- 14 Ağustos 2018
- 21.133
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.012
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
-
HemşerimGezmek farklı daimi kalmak farklı. İyi düşünün. Bol yağmur ve nem sizi bıktırabilir
Ben de giresunluyum ve doğuda ikamet ediyorum. Memlekete her sene 1 aylığına gidiyorum ve yaşadığım yeri özlüyorum.o derece
Valla annem Trabzonlu doğma büyüme İstanbuldayım gidince 1 hafta zor dayanıyorum ki sinirlenince moraran laz bir dedeyle büyüdüm insanı tuhaftır benden söylemesi yani :)Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
ahahah demin aynı şeyleri yazdım ben de ya tamam çok iyi insanlarda bi tuhaflık var bişe oluyo ama ne oluyo ben hala çözemedimTrabzondan kaçmaya çalışıyorum ben. Buranın insanı büyük şehir insanına benzemez. Anlaşması zordur. Bir daha düşünün derim. Aslında karadenizde en güzel yer ya sinop ya da ünye ve fatsa
Psikopat derken??????Rize’de kalma çok sorun yaşarsın insanları çok kaba Artvin insani candır kesinlikle artvini seç Trabzonlularda psikopat uzak dur benim tecrübem Bunlar sn bilirsin
Anlaşması zor silah kullanını çok mafya falan olaylarıda var aşırı Bn sevmiyorum yorumlardanda ztn pek iyi bahsedilmemişPsikopat derken??????
Ben trabzonluyum ama psikopat değilim. Onu ne yapacağız.Rize’de kalma çok sorun yaşarsın insanları çok kaba Artvin insani candır kesinlikle artvini seç Trabzonlularda psikopat uzak dur benim tecrübem Bunlar sn bilirsin
Trabzonda yaşıyorum doğma büyüme. Biz artık sıkılıyoruz burda. Hafta sonu yapacak bişey bulamıyoruz. 3 tane avm var üçünü toplasan istanbuldaki bi avm etmez. Ha dağ bayır var tamam ama kışında oralar pek gidilecek gibi olmuyo. İnsanların her yerde iyiside var kötüsüde o konuda bişey diyemem. Memleketimi seviyorum ama olanaklar kısıtlı.Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
Aslında çalışmak konusunu bilemem ama yaşamak konusunda size katılıyorum karadeniz e tatile gittim ve aşık oldum bende cennet gibi orası.Merhaba arkadaşlar. Belki dert gibi görünmeyebilir kiminize göre ama hayatımı etkileyen bir sorun olduğu için benim açımdan dert. Ben hemşireyim ve önümüzdeki ilk ya da ikinci alımda kısmetse artık atanacağım. Şöyle ki ailem istanbulda yaşıyor ve bende onlarla kalıyorum ve onlara göre istanbulda kalmalıyım. Ben ise iki kere Karadeniz turu yapmış biri olarak Karadeniz’e aşık olmuş biriyim. Son zamanlarda hep hayatımın bundan sonraki kısmını Rize Artvin Trabzon üçlemesinden birinde geçirdiğimi hayal ediyorum içim huzur doluyor. Ama gel gör ki bunu kimle paylaşsam sen doğduğundan beri istanbuldasın uzun soluklu oralarda yapamazsın diyor. Ailem yalnız yaşayabileceğime hiç inanmıyor zaten. Rizeli bir arkadaşımda sen oradaki insanlarla uğraşamazsın senin gibi naif bir insanı ağlatırlar valla diyor. Ben abartıldığını düşünüyorum sonuç olarak ömür boyu ailemin dizinin dibinde yaşayamam ve Karadeniz gezilerim boyunca da gayet sevimli insanlarla tanıştım. Bilmiyorum çok mu tozpembe bakıyorum olaylara gerçekleri görmüyor muyum yoksa mantıklı bir hayal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?