Karadayı Atv

Çok guzel bi bolumdu,
Hapishane sahneleri mahvetti beni,o cocugun asilmadan onceki hali,havalandirmadaki sahneler,gozlerinde gorunen kuşlar,gozunden akan yaşlar,cok cok guzeldi..
Mahirle feride zaten artik bekleniyodu opusmeleri.
Feride ogrenince mahir oldugunu cok merak ediyorum nolcak.
Komserden bombalar bekliyorum.kiz icin mahirin tarafinda olucak,ama o kurtardiklari adam filan,cikari ne onu merak ediyorum.
Bide mahirin basi belaya girdi yine o clubtekilerle,bu mavi gozlu pislik herif bikmadi mahirle ugrasmaktan,
Eniste faktoru mahirin yaninda hep ezik kalmaktan sikayetciydi zaten eline bi firsat gecti..

Savcı ''SAKARYA FIRAT'' dizisinde Türkmen bir vatanseveri canlandırıyordu ordaki rolünde çok sempatikti burada görünce şaşırdım ama rolünün hakkını veriyor doğrusu.

evet ama bunları Mahir bilmiyor ki mahir sadece o olayı sakladığı kısmını bilip buna göre ayrıldı. bence yalanlarından şarkı söyleme kısmını öğrenseydi daha gerçekçi bir ayrılık olurdu senaryo açısından. bunu sakladı diye ayrılması senaryoya uymadı.

çok sıkıldım bu bölümden keşke kayıp şehire baksaydım o kesinlikle daha güzel,dizi aynı şeyler etrafında dönüp duruyor nazif kara davasında bi gelişme falan olsa bence iyi olacak çünkü sıkmaya başladı

Aynen,zaten curcunadan izleyemiyorum dogru duzgun.sikici bi bolumdu.
Keske kayip sehiri izleseydim dedim bende..

21 ocak fragmanı...

[video=youtube;_ovGPS5jy6s]http://www.youtube.com/watch?v=_ovGPS5jy6s[/video]

dünkü diziyi aşk ve heyecanla bir ben mi izledim nedir..

salih ( mahir ) feridenin karşısında aciz kaldı, feride ayrı bir eridi bitti..

çok başarılı buluyorum ikisini de ve bu aşkın sonu ne olur merakla bekliyorum..

Ben de çok beğenerek izliyorum. Ama son reklamdan sonra izleyemedim, Ayten, Feride ye ne dedi merak ettim doğrusu.

Çok gıcık oluyorum o kız çıkınca sanki bilerek te rolünü mü çoğalttılar , yoksa ben gıcığım da bana öylemi geliyor.

ayten ile mahir yanyana durunca aytenin boyunu görünce şok oldum yanlış mı gördüm diye eşime sordum.. son sahnede ferideyle yan yana görünce iyice emin oldum ... ne kadar minyonmuş.. muhteşem yüzyılda ne kadar farklı görünüyordu :)

son kısmı ben de izleyemedim ama haftaya izlerim..fırsat bulup netten de bakamadım.
ben de gıcık oluyorum o hatuna

ne akşamdı beeee gerçekten hakkını veriyorlar bu aşkın..

bu küçük erkek kardeş ortalığı karıştıracak gibi..
yasin ve mahir in kanka olmalarına şaşırdım ama hoş bir ikili oldular.

söle beee mahirrr, söleeeee

Bende cok begenerek ızlıyorum ama pek ızleyen yok gıbı reytıng yuzunden bıtmez ınsallah
Mahırın annesının o kadın olmamasına cok sasırdım basta soylemıslermıydı ben duymamısım

Yasınle mahırın kanka olmasını benı sasırtmadı beklıyordum onların ıkısının oldugu sahnede cok eglenıyorumdum aslında yasının cok yardımı dokunacak bence mahıre

Mahırın kardesı pıskopat mı ne yaa onda var bısıler mahırıde sevmıyor galıba
Cetın Tekındor da büyük oyunca

Turgut savcıda hıc bos durmuyor

En cok merak ettıgım yerde Ferıde mahırı ogrenınce ne olacak:18:

bende şaşırdım annesinin o olmadığını öğrenince..
insan eskilerin gönül bağı ne kadar kuvvetli demeden edemiyor.

pazartesi başka ne var ki:44: yok yok izleniyordur yavv

feridenin eveki salaş halleri çok hoşuma gidiyor.. bir de her ne kadar
işi gereği ağır olsa da içinde hep bir genç kız heyecanı var..

dün akşam diziyi izledim mahirin annesi o kadın değilmiymiş ben kaçırmışım galiba o sahneyi.hangi sahnede söylediler?birde dizide turgut savcının sürekli dört ayak üstüne düşmesinden bıkkınlık geldi bu seferde telefonda öğrendi süleyman savcının trabzonda görev yaptığını çok sinir oldum.

Benımde hosuma gıdıyor berguzar korelın oyunculugu ama begenmeyen cok
Rolunun hakkını verıyor

Acaba neden oldurmus karısının kardesını nazıf kara
Aytende yurdunu buldu sonunda tam yasamak ıstedıgı hayat

Bıde mahırın kız kardesı ablasına sen benım ablam bıle degılsın demıstı demek kı mahırle evlı olan kız kardes dıger kucuk kızlada askerden gelen

Aaaa bak kaçırmışım ben de bazı kısımları..

ayy bir fırsat bulup atladığım yerleri izleyim en iyisi
turgut zeki ama bir yerde açık verecek. yasin e güveniyorum ..

yaa bir de ne aşktır arkadaş...adamın biri soğukta bekler, diğeri imkansız aşkım der kızı bırakır ama babasına sahip çıkar..

iyi yerden yakaladılar..turgut un aşiftesi deşifre olursa işleri iş..

ben de bu zamana kadar evli olanı üvey diye biliyordum çünkü liseli kız sen benim ablam değilisin demişti bir kere.e mahir de üvey değilse ikisi kardeş dicem ama mahirin babası küçükken ''ikinize farklı muamele etmiyorum ikinizde birsiniz benim için'' gibi bişey demişti.sanki biri öz diğeri üveymiş gibi.ama mahir ile evli olan kız bunların çocukları değil o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…