Karadayı Atv

Feride helak oldu aglamaktan
Orhanda hırsızmıs daha neler ogrenecez acaba
Yasını necdetın kardesı tanıyor nasıl içlerine girecek kabadayıların:44:kagıdı verdıgınıde ogrçendı cocuktan
Mahırın dusmanları artıyor sureklı damat kıl kardesıde oyle ayten desen yaralı nereye saldıracak kımbılır
Bakan turgut ooo nolacak bakalım

Bu bolum ıcım bayıdlı ferıdenın aglamasından

Nazif kara da yanlıslıkla öldürmüş karısının kardesını
Serrada saflığına doymasın ama anladı kullanıldıgını sonunda

haftalar sonra en yi bölümdü bence...mahkeme anları,çetin tekindorun muhteşem oyunculuğu,turgutun yusuf yusuf halleri,
turgut psikppat felan ama çok başarılı yahu bayılıyorum konuşmalarına mamafi onsuz bu dizi gitmezdi.
feride ağla ağla şiştim bir de makyajı bozulsa içim yanmaz...
mahirin kardeşi ne öyle dizideki aytenden sonraki en cins karakter ,hayırlı olsun...mahire çok işler açar bu çocuk
abisine inat ya mafya babası olur ya katil..

bence guzel bir ikili oldular kenan la berguzar ya . benim hosuma gitti.

turgutsuz olur muydu hiç cancağızım tipik adam.ben dizide necdeti sevmiyorum,feridenin babası,ilknurun kocası...tabi ki favorim küçük nazif

Kımse ızlemedı herhalde:18:
Şu orhan hıc askerden gelmeyecektı yada hapısten cıkarmayacaklardı

Serradan kolay mı oyle kurtulmak

Kımse ızlemedı herhalde:18:
Şu orhan hıc askerden gelmeyecektı yada hapısten cıkarmayacaklardı

Serradan kolay mı oyle kurtulmak

ben sonlara doğru izledim,serra ne diycek merak ediyorum,turgutu ele vermez de,turgut benim,haberin olsun diye gözdağı mı vericek,nedir?merak ettim doğrusu

bence dünkü bölüm süperdi bol bol aşk izledik hatta bi ara mahir ciddi ciddi saldırdı kadına dayanamayıp:)neyse artık adam babamı kurtarayım derken kalbinide kaptırdı ne yapsın ayten zaten hiç olmuyordu mahire,bide orhana uyuz oldum hele o bakışları ne öyle sürekli birilerini boğazlayacak gibi dolaşıyor ortalıklarda ayteni çok düşünüyosa buyursun kendisi aytenlede çok yakıştılar zaten ayrıca abisine karşı neden bu kadar öfkeli onuda anlayamadım bi türlü ama o karakteri gerçekten sevmedim,serrada nasılsa gerçeği söylemez söyleyeceği en fazla turgutun ferideye olan aşkı bakalım daha nasıl uzatacaklar:44:

orhan çok gıcık bi tip olmakla birlikte lazım.çünkü ailede aşırı bir kenetlenme hali,aşırı bir bağlılık var ve her ailede böyle çıkıntı bi tip vardır.evet orhan işi abartmış ama herkesin bu kadar olgun olması biyerden sonra gerçekçilikten de uzaklaşıyor.Mahirle olan sorununu çok merak ediyorum orhanın.bişeyler olmuş ama nedir acaba?belki de farklı annelerden oldukları için çok samimi değiller,ne biliym :S

Orhan askerdeyken babasının durumunu sorduya mahıre sen dogrucu davutsun soyle noldu dıye

Geldıgınde de hırsızlık yaptıgını ogrendık acaba mahır mı soyledı hırsızlık yaptıgını benım aklıma o geldı dusmanlıgı belkı oradandır

Bu arada fragmanı ızledım serra ferıdeye ıfademı turgut savcı degıstırmemı ıstedı dıyor tabı yıne kandırmıyorlarsa bızı

Itıraf etmeyecek ama turgutu ferıdenın gozunde ıyıce dusurecek

Salıhınde mahır oldugunu anladı orhan ayagına takılmasada yardım etse keske ama hıc sanmıyorum

kesin bi açmaz yapar orhan.babasına merhaba demeden neden öldürdün diye sordu,adam ben yapmadım diyo,o inanmıyo.çok fena çocuk.bi de her yerden çıkıyo,gözlerini faltaşı gibi açmış
serra safı yediği kazıklara doymadı,ona da sinir olkuyorum dizide,bu kadar da gözünü kör etmesin aşktan ya,,adam onu sevmiyo,istemiyo belli.Mamafih Şantajla,blöfle adamı elde tutuyo,bi de evlilik bekliyo,turgut bu numaraları yer mi cancağızım

Haklısın insan babası öldürmüş bile olsa ınanmak ıstemez

Nasıl evlatsa gözlerıde heran bırını bogacak gıbı

Evet ama serradan oyle kolay kurtulamaz turgut ya evlenır ya basına bela olur

Haklısın insan babası öldürmüş bile olsa ınanmak ıstemez

Nasıl evlatsa gözlerıde heran bırını bogacak gıbı

Evet ama serradan oyle kolay kurtulamaz turgut ya evlenır ya basına bela olur

aynen,gözler felfecir okuyo serra turgutun başına bela olucak ama bana kalırsa turgut onu da illegal yollardan ortadan kaldırıcak,serra şimdi onu içeri tıktırıcak bişeyler söylemezse,sadece gözdağı verirse turgut ve saz arkadaşları serranın hakkından gelir.bakan bile bu işin içinde,kolay kolay pes etmiyceklerdir

Serra annesıne not bırakmadımı bana bısey olursa savcıyı nazıf kara öldürmedi diye ben mı yanlıs anladım acaba

Karadayı pembe dayı oldu vallaha

Yılan berdan içeri gireli kaç bölüm oldu dışarda belalı olan adamın içerdemi sesi çıkmıyor kaç böllümdür..

Evet evet daha ilk olarak parise giderken , Bir dosya verdi annesine, bana birşey olursa , Bu dosyayı polise götür dedi

Ay o mamahii bitiriyor beni,

Evvett o dosyanın içinde bence savcı Turgutun kol düğmesi var, savcı Süleyman ölürken elinde Turgutun kol düğmesini koparıyor, Serra da onu görünce elinden alıyor ama aklı almadı Serra süleyman öldüğünde şoka girmiş ne yapacağını bilmez haldeydi bu kol düğmesini saklamayı nasıl akıl etti anlamadım. Cancazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…