Adra ne yaptın böyle
Ellerine sağlık canım hepsi harikaBol şans diliyorum
İyi yapmışsın gözümüz gönlümüz şenlensinYaptım birşeyler işte.Tek tarif diye sabitlenmezse ben de protesto edip bol bol yaptım:)Teşekkür ederim güzel dileklerine canım.
İyi yapmışsın gözümüz gönlümüz şenlensinBundan sonra tarif sayısı kaça çıkar bilmiyorum
Aman Allahım cennetemi düştüm
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Hepsinden birer lokma verirsen daha çok başarılar dilerim kiiiiii
Teşekkür ederim Elossa.Allahın hakkı üçtür.Hepsinden üçer lokma verdim gitti.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
Karnı tok olanın bile karnını acıktırır bunlar:)Evet baya çalıştım bunlar için.Çok teşekkür ediyorum.Canım sağol vallahi bittim tükendim burada,birde karnım tok yani...
aç olsam kesin pc ye saldırıcam
Tekrar başarılar diliyorum emek çokk....
ellerine sağlık canım. göremiyorum yine :)) ama eminim çok güzeldir.
ama Kazen tek tarif diye not etmiş:26:
Çok teşekkür ediyorum canım.Görebilseydin keşke
Tek tarif yazıyor ama her yarışmada bu öyle olmuyor.Kazen için de sakıncası yok heralde.
eline sağlık canım çok güzel görünüyorlar....
evet rakip olmuşuz yine
ama bi kerem şike yapmışsın, benim etliekmeklerimden esinlendin dimiiii seni seniii
şaka tatlım,
sunum bizden, takdir üyelerden..hayırlısı olsun...
tek tarif olması konusunda evet çok haklısın...bende bunu savunuyorum, ama bu konuda bi değişme olmadı..sanırım böyle olmasını istiyorlar...
ama adil bir karar için keşke tek tarif yapsak hepimiz...
eğer karar verilirse tek tarife, sözüm söz bundan sonraki yarışmaya da katılacağımm
nevresteye duyurulur
adra arkamdasın dimi canım??
ikna edebilirmiyiz yöneticileri ne dersin
adra sen muhteşemsin. tek kelimeyle muhteşem. geberdim bakarken. ellerine sağlık.
Yok canım senden esinlenmedim:)Tarifini pazartesi akşamı gördüm.Ben o gün peynirimi,eksik malzemeleri almıştım ertesi gün yapacağım için.Değiştirsem mi diye içimden geçirdim ama vaktim yoktu.Ertesi gün izin günümdü yapmak zorundaydım.Tek tarif iyi oluyordu bence.Arkandayım ama ben jübilemi yaptım bu yarışmayla.
Teşekkür ediyorum bu arada.
tek tarif olsa daha çok katılım olur bence...
çünkü diğer katılanlar birçok tarif ekleyince katılmaya niyeti olanların gözü korkuyor resmen...
açıkçası bende tek tarif yapayım diye telkin ettim kendimi ama sonra düşündüm şimdi bütün katılanlar birden fazla yapacaklar, bu sefer benimki bi tanecik kalacak
sırf o yüzden bir tane daha yaptım...
keşke tek tarif zorunluluğu olsa, daha çok katılım olurdu...
Evet canım katılım az maalesef.Gerçi tek tarif olduğu zaman da katılım çok değildi.Bundan sonra değişir inşallah.Ben tek tarif yapacaktin.Seninkini görünce tarifler çoğaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?