Üzgünüm çok sığ bakıyorsunuz.. Bu ülkede binlerce kadın haksız eziyet gördüğü doğru.. Aynı şekilde bir sürüde mağdur erkek var. En azından etrafımda olan bir örnek vereyim kadının biri oğlunu silah olarak kullanarak babasının intiharına sebep oldu.. Neden mi kadının öfkesi ve kini yüzünden.. Tvlere bakalım aldatan kadınlarla dolu.Bu durumda kalan bir erkek bulursaniz o da alsin tabi ki :)
Aldatilan,dayak yiyen,tehdit edilen,öldürülen binlerce kadinin hakkini savunun da önce,sonra iki erkeğin hakki da verilir merak etmeyin.
Bu durum da eşitlik mi? Siz bence iyi değilsiniz ya da erkeksiniz, boyle bir haysiyetsizi eşitlik kılıfı altında savundugunuzicin. Basit geliyor size sanırım. O kişinin hic bir hakkasahip olmayan erkek kardeşi konu sahibini dövmüş. Bu seye o koca denen soğan erkeği de izin vermiş. Kadın psikolojik fiziksel şiddet görmüş.Üzgünüm çok sığ bakıyorsunuz.. Bu ülkede binlerce kadın haksız eziyet gördüğü doğru.. Aynı şekilde bir sürüde mağdur erkek var. En azından etrafımda olan bir örnek vereyim kadının biri oğlunu silah olarak kullanarak babasının intiharına sebep oldu.. Neden mi kadının öfkesi ve kini yüzünden.. Tvlere bakalım aldatan kadınlarla dolu.
Biraz daha ufkunuzu açayım..
Bir erkek aldatsa; kadın nafaka tazminat evladı herşeyi alıyor
Bir kadın aldatsa; sembolik bir rakam ile tazminat sadece..
Bir kadın erkeğin başı üstündedir. Bir sürü erkek nafaka ödeyemediği yüzünden içeride ve borçları katlanıyor.
Bir tane kadın söylermisiniz? nafaka veremediği içeride olan?
Eşitlik düşüncesi sorgulanmalı..
Toplumumuz erkeğede kadınada eşit bakmalı.
re bakalım aldatan kadınlarla dolu.
Ben konu sahibine yorum yapmıyorum farkındaysanız.. Bazı gerçekleri anlatıyorum. Ne erkek ne de kadın şiddet görmemeli ve toplumumuzda eşitlik ilkesi ile bakılmalı.. Ama siz bunu ne yazık ki anlayamıyorsunuz.Bu durum da eşitlik mi? Siz bence iyi değilsiniz ya da erkeksiniz, boyle bir haysiyetsizi eşitlik kılıfı altında savundugunuzicin. Basit geliyor size sanırım. O kişinin hic bir hakkasahip olmayan erkek kardeşi konu sahibini dövmüş. Bu seye o koca denen soğan erkeği de izin vermiş. Kadın psikolojik fiziksel şiddet görmüş.
Koca dayağı yetmiyor bizim kadınlarımıza bir de kayın dayagi, kaynana şiddeti mi görsünler.
Bu haksızlığı bu hakareti yapan kimse cezasını çeksin. Bu hakaretin bedeli 700 lira gibi küçük bir para mi?
Benim başıma gelseşehrin en iyi avukatını tutup donuna kadar neyi var ne yok alırdım ki bir daha aklina başına gelsin elin kızının canını da hayatini da yakmasın.
Konu sahibi arkadşım al o parayı çatır çatır ye. Hiç acıma, sana yaptıklarının tazmini bile değil o üç kuruş. Ama eger o kişilerin canını yakacaksa, devlet ne kadar süre sana o parayı uygun görüyorsa al ve ye.
Üzgünüm çok sığ bakıyorsunuz.. Bu ülkede binlerce kadın haksız eziyet gördüğü doğru.. Aynı şekilde bir sürüde mağdur erkek var. En azından etrafımda olan bir örnek vereyim kadının biri oğlunu silah olarak kullanarak babasının intiharına sebep oldu.. Neden mi kadının öfkesi ve kini yüzünden.. Tvlere bakalım aldatan kadınlarla dolu.
Biraz daha ufkunuzu açayım..
Bir erkek aldatsa; kadın nafaka tazminat evladı herşeyi alıyor
Bir kadın aldatsa; sembolik bir rakam ile tazminat sadece..
İp
Bir kadın erkeğin başı üstündedir. Bir sürü erkek nafaka ödeyemediği yüzünden içeride ve borçları katlanıyor.
Bir tane kadın söylermisiniz? nafaka veremediği içeride olan?
Eşitlik düşüncesi sorgulanmalı..
Toplumumuz erkeğede kadınada eşit bakmalı.
Genişlik mi ? Gerçekler mi?Sizin ufkunuz da baya genişmiş !
Toplum bosanmis kadin ile bosanmis erkege esit bakabildigi zaman,her seyde esitlik gözetilir.Ama şimdi değil.
Toplum sizin çevrenizde gördüğünüz istisnai durumlardan da ibaret değil.
