Yöresel Tarif Karadeniz Bölgesi Pideleri

Yöresel Yemekler
Hamsi yap sende.İstanbul'un yemeğini ben de çok bilmiyorum.Eşin nereli?Her bölgeden yapabilirsin aslında.Ben taaa Antep'e kadar uzanmıştım:)

Bir düşeneyim hele , eşim Kocaelili canım .

Aslında köye gitsem , yaksam taş fırını , saçta yufkalar yapsam , yanına güveçler , hımmmmmmmmmmmm

Bir düşeneyim hele , eşim Kocaelili canım .

Aslında köye gitsem , yaksam taş fırını , saçta yufkalar yapsam , yanına güveçler , hımmmmmmmmmmmm

Üff tam yöresel olur o zaman.Güveç çok iyi fikir aslında.Sevmeyen yoktur herhalde.Sen bir düşün bakalım.Gazel'le bize yarışacak yemek lazım.Ortada kaldık baksana.

Ayyyyyy cınıııımmmm

Şileliyim bende Ankaradan ıstanbula giderken Kocaelinden geçiyoruz kim bilir belki bir gün =))

Çok teşekkür ederim nazik davetin için. köy ekmeği de yapıyor mu aynı fırında kayınvaliden

Üff tam yöresel olur o zaman.Güveç çok iyi fikir aslında.Sevmeyen yoktur herhalde.Sen bir düşün bakalım.Gazel'le bize yarışacak yemek lazım.Ortada kaldık baksana.

Düşüneyim hele , olmadı bende mancarlı pide yapayım taş fırında

Rica ederim , evet yapmaz mı ? Ekmek teknesine hamurları koyup sür fırına , çıksın miiisss gibi ekmekler .

Mancarlı pideyi ilk kez evlenince yedim , o hafif is kokusuyla burnumda tüttü bak şimdi olmayan kayınvalide hasretimi çoşturdun

Aus kayınvalideni ara halini hatrını sor.Peşine de ekle.Sen bir mancarlı pide yapardın çok güzel olurdu.Oğlunun canı çok istemiş de.

aslıcım ellerine sağlık
şu pidelere varya ağzımın suları aktı resmen
ya ama çok güzel olmuşlar
senin yemeklerin beni bir tuhaf yapıyor kendimden geçiyorum bakıyorum çıkıyorum gözümün önünden gitmiyor
diğer tariflerinide görmüştüm ama yazamamıştım
şimdi tekrar bakıp yorum yazayım diye geldim diğerlerini kaldırmışsınız
tek tarif olma kuralı mı getirildi gazelde kaldırmış
aslında seçim yapma açısından güzel olmuş
ama öylede tam görsel şölen oluyordu hani
çok güzel şeyler yapmıştın gerçekten tebrik ederim
ellerine sağlık başarılar dilerim

Gözde sen onları benden daha iyi yaparsın.Diğer tariflerim kuş olup uçtu:)Onları da ''Mutfağımda Bugün Ne Pişti'' başlığında paylaştım.Evet bence de toplu güzel olmuştu.Görsel bir şölen yaşatmıştım tüm hanımlara.Teşekkür ederim canım güzel yorumuna.

seninkiler gibi olmaz valla
üşenmesem hemen yapıcamda üşeniyorum
ama bende yapıcam kesin
dur bakayım daha detaylı olarak diğer tariflerinede

oyum sana oyum sana bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seninkiler gibi olmaz valla
üşenmesem hemen yapıcamda üşeniyorum
ama bende yapıcam kesin
dur bakayım daha detaylı olarak diğer tariflerinede

Olur olur istemek başarmanın yarısıdır.

oyum sana oyum sana bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bir oy garanti yani.Buyur canım al senin olsun:)Çok teşekkür ederim güzel yorumuna.

Ellerıne, emeğine sağlık adracım, pideler çok lezzetli görünüyor Yarışmada başarılar dilerim

Karadeniz pidesini çok severim, ellerinize emeklerinize sağlık, çok güzel ve iştah açıcı gözüküyorlar

of off pastırmalı sucuklu en çokta kıymalı da canım kaldı.:18:
Emeğine sağlık Aslı'cım gerçekten marifetlisin yavrucuğum bu konuda tek geçer ,
seni tek
seçerim de fekat ben yine oy vermece yerini bulamadım:44: ne olur linkini versen , inan ki bak bu son iki gözüm çıksın ki bir daha sormuycam.

Son düzenleme:

Abla bak bu son ona göre.Ayrıca iltifatların için de çok teşekkür ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/665735-yoresel-yemekler.html

Ellerine sağlık çok çok güzel gözüküyorlar .

Ama bu nedir? Nasıl bir maharettir? Hep özenirim böyle maharetli ellere. Özenmekle de kalırım nedense. :) Ellerinize sağlık, enfes görünüyorlar.

Ellerine sağlık çok çok güzel gözüküyorlar .

Çok teşekkür ederim.

Ama bu nedir? Nasıl bir maharettir? Hep özenirim böyle maharetli ellere. Özenmekle de kalırım nedense. :) Ellerinize sağlık, enfes görünüyorlar.

Yok o kadar da maharetli değilim yahu.İstemek başarmanın yarısıdır diye bir laf vardır da bu duruma çok uyuyor:)Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…