Bi tek onun icin ayrilmadi ki.. Sonucta haber vermedi diye gururu, onuru soz konusu oldu. Kacmis saklanmis gibi oldu.
Ayten'in Mahire inanmamasi var, Hakime konusunda. Sonra babasi hapisteyken nisan dusunmesi gibi, sahneye cikip sarki soylemeyi istemesi.. Bunlarin hic biri Mahir'e uymuyor. Bu da tuz biber oldu.
Ben bu adamin oyunculuguna bayiliyorum. Baska yerlerde gormedim ama rolunu cok inandirici oynuyor..
Opet reklaminda da cok sekermis
Bi tek onun icin ayrilmadi ki.. Sonucta haber vermedi diye gururu, onuru soz konusu oldu. Kacmis saklanmis gibi oldu.
Ayten'in Mahire inanmamasi var, Hakime konusunda. Sonra babasi hapisteyken nisan dusunmesi gibi, sahneye cikip sarki soylemeyi istemesi.. Bunlarin hic biri Mahir'e uymuyor. Bu da tuz biber oldu
çok sıkıldım bu bölümden keşke kayıp şehire baksaydım o kesinlikle daha güzel,dizi aynı şeyler etrafında dönüp duruyor nazif kara davasında bi gelişme falan olsa bence iyi olacak çünkü sıkmaya başladı
dünkü diziyi aşk ve heyecanla bir ben mi izledim nedir..
salih ( mahir ) feridenin karşısında aciz kaldı, feride ayrı bir eridi bitti..
çok başarılı buluyorum ikisini de ve bu aşkın sonu ne olur merakla bekliyorum..
Ben de çok beğenerek izliyorum. Ama son reklamdan sonra izleyemedim, Ayten, Feride ye ne dedi merak ettim doğrusu.
Çok gıcık oluyorum o kız çıkınca sanki bilerek te rolünü mü çoğalttılar , yoksa ben gıcığımda bana öylemi geliyor.
ne akşamdı beeeegerçekten hakkını veriyorlar bu aşkın..
bu küçük erkek kardeş ortalığı karıştıracak gibi..
yasin ve mahir in kanka olmalarına şaşırdım ama hoş bir ikili oldular.
söle beee mahirrr, söleeeee
Eki Görüntüle 619170
bende şaşırdım annesinin o olmadığını öğrenince..
insan eskilerin gönül bağı ne kadar kuvvetli demeden edemiyor.
pazartesi başka ne var ki:44: yok yok izleniyordur yavv
feridenin eveki salaş halleri çok hoşuma gidiyor..bir de her ne kadar
işi gereği ağır olsa da içinde hep bir genç kız heyecanı var..
Benımde hosuma gıdıyor berguzar korelın oyunculugu ama begenmeyen cok
Rolunun hakkını verıyor
Acaba neden oldurmus karısının kardesını nazıf kara
Aytende yurdunu buldu sonunda tam yasamak ıstedıgı hayat
Bıde mahırın kız kardesı ablasına sen benım ablam bıle degılsın demıstı demek kı mahırle evlı olan kız kardes dıger kucuk kızlada askerden gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?