Sadece aldatmaktan bahsetmiyorum,kac erkek gördünüz esinden baldizindan dayak yiyen.Kaç erkek gördünüz karisi rizkini içkiye kumara yatiran.Kaç erkek gördünüz,bakimsiz diye karisi tarafından öldürülen ? Kaç erkek gördünüz boşanmak istiyor diye karisi tarafindan tehdit edilen.
Tv.yi açsaniz hergün bir kadin cinayeti,kk.yi okusaniz her gün bir aldatma,dayak,psikolojik baski.
Şimdi elinizi vicdaniniza koyun,kadin ve erkek gerçekten eşit durumda mi ?
Bunlari görmezden gelip erkeğin nafaka hakkini savunmak tane bileyim fazla ufuk genişliğinden olsa gerek.Ben almayayim onu.
Eşitlik ilkesi normal insanlar için olmali. Bir de suç ve ceza kavramı vardır kanunlarda. Bu kişinin yaptigi ahlaki bir suçtur. Ve bu suçun da bir cezası olmalıdır. Bu yeterli bir ceza mi asla degil. Bu yapılanlara karşı ve, genç bir kadının hayatına yaptığı bu saldırı ve aşağılama icin bir bedel ödemesi gerekir. Konu sahibi canını alamayacağı icin ki kimse ölmeyi haketmez çocuk tecavüzcüleri hariç, bu kişinin de hassas noktası parasını alarak cezalandırması gerekiyor. Hatta guzel bir tazminat davası ile de bir daha kadınları bu sekil de asagilamamayiöğretmek gerekiyor.Ben konu sahibine yorum yapmıyorum farkındaysanız.. Bazı gerçekleri anlatıyorum. Ne erkek ne de kadın şiddet görmemeli ve toplumumuzda eşitlik ilkesi ile bakılmalı.. Ama siz bunu ne yazık ki anlayamıyorsunuz.
Eşitlik ilkesi normal insanlar için olmali. Bir de suç ve ceza kavramı vardır kanunlarda. Bu kişinin yaptigi ahlaki bir suçtur. Ve bu suçun da bir cezası olmalıdır. Bu yeterli bir ceza mi asla degil. Bu yapılanlara karşı ve, genç bir kadının hayatına yaptığı bu saldırı ve aşağılama icin bir bedel ödemesi gerekir. Konu sahibi canını alamayacağı icin ki kimse ölmeyi haketmez çocuk tecavüzcüleri hariç, bu kişinin de hassas noktası parasını alarak cezalandırması gerekiyor. Hatta guzel bir tazminat davası ile de bir daha kadınları bu sekil de asagilamamayiöğretmek gerekiyor.
Bu arada elma ile armutu karistiriyirsunuz, eger normal bir geçimsizlik ile ayrılmaya karar veren bir çift olsaydı nafaka alma gerek yok diyebilirdim. Ama burada bir haksızlık var ve bedeli ödenmesi gerekiyor .
Önceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
Neyin eşitliğini savunuyo bayan anlayamadım gerçekten..Telefona beş DKK geç cevap verdim diye namussuzluk yapmisim gibi atıldım ben o evden size yemin ederim namussuzluk yapsam belki o muameleyi gormezdim.Evet düşünceleri ne biliyomusunuz onların ? Sen erkeksin oğlum sana bişey olmaz.Evet olmuyo da gider evlendirir hemen bı mazlumun daha başını yakarlar yok öyle olmadı kendi gibi birisine rastlar belasını bulur ama buda küçük bı ihtimal iki türlüde olan her şekilde bana oldu.Ama Allah büyük diyorum.Eşitlik ilkesi normal insanlar için olmali. Bir de suç ve ceza kavramı vardır kanunlarda. Bu kişinin yaptigi ahlaki bir suçtur. Ve bu suçun da bir cezası olmalıdır. Bu yeterli bir ceza mi asla degil. Bu yapılanlara karşı ve, genç bir kadının hayatına yaptığı bu saldırı ve aşağılama icin bir bedel ödemesi gerekir. Konu sahibi canını alamayacağı icin ki kimse ölmeyi haketmez çocuk tecavüzcüleri hariç, bu kişinin de hassas noktası parasını alarak cezalandırması gerekiyor. Hatta guzel bir tazminat davası ile de bir daha kadınları bu sekil de asagilamamayiöğretmek gerekiyor.
Bu arada elma ile armutu karistiriyirsunuz, eger normal bir geçimsizlik ile ayrılmaya karar veren bir çift olsaydı nafaka alma gerek yok diyebilirdim. Ama burada bir haksızlık var ve bedeli ödenmesi gerekiyor .
Arkadaşın anlatmak istediği şu;Neyin eşitliğini savunuyo bayan anlayamadım gerçekten..Telefona beş DKK geç cevap verdim diye namussuzluk yapmisim gibi atıldım ben o evden size yemin ederim namussuzluk yapsam belki o muameleyi gormezdim.Evet düşünceleri ne biliyomusunuz onların ? Sen erkeksin oğlum sana bişey olmaz.Evet olmuyo da gider evlendirir hemen bı mazlumun daha başını yakarlar yok öyle olmadı kendi gibi birisine rastlar belasını bulur ama buda küçük bı ihtimal iki türlüde olan her şekilde bana oldu.Ama Allah büyük diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?