Karaktersiz ögretmen

Ogretmenlere de deger vermis bi insanimdir bizim okuldada o hocanin pesinden kosan hicbi kiz olmadi hicbi kiz o hocaya asigim felan demedi sadcee hos adam diyolardi konusmalarda zaten biz o karakterde kizlar degiliz ayrica erkekleremi inanirlar kizlarami demek istedim ben orda ona inanirlarsa ben gidip öliyim yani ilk defa basima boyle bisey geliyo size anlatmak istedim iftira atmadim yani kimseye

Gözle taciz diye bir suç yok. olay nasıl oldu bak ben size anlatayım, sizin bu adamla konuşutuğunuz zaman dilimi içerisinde arkadaşınızla da konuştuğunu öğrendiniz, şimdi de şikayet etmek istiyorsunuz o yüzden, yoksa cidden ağzından laf alayım, tacizci öğretmen diye düşünseniz engel atmadan gider yazışmalarla şikayette bulunurdunuz.

Son düzenleme:
Siz bu adamin sapik oldugunu bilin yani ben kimseye iftira atmiyorum arkadasimla da konustugunu daha yeni ogrendim zaten bilmiyodum benden baskasina yaptigini

Hic inanmadim.
Liselerde moda oldu genc erkek ogretmenlere musallat olmak.
Bizzat tanidigim 2 erkek ogretmen tayinle il degistirmek zorunda kaldilar bu olaylar yüzünden.
Sikayetler boş çıktı, sorusturmalardan aklandilar ama adlari çıktı bir kere duramadilar burda.
Ben orta okulda ogretmenim, cocuklars sevgiyle sefkatle yaklasiyoruz ama bize bile kirk kere söylüyor müdürümüz. Kiz ya da erkek ogrencilerle hicbir sekilde yalniz kalmayin, öğrencinin sorununu dahi dinleseniz bos bir sinifta kapali kapilar arkasında bulunmayin, koridorda kameralar var kameranin gorecegi yerlerde durun diye. Sirf bunun icin okul koridoruna ayri bir alan yapildi bizde.
Sizlerin ergenlik buhranlari yüzünden ogrencilerimizle samimiyet kuramaz olduk.
Ben inanmadim sana , dedigin gibi olsa zaten foyasi meydana cikardi çoktan. Herkese boyle davraniyor diyorsun.

Siz bu adamin sapik oldugunu bilin yani ben kimseye iftira atmiyorum arkadasimla da konustugunu daha yeni ogrendim zaten bilmiyodum benden baskasina yaptigini
Iste ben de onu diyorum, öğrendiniz ve hırs yaptınız. Valla ben inanmadım, bu tarz bir şeyi yiyecek hakim bulursanız ne ala.

Konuda konustugunuzu yazistiginizi soylemissin. Sonra delil toplamak adina nsiz neler yazdiniz da o adam da size yazdi merak konusu

Gercekten taciz olayi yasasaniz ve halen devam ediyorsa bu ogretmen. Nasil mimlenmesi bile yeter diyebilirsiniz ki

Celiskili yorumlariniz var

Erkek hoca olmak da zor hele ortaokul ve lisede. Siz mesajları silmişseniz bile savcılık dökümanlardan aranızda nasıl bir mesajlaşma olduğunu görür. Ben inanmadım söylediklerinize.

Zaten kadinlarin bana iftira atiyosun vs gibisinden yorumlarda buluncagini biliyodum yinede fikir almak istemistim sasirtmadi burasi beni yine. Neyse kimseye iftira attigim yok en azindan bilip bilmeden iftira demeseniz olmuyor degilmi?

Karalama politikaisna girsem direk isim yazardim umrumda olmazdi hatta hangi okul oldugunu nerden oldugumu yazardim burda sadece nasil sikayet edebilirim onu sormak istemistim

Zaten kadinlarin bana iftira atiyosun vs gibisinden yorumlarda buluncagini biliyodum yinede fikir almak istemistim sasirtmadi burasi beni yine. Neyse kimseye iftira attigim yok en azindan bilip bilmeden iftira demeseniz olmuyor degilmi?
Eğer gerçekten tacize uğradıysan gider savcılığa şikayette bulunursun. Varsa öyle bişey cezasını çeker.Mimlenmesi bile yeter diyorsun.

Eğer gerçekten tacize uğradıysan gider savcılığa şikayette bulunursun. Varsa öyle bişey cezasını çeker.Mimlenmesi bile yeter diyorsun.
Ugrasmak istemiyorum boyle seylerle o okulda rezil olmasi bile yeter benim icin atarlar zaten okul boyle seylere duyarli o yuzden demistim

Cunku inandirici degilsin.
Dedigine göre adam sana cikma teklif edene kadar yazismissin. Is o boyuta gelmiş. Sen de suclusun o zaman. Mesajlari sildim falan da pek dogru gelmedi bana.
Tacizci ogretmen elbet vardir her meslekte olabilecegi gibi. Ama burdaki durum hic de oyle görünmüyor.
Daha cok kizlar arasında paylaşılamayan genc, yakisikli bir ogretmen var gibi.

Neyse kizlar ben sucluyum hatta baziniz yazmis yaziklar olsun diye o masum siz ona inanin bisey demiyorum artik

Ugrasmak istemiyorum boyle seylerle o okulda rezil olmasi bile yeter benim icin atarlar zaten okul boyle seylere duyarli o yuzden demistim
Okuldan nasil atiyorlar oyle kolay mi?
Sen adama bilenmissin tek derdin rezil olsun... Baskasiyla mi gordun ne oldu?
Ayrica oyle yazdığını geri silmekle olmuyor iki mesaj altta kapi gibi duruyor konun.
Teori tutmayinca silip kurtulayim dedin belli ki.
Bence kendine baska mesgale bul, kendi yasitlarinla takip 27 yas fazla sana

Ben yanlis anlatiyo olabilirim guzel cumle kuramiyor olsilirim ama bu benim iftiraci oldugum gercegini degistirmez. Genc yakisikli ogretmense banane? Ogrtmenime asik olucak kadar dusmedim. Asla hicbi hoca hakkindada yakisikli hos diye dusuncler gecmedi zaten.

Hee cunku dunyadaki tek erkek o

BİMER'e şikayet edin. Müdüre de söyleyebilirsiniz insan evladıysa yardım eder. Milli eğitim de yardımcı olur. Böyle sapıklar öğretmen oluyor gerçekten kafayı yiyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…