• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakolda ifade verdim haklıyken haksız durumuna düsermiyim sizce ne yapcam ben(

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Arkadaslar merhaba yardimci olabilcek görüşlerini paylaşcaklar bakabilirmi:( boşanacağım kişi, benim adıma suç duyrusunda bulunmuş sesini kaydettim diye, dün karakola gittim ifade verdim. aradilar beni neler yazmislar sırf bilerek çıldırtmışım kendisini ailecek plan yapmisiz biz :( ve tehdit etmişiz hic bir şekilde tehdit yok herhangi bi yerde de yaymadık dinletmedik sadece aileme dinletmek için sesini kaydetmiştim,bi nevi mecburdum başka secenegim yoktu.Bende savunmamı yazdım beni ölümle tehdit ediyodu sürekli psikolojik ve fiili şiddet uyguluyordu sesini kaydetmek zorunda kaldım yazdım.Ben ayrı yeten bide bundan mahkemeye cıkcam sizce hapis cezası vs alirmiyim:(yani haklıyken haksz durumuna düşermiyim ses kaydı yapmak suçmuş ama tehdit yok şantaj yok..ne yapcam ben:(

Ne hapsi ayol, alacağın tazminatın ilk taksidi kadar para ödersin en fazla.

Kadını koruma kanununda savunur sizi avukatınız.
Kemiksiz sıyrılırsın. O da kendi avukatından akıl alıyor bence, ne varsa yapılacak hepsini yapalım diyorlar.

İçin rahat olsun.

Ne hapsi ayol, alacağın tazminatın ilk taksidi kadar para ödersin en fazla.

Kadını koruma kanununda savunur sizi avukatınız.
Kemiksiz sıyrılırsın. O da kendi avukatından akıl alıyor bence, ne varsa yapılacak hepsini yapalım diyorlar.

İçin rahat olsun.
Korkuyo insan yinede :( allah korkulari yok bu adamların para mi öderim en fazla yani

Ben boşanma davasi açtım ama oda bana böle bi suç duyrusunda bulunmuş
onun suc duyurusundan bırsey cıkmaz da
sız baya ugrasın onla
tutustu tabı sızı yormak yıldırmak ıcın her yolu deneyecek
bır ınsanı boyle zamanlarda daha ıyı tanırsınız
ıyıkı kurtuldunuz bundan

onun suc duyurusundan bırsey cıkmaz da
sız baya ugrasın onla
tutustu tabı sızı yormak yıldırmak ıcın her yolu deneyecek
bır ınsanı boyle zamanlarda daha ıyı tanırsınız
ıyıkı kurtuldunuz bundan
Gerçekten aileside arka cıkiyo hep zaten sırf yıldırmak için yapiyolar diye düşünüyorum insalh bisey ckmaz bundan

Valla siddet gören,tehdit alan,yaninda herhangi bir şahidi olmayan bir kadının bunu yapmasi gayet normal.
Koskoca adam,karısının sözlerini ve kavgasini 4 saat boyunca ses kaydi yapti gerizekali utanmaz.
Bir de cinsel seyleri mahkemeye sunacakmış.
Ah ahhh benim elime geçmiyor ki böyleleri dislerimle yiyeyim onları .
Canını sıkma.
Bildigim kadariyla ses kaydı bir delil degil,ancak 2 kisiden baska birisi yoksa delil olabiliyormus.
Polise vermis mis.
Korkma sen biseycik olmaz

Back
X