haftalar sonra en yi bölümdü bence...mahkeme anları,çetin tekindorun muhteşem oyunculuğu,turgutun yusuf yusuf halleri,
turgut psikppat felan ama çok başarılı yahu bayılıyorum konuşmalarına mamafi onsuz bu dizi gitmezdi.
feride ağla ağla şiştim bir de makyajı bozulsa içim yanmaz...
mahirin kardeşi ne öyle dizideki aytenden sonraki en cins karakter ,hayırlı olsun...mahire çok işler açar bu çocuk
abisine inat ya mafya babası olur ya katil..
bence guzel bir ikili oldular kenan la berguzar ya . benim hosuma gitti.
Kımse ızlemedı herhalde:18:
Şu orhan hıc askerden gelmeyecektı yada hapısten cıkarmayacaklardı
Serradan kolay mı oyle kurtulmak
Kımse ızlemedı herhalde:18:
Şu orhan hıc askerden gelmeyecektı yada hapısten cıkarmayacaklardı
Serradan kolay mı oyle kurtulmak
Orhan askerdeyken babasının durumunu sorduya mahıre sen dogrucu davutsun soyle noldu dıye
Geldıgınde de hırsızlık yaptıgını ogrendık acaba mahır mı soyledı hırsızlık yaptıgını benım aklıma o geldı dusmanlıgı belkı oradandır
Bu arada fragmanı ızledım serra ferıdeye ıfademı turgut savcı degıstırmemı ıstedı dıyor tabı yıne kandırmıyorlarsa bızı
Itıraf etmeyecek ama turgutu ferıdenın gozunde ıyıce dusurecek
Salıhınde mahır oldugunu anladı orhan ayagına takılmasada yardım etse keske ama hıc sanmıyorum
kesin bi açmaz yapar orhan.babasına merhaba demeden neden öldürdün diye sordu,adam ben yapmadım diyo,o inanmıyo.çok fena çocuk.bi de her yerden çıkıyo,gözlerini faltaşı gibi açmış
serra safı yediği kazıklara doymadı,ona da sinir olkuyorum dizide,bu kadar da gözünü kör etmesin aşktan ya,,adam onu sevmiyo,istemiyo belli.Mamafih Şantajla,blöfle adamı elde tutuyo,bi de evlilik bekliyo,turgut bu numaraları yer mi cancağızım
Haklısın insan babası öldürmüş bile olsa ınanmak ıstemez
Nasıl evlatsa gözlerıde heran bırını bogacak gıbı
Evet ama serradan oyle kolay kurtulamaz turgut ya evlenır ya basına bela olur
aynen,gözler felfecir okuyoserra turgutun başına bela olucak ama bana kalırsa turgut onu da illegal yollardan ortadan kaldırıcak,serra şimdi onu içeri tıktırıcak bişeyler söylemezse,sadece gözdağı verirse turgut ve saz arkadaşları serranın hakkından gelir.bakan bile bu işin içinde,kolay kolay pes etmiyceklerdir
Evet evet daha ilk olarak parise giderken , Bir dosya verdi annesine, bana birşey olursa , Bu dosyayı polise götür dediSerra annesıne not bırakmadımı bana bısey olursa savcıyı nazıf kara öldürmedi diye ben mı yanlıs anladım acaba
Evet evet daha ilk olarak parise giderken , Bir dosya verdi annesine, bana birşey olursa , Bu dosyayı polise götür dedi
Ay o mamahii bitiriyor beni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?