- Konu Sahibi agresifkiz
-
Gezmek farklı daimi kalmak farklı. İyi düşünün. Bol yağmur ve nem sizi bıktırabilir
Gezmek ayrı yaşamak ayrı örneğin bende İstanbulu gezmeyi severim gezerken iyi insanlara denk gelirim ama yaşayamam artı olarak Rize ve Trabzon bana göre biraz daha tutucu örf adetlerine bağlı dışarıdan geleni pek kabul etmeyen yerler gibi geliyor bu iki şehirden olanlar taşlamasın tamamen kişisel deneyimim illa karadeniz diyorsanız gidin Samsuna bildiğiniz küçük İstanbul hatta daha güzel özellikle atakumda neyle gezersen gez bakan bile olmaz rahat yerMerhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?