş.feride de turguta nasıl güvenmişse bi tuhaflık olduğunu hiç farketmiyo,bi de ölen başsavcının karısına sinir oldum,kendince hakime ayar veriyo mahir ferideyle karşılaştı ama yırtar yine bu işten de

Dün öldüm öldüm dirildim diziyi izlerken. . Haftaya kesin mahir bende ziyarete gelmiştim diiyip çıkacak işin içinden Birde orhan acayip gıcık bişey

şeyi merak ediyorum..her şey ortaya çıkacak..mahiri istemicek feridenin anne babası yaaa...adamın kaçakçı vs ortaya çıkınca
n' olcak acaba...kızı babasını mı yargılıycak:44:

Ayy ben de ızlerken omuzlarımda bı yuk var sankı ıcım kararıyor mahır e bı yardım eden Allahın kulu yok tek basına cırpınıp duruyor adam

Damatla orhan yok mu bıde ayten muhtesem 3 lu

Bencede o dosyada kol duğmesı var

Mahırle turgut aynı anda desıfre olur gıbı gelıyor bana

Babasının yargılanmasına ferıde bakamaz herhalde tarafsız olamayacagı ıcın

Bıde ben necdetın kardesınede sınır oluyorum o kızda ınanırsa ona hıc sasırmam.

Bırı mahıre su kardesıyle damatın yedıgı nanelerı anlatsın onuda geveze ahmetten umuyorum

Savcının metresıyle nazıf karanın ne ılgısı olabılır kı:44:

Salıh actı kapıyı ama ısın ıcınde cıkar gercı fragmanda soruyor mahır kara nerde dıye orhanda abım bizati burda dıyor ferıdeye

Nazıf karayıda bır yere göturuyorlardı nereye acaba baska bır koğusamı alıyorlar acaba:18:

turgut Savcının eşine nazif kara ile savcı arasında husumet olduğuna ferideyi inandırmamız için tanık lazım dedi ve sonra da Savcının metresıni sordu.Demek ki bu konuda Savcının metresınden destek istiycekler.
ben necdete de kardeşine de sinir oluyorum valla,hiç acımam

Babasının yargılanmasına feride bakmaz elbette,başka hakim bulurlar

orhanın enişteyle yediği naneler yumurta kapıya dayandığı zaman ortaya çıkıcak ve ailede bişeyler çatırdıycak gibi,zaten ilknur da sevmiyo gibi kocasını,sanki şu y.dışına tedaviye giden çocuğun babası ile konuşurken böyle bi tuhaf oldu gibi,eski aşık filan mıymış onlar :26:

Evet ama nıye metresı nazıf karayla dusman desın kı neden yanı bısey olmalı kı tanıması gerekmıyor mu

Necdet evet ne gıcık tıp dımı ne oldugu o kadar bellı kı nasıl ınanıyorlar hele o dalyan yanında calıstırdıgı adamı cozememıs

Orhanın mahıre olan dusmanlıgı neden acaba:44:

İlknur sevmıyor zaten ılk bolumde soyledı dıye hatırlıyorum

Haklısın o cocugun babasıyla bısey olabılır keske o olsaymıs karakterlı bırı o iç güveysidamattan bın kat ıyıdır

aynen,hiç yakışmıyo ilknura,kız acaip sorumluluk sahibi,adamsa yetersizin teki.Yani turgut kadına para teklif edebilir(kadın paragöz bi tipse) ya da bi şekilde bişeylerle tehtid edip,nazif karanın aleyhine tanıklık ettirebilir,mamafih turgut bu herşey beklenir cancağızım

Kesınlıkle yazık olmus o kıza

Gercı kucuk kızada yazık olacak o necdetın kardesının soyledıklerıne nasıl ınanıyor yaa oda bulmus kızın zayıf noktasını damardan gırıyor yok benım aılem evlenecegım kadın falan fılan

Dogru soyluyosun turguttan hersey beklenır para verırı tehdıt eder yalan soyler

Ama artık mahır pesıne dustu sonunda suphelenmeye basladı ondan coktan duserdı de pesıne ferıde turgut yapmaz turgut şöyle turgut böyle dıye dıye adamı oyaladı

Annesıde kendı evlenecek nerdeyse turgutla

Babası ıstemez bence onun ne oldugunu bılıyor herhalde yazık etmez kızana ama annesınde kı bır hayranlık goz var nızam var hıc yakısıyorlarmı Allah aşkına

ahahah,aynen,annesi zaten kocasıyla pek samimi değl,turguta hayır diyceğini sanmam

Onlar yakışıp yakışmadığına bakmıyorlar cancazım, mamafiğğ onlar için önemli olan makam mevkii

durduk yere bırakmaları çok saçma oldu, bi önceki mahkemede idamı isteniyo sonra mahkeme delil yetersizliği vs. bişey yokken hoooop dışarı, salih'in mahir olduğu da sanki hiç anlaşılmıycak bu durumda tabi, ayrıca turgut'ta ki de ne kinmiş arkadaş, sen kalk başsavcıyı öldür, sonra suçladığın adam idam edilmedi diye ailesine savaş aç yok artık cancağazım..

Son düzenleme:
turguta inanilmaz kinlendim varya kucuck cocuktan ne istiyorsun insafsizligin bu kadari..boyle insanlarin birine sevebilecegine ihtimal vermiyorum.bu kadar kin nefret ve bir yanda feride aski..bilmiyorum tutarsiz geldi bana.

turguta inanilmaz kinlendim varya kucuck cocuktan ne istiyorsun insafsizligin bu kadari..boyle insanlarin birine sevebilecegine ihtimal vermiyorum.bu kadar kin nefret ve bir yanda feride aski..bilmiyorum tutarsiz geldi bana.

var ya şu bölüme kadar turgut tadı tuzu,cancağızım filan diyodum ama benim minik nazifime bulaştı ya acaip öfkelendim ona mahirim hakkından gelir onun,yağuşuhlu karadayım...turgutun ferideye duyduğu sevgiden ziyade elde edememekten dolayı bir saplantı bence,tipik türk erkeği işte,hatun peşinden koştukça değerleniyor

bir hinlik var bunda ve fakat gelecek bölümde belli olacak..

orhanın eline silah ver demişti hamamcıya, evde silah bulunsun diye sıkı sıkı tmbih etmişti.bunla
bir alakası olduğunu düşünmekteyim.yani boşuna serbest bırakmadılar adamı bence. üzerine bir şeyler yıkılacak ki
bakın işte aradığımız oydu, işte başka işleri de varmış dedirtmek için. ilk aklıma bu geldi..

sucladıgı adam ıdam edılmedı dıye kınlenmedı,tutustu.cunku suclu bızzat kendısı ve sucu yıktıgı nazıf kara bu davadan yırtarsa turgutun kelle tehlıkeye gırıcek.bu yuzden yıne bı dolap cevırıyo turgut ve saz arkadasları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…