Karadayı Atv

ayten feride ile yanyana durunca yavrusu gibi görünüyor :)

ayten in boyu 1.58 miş. sanırım onu türkan şoray a benziyor diye oyuncu yaptılar

2 bölümdür izlemiyorum bi ara izlicem

bence Türkan Şoray' a değil Yasemin Yalçın' a benziyor

süpersin yaaa. yoluk yoluk saçları var bir de sesi çok kötü. normal dublaj sesinden bahsediyorum şarkı söylemesinden falan değil.

nasıl oyuncu olmuş ya ortalıkta o kadar güzel kız varken

süpersin yaaa. yoluk yoluk saçları var bir de sesi çok kötü. normal dublaj sesinden bahsediyorum şarkı söylemesinden falan değil.

nasıl oyuncu olmuş ya ortalıkta o kadar güzel kız varken

valla bak aynı yasemin yalçın muhteşem yüzyılda da gördüğümde ilk ona benzetmiştim yani ufak tefek sevimli bir kız ama sıradan bir de dolgu olayını biraz abartmış yaşına yakışmıyor

valla bak aynı yasemin yalçın muhteşem yüzyılda da gördüğümde ilk ona benzetmiştim yani ufak tefek sevimli bir kız ama sıradan bir de dolgu olayını biraz abartmış yaşına yakışmıyor

son 2 bölm nasıl cnm güzel mi daha izlemedm de

son 2 bölm nasıl cnm güzel mi daha izlemedm de

valla csnım eşim müptelası bu dizinin daha çok. bir sürü hukuki hata buluyor falan ama izlemekten de geri kalmıyor o izlerken ben de bakıyorum öylesine zaten ikizlerle uğraşmaktan öyle çok dikkatli izleyemiyorum hiç bişeyi. ama ortalık biraz karışmıştı son bölümlerde anlayabildiğim kadarıyla hehe :)

Allah bağışlasın canım ikizlerini bayılırım ikizlere yaaa.
benmde erkek arkadaşm izliyor onun yüzünden başladm sonra da merak işte. son 2 haftadr izlemiyorum

Ayten eskı bır mıllet vekılının kızıymıs galıba ordan olmustur oyuncu:
Ama gozlerını cok begenıyorum

beyaz da anlattı bir şeyler dudakları bir şey asitmiş geçici

arkadaşıyla balık yemeye gitmişler bi yapımcı mı ne kartını vermiş buna

beyaz da diyor ki o kart vermeler eskidendi bu devirde kaldı mı öyle

Evet ızledım canım herzamankı gıbı kandırıyorlar bızı

Mahırı daha ogrenemeyecek bence ogrenırse o sınırle asar babasını

Savcı kesın bassavcının nazıf kara hapısteyken gorev yaptıgını ogrendı

Kardesı dayak yemeseydı ıyıydı gercı boylelıkle sakladıkları sırrıda ogrenebılır Ferıde kardesının

Karısını o mu oldurmus kazaydı fılan dedı onu da oyle tehdıt edıyorlar

Herkesın bır sırrı var bır Ferıde mı masum

Son düzenleme:
vayyy beee ne diziydi...aralarının bozuk olması canımı skıyor..
şu savcının da diğer yüzü ne zaman ortaya çıkar merak ediyorum..yeni tanık pek iyi olmadı..

iftiranın ne kadar kötü bir şey olduğunu bir kere daha görmüş olduk..koskoca bir aileyi batırıyor resmen..
Allah böylelerinden bizi sakınsın..

Karadayı dizisi 4 Şubat 17.bölümde salihin(Mahirin) Okuduğu şiir

Gönlümde bir fırtına sonu tufan
Rüzgar her estiğinde adını söylüyor
Kulaklarım sağır olsun diliyorum
dudaklarımda mühürlenmiş bir sözcük gibi ismin
Hangi cümleye başlasam başına adını koyuyorum
Dilim Lal olsun istiyorum
Aklım bir zincir vursun yüreğime
Her halkada demirin soğuklu
yaktığın ateşi söndürsün diliyorum
Öldürmeye çalıştığım sen değilsin
kaçtığım sen değil
Elimde bir hançer
Sen yenigüne doğru
Bırak ben öleyim

çok teşekkürler yaaa
benim bu şiir aklımdaydı sonra uçtu gitti, anımsatmış oldun.

ne güzelde okumuş kimin acaba??

mahirin kardeşi orhanı hiç sevmedim.mahirin bi sürü derdi vardı bide o çıktı.çok ters bir karakter.mahirde yasine ayıp etti biraz sonuçta onun durumunu biliyordu zor duruma soktu onu.ama bence mahkemeye ya yasin gelecek yada yine onun sayesinde bişeyler değişecek gibi mahkeme ertelenecek.

ay evet mahırın kardesı cok sevımsız bır karakter cıdden

size özelden mesaj atamıyorum malum 100 adet olmamış daha hoppala için nekadar istiyorsunuz diye ancak karadayı sağolsun burdan ulaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…