Ogretmenlere de deger vermis bi insanimdir bizim okuldada o hocanin pesinden kosan hicbi kiz olmadi hicbi kiz o hocaya asigim felan demedi sadcee hos adam diyolardi konusmalarda zaten biz o karakterde kizlar degiliz ayrica erkekleremi inanirlar kizlarami demek istedim ben orda ona inanirlarsa ben gidip öliyim yani ilk defa basima boyle bisey geliyo size anlatmak istedim iftira atmadim yani kimseyeÖğretmene mi inanırlar öğrenciye mi!!
Kesinlikle iftira atiyorsunuz adama şimdi emin oldum. Mimlenmesi bile yeterli demissiniz niyetiniz belli oldu. Adam seni reddetti sen de intikam almaya çalışıyorsun yazıklar olsun senin gibi öğrenciye bir de emek vermiş ders anlatmaya çalışmıştır o adam.
Gözle taciz diye bir suç yok.Gozle taciz vardi besbelli bi kac kere de bana yok senin hakkinda biseyler duydum odama gel konusalim gibisinden seyler demisti okulda gitmedim ben tabiki sonra instadan yari yilda okuldan ayrilmissin numarani ver merak ettim konusalim gibi bisey yazdi bende hayir hocam okuldan ayrilmadim demistim ama numara mi verdim ondan sonra basladi hersey zaten gereksiz sorular yok bana anlatmak istedigin bisey varmi gibisinden sorular vs sonra zaten niyetini acik acik belli etti
Siz bu adamin sapik oldugunu bilin yani ben kimseye iftira atmiyorum arkadasimla da konustugunu daha yeni ogrendim zaten bilmiyodum benden baskasina yaptiginiGözle taciz diye bir suç yok.olay nasıl oldu bak ben size anlatayım, siz bu adamla konuşurken arkadaşınızla da konuştuğunu öğrendiniz şimdi de şikayet etmek istiyorsunuz o yüzden, yoksa cidden ağzından laf alayım, tacizci öğretmen diye düşünseniz engel atmadan gider yazışmalarla şikayette bulunurdunuz.
Iste ben de onu diyorum, öğrendiniz ve hırs yaptınız. Valla ben inanmadım, bu tarz bir şeyi yiyecek hakim bulursanız ne ala.Siz bu adamin sapik oldugunu bilin yani ben kimseye iftira atmiyorum arkadasimla da konustugunu daha yeni ogrendim zaten bilmiyodum benden baskasina yaptigini
Konuda konustugunuzu yazistiginizi soylemissin. Sonra delil toplamak adina nsiz neler yazdiniz da o adam da size yazdi merak konusuBana cikma teklif etti bulusma teklif etti bizim eve gel felan gibisinden konusmalar gecti hepsine hayir dedim ama tel degistirdigim icin silindi bilerek silmedim ama yalan soyluyor degilim yasandi bunlar ve hicbi zaman o adama ben yazmadim hocam nasilsiniz bile yazmadim muhabbetimiz bile olmadi okulda benim hocam olmamasina ragmen benim adimi herseyimi bilen biriydi hatta sasirmistim.
Eğer gerçekten tacize uğradıysan gider savcılığa şikayette bulunursun. Varsa öyle bişey cezasını çeker.Mimlenmesi bile yeter diyorsun.Zaten kadinlarin bana iftira atiyosun vs gibisinden yorumlarda buluncagini biliyodum yinede fikir almak istemistim sasirtmadi burasi beni yine. Neyse kimseye iftira attigim yok en azindan bilip bilmeden iftira demeseniz olmuyor degilmi?
Ugrasmak istemiyorum boyle seylerle o okulda rezil olmasi bile yeter benim icin atarlar zaten okul boyle seylere duyarli o yuzden demistimEğer gerçekten tacize uğradıysan gider savcılığa şikayette bulunursun. Varsa öyle bişey cezasını çeker.Mimlenmesi bile yeter diyorsun.
Cunku inandirici degilsin.Zaten kadinlarin bana iftira atiyosun vs gibisinden yorumlarda buluncagini biliyodum yinede fikir almak istemistim sasirtmadi burasi beni yine. Neyse kimseye iftira attigim yok en azindan bilip bilmeden iftira demeseniz olmuyor degilmi?
Okuldan nasil atiyorlar oyle kolay mi?Ugrasmak istemiyorum boyle seylerle o okulda rezil olmasi bile yeter benim icin atarlar zaten okul boyle seylere duyarli o yuzden demistim
Hee cunku dunyadaki tek erkek oOkuldan nasil atiyorlar oyle kolay mi?
Sen adama bilenmissin tek derdin rezil olsun... Baskasiyla mi gordun ne oldu?
Ayrica oyle yazdığını geri silmekle olmuyor iki mesaj altta kapi gibi duruyor konun.
Teori tutmayinca silip kurtulayim dedin belli ki.
Bence kendine baska mesgale bul, kendi yasitlarinla takip 27 yas fazla sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